Kaçamak Yok!

20200111_103933.jpg

Tünaydın kızlar
Sabah 10.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Peynir
Tereyağ
3 dilim portakal 2 dilim ayva
Ceviz fındık fıstık
Tere roka
Çay

Herkese merhaba bir türlü yazmaya fırsat bulamadım evdekilerin hepsi ben hariç hastalar dün hastanede gecti kime bakacağını şaşırmış durumdayım diyetimin dışına çıkmadım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Salatalık peynir yedim
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği yedim

Selam kızlar

bugün biraz tembellik, biraz alışveriş derken akşamı ettim )) yarın dans dersim var, o zamana kadar tembelliğe devam ))

kahvaltı,
Patatesli omlet
1 pasta tabağı büyüklüğünde kepekli lavaş

öğlen
1 lahmacun

ara,
1 avuç içi çiğ kuruyemiş
2 kivi

akşam (6 civarı yapıcam)
1 kase erişteli yeşil mercimek çorba
1 kase mantar sote

Herkese merhaba bir türlü yazmaya fırsat bulamadım evdekilerin hepsi ben hariç hastalar dün hastanede gecti kime bakacağını şaşırmış durumdayım diyetimin dışına çıkmadım
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Salatalık peynir yedim
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği yedim
Çok geçmiş olsun canım allah kolaylık versin dikkat et sende hastalanma

Günaydın kızlar

şu an Yalova’ya gidiyorum, yoldayım.. orda işyerim var, arada bir gidiyorum kontrole.. dua edin de bu şekilde devam etsin çünkü başka bir işe girip çalışamam şu anda..
dün çok yoğun bir gündü.. halam bizdeydi 1 aydır, onu yolculadık memlekete.. annem fena grip oldu.. benim dans dersim vardı vs derken ne ara akşam oldu anlamadım..
sabahta kalktım hemen giyinip çıktım evden.. yolda bir yerde kahvaltı tabağı söyledim kendime.. akşama kadar koşuştururum tahminen, yemek yemeye fırsat bulamam..

Görüşürüz 👋

Eki Görüntüle 2576363
Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 10.00
1 tane haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı tereyağ döktüm
Zeytin
Peynir
Marul
Maydanoz
Az yoğurt
1 tane mandalina
Fındık fıstık
Kefir

tabak dizaynın çok güzel.. sporla destekliyorsundur umarım bu protein/yağ içeren menüleri ))
Aynen devam..

Selam

bu ara yoğunluktan yazamaz oldum.. sabah spor vardı, az evvel geldim, duş aldım, kıyafetlerimi makinaya attım ve kendime birşeyler hazırladım.. akşama tiyatro var.. yarın diğer tiyatro grubumda sınav var.. daha ona çalışacağım.. bir sürü iş yani )) perşembe rahata çıkıcam diye düşünüyorum ama bakalım..

kahvaltı
2 krep, arasına lor peyniri ve maydanoz
Tarçınlı siyah çay (çayın içine tarçın çubuğu koyuyorum)

spor sonrası, 250 ml içim fit protein süt

öğlen
1 büyük kase şehriyeli tavuk çorbası, içine 1 yk Chia, 1 yk keten tohumu

Merhaba Kızlar geçen hafta pazartesi başladım , 77. 5 Olmuşum bugün çıktım 75.5.. hedefim 10 kg vermek. Ancak çok diyet yapan biri olarak artık bazı rutinler edinmek istedim ve dediklerimi yaparak bir haftada iki kg verdim. Faydalı olur belki diye paylaşıyorum.. sabahları mutlaka yumurta peynir yeşillik bir dilim ekmek... öğlen yemekte ne varsa yarım tabak , ayran yoğurt salata bol su, akşam corba, meyve .. 7 den sonra bir şey yemedim. Hiç yürüyüş vs yapmadım bugün başlıyorum ona da . Çünkü yürüyüş hareket olmadan 10 kilo da verseniz değişiklik çok belli olmuyor ama sporla desteklerseniz 2 kilo da 5 kilo gitmiş gibi görünüyorsunuz. Hepimize kolay gelsin..

Back
X