Kaçamak Yok!

Yeni yila guzel haberlerle giriyoruz desene )) tebrikler kizlar, kilo vermek zor ama istikrar isidir dedigim gibi.. siz vazgecmezseniz kilolariniz vaz geçecek sizden iste boyle ))

Ben tartilmadim, yarin tartilmayi dusunuyorum ama ibs'im costu.. (huzursuz bağırsak sendromu) felaket biz gaz var icimde ve sagdan pis bir agri giriyor.. dun toplandigimizda yine ne var ne yok çıkarmıştı ev sahibi.. cok uzun sure calistigimiz icin kuru dut ve ceviz yedim masadakileri yememek icin.. kuru dut/meyve turu seyler felaket gaz yapiyor, bu da ibs'i costuruyor.. su an trtilsam 2-3 kilo fazla gelirim eminim.. neyse bir kac gun ilac kullanirim, duzelir ))

Bugun ve yarin tiyatro calismam var yine.. kosturacagim yani bol bol..
Bir de, bugunu sali saniyordum butun keyfim kacti ))) ne varsa yerim bugun diye dusunuyordum, simdi yarini bekle bakalim dedim kendime...

Yarin ve carsamba serbestsiniz, persembe tam takim herkes diyetine geri donsun ona gore ))

Kahvaltim,
1 sucuklu yumurta (ev sucugu)
1 dl tb ekmegi
1 kk peynir

tesekkurler soyacim..Ben mesajlarindan bugünü salı farkettiğini anlamiştım aslinda ama bozuntuya vermedim :KK45:
Bu arada gaz problemi cidden cok kotü birsey ben cok yaşıyorum bagirsak problemi..gecmiş olsun

Kahvaltimi paylamamisim 5 tanede zeytin yemistim

Eklentiler

• IMG_20191230_081918.webp
    IMG_20191230_081918.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 25
bende ayni fikirdeyim canım.Sadece cerez ekliycem o da tane hesabı her yemişten 5 er tane koysam kabima oooo çok bile olur .zaten hep soguk salata olucak soframda..bakalım umarım abartmayız ..açıkçası cogumuzun da abarticagıni düşünmuyorum

Tünaydın kızlar bugün biraz gec kalktım
Sabah uyaninca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltıc 12.30
10 tane zeytin
2 kaşık sucuk koydum (gramıni falan bilmiyorum normal bir şekilde doğradım iki kaşık tabağıma koydum kendi yağıyla pişti)
1 kivi
1 mandalina
Maydanoz
4 tane ıspanak koydum (demir eksikliği için)
6 tane fıstık 3 tane ceviz
Bir dilim pastırma
Yeşilçay

Back
X