Kaçamak Yok!

Selam kızlar,

herşey hala aynı.. bol koşturmalı bir tempodayım.. son 4 ayda tam 12 kilo verdim.. diyetimi bozmadım, sporumu ve suyumu ihmal etmedim.. kanser ilaçlarım sebebiyle yavaş gidiyor kilolar ama gidiyor ya o da bana yeter )) yaza kadar 15-20 kilo daha versem benden iyisi yok.. kalan kiloları da önümüzdeki kış vericem..(yazın diyeti bırakıyorum genelde)
Bu arada söylemiştim ama tekrar edeyim.. if diyeti yapıyorum, karbonhidratı da günlük 50 gr ile sınırlandırdım.. ilk başlarda açlık atakları yaşıyordum ve yemek yeme saatim 2 dk geçse sinir krizleri geçiriyordum resmen.. ama şu anda çok iyiyim.. yemek yemek aklıma bile gelmiyor )))
Akşamları meditasyon ve yüz yogası yapıyorum.. spora gitmediğim günler mutlaka Leslie yapıyorum (en az 2 mil).. ve hergün plank yapıyorum 15+15 Sn ile başladım.. artıra artıra gidiyorum.. şu ilacı bıraksam emin olun bu kadar spor ve diyete 2 ayda 30 kilo verirdim )) eskiden diyet yaparken ayda 8 kilo veriyordum.. neyse, en azından deli gibi kas yapmaya başladım, bu da sevindirici.. bacaklarım süper oldu.. kollarım bayağı topladı.. karnım da ufaldı ama hala içerde bir yerde gizli kalmış kaslar var dışarı çıkmaya meraklı ))) ama önce göbeğimin erimesi lazım..

Bende şimdilik bu kadar, bir uğrayıp son durumlarımı haber vereyim dedim.. eskilerden kimsede uğramıyor gördüğüm kadarıyla..umuyorum hala diyetlerine devam ediyorlardır, son pişmanlık fayda etmiyor sonra ))

sevgiler

mönülerin çok iyi, turşu ve turşu tarzı salamura yiyecekler fazla tuz içerir.. tartı üzer sonradan )) az tüketiyorsundur eminim ama arada Bilgi tazelemekte fayda var ))

sevgiler
Saol canım ev turşusu bide çok tuzlu degil az yemeye çalışıyorum doğru diyon ama tuz var sonucta ödem yapar bilgin için tesekkur ederim canım 🤗

Selam kızlar,

herşey hala aynı.. bol koşturmalı bir tempodayım.. son 4 ayda tam 12 kilo verdim.. diyetimi bozmadım, sporumu ve suyumu ihmal etmedim.. kanser ilaçlarım sebebiyle yavaş gidiyor kilolar ama gidiyor ya o da bana yeter )) yaza kadar 15-20 kilo daha versem benden iyisi yok.. kalan kiloları da önümüzdeki kış vericem..(yazın diyeti bırakıyorum genelde)
Bu arada söylemiştim ama tekrar edeyim.. if diyeti yapıyorum, karbonhidratı da günlük 50 gr ile sınırlandırdım.. ilk başlarda açlık atakları yaşıyordum ve yemek yeme saatim 2 dk geçse sinir krizleri geçiriyordum resmen.. ama şu anda çok iyiyim.. yemek yemek aklıma bile gelmiyor )))
Akşamları meditasyon ve yüz yogası yapıyorum.. spora gitmediğim günler mutlaka Leslie yapıyorum (en az 2 mil).. ve hergün plank yapıyorum 15+15 Sn ile başladım.. artıra artıra gidiyorum.. şu ilacı bıraksam emin olun bu kadar spor ve diyete 2 ayda 30 kilo verirdim )) eskiden diyet yaparken ayda 8 kilo veriyordum.. neyse, en azından deli gibi kas yapmaya başladım, bu da sevindirici.. bacaklarım süper oldu.. kollarım bayağı topladı.. karnım da ufaldı ama hala içerde bir yerde gizli kalmış kaslar var dışarı çıkmaya meraklı ))) ama önce göbeğimin erimesi lazım..

Bende şimdilik bu kadar, bir uğrayıp son durumlarımı haber vereyim dedim.. eskilerden kimsede uğramıyor gördüğüm kadarıyla..umuyorum hala diyetlerine devam ediyorlardır, son pişmanlık fayda etmiyor sonra ))

sevgiler
Oo maşallah canım 12 kilo çok iyi vermişsin durumunu bilmiyorum ama en kısa sürede iyileşir ilaçlarını bırakırsın inş canım geçmiş olsun ben diyete devam ediyorum hala kimse girmiyor artık eskisi gibi bildirim görünce şasırdım açıkcası canları sagolsun iyi olsunlarda kendine iyi bak canım müsait oldunmu uğra ara sıra🤗😘

Haftaiçi yediklerimde bazıları
20200229_113603.webp

20200229_162943.webp

20200228_112823.webp

20200228_171424.webp

20200301_115404.webp

20200301_192630.webp

Dünkü menüm
20200302_110554.webp

20200302_172624.webp

20200303_104400.webp

Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık
Muz
Çay

Eki Görüntüle 2597029
Eki Görüntüle 2597050
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00
Zeytin
Peynir lorpeynir birazda 2 dilim kaşar peyniri
Közbiber
Ceviz fındık fıstık
Muz çilek görünce canım çekti 2 tane yiyeyim dedim😋
Tere çay
Öglen
Türk kahvesi

Akşam 18.00
Balık
Salata
Domates
Tere
Turp
Lahana turşusu
Yarım bardak turşu suyu içtim canım cekti
Yemekten sonra
Yeşilçay
Bugün öglen 1.5 saat akşam yemekten sonrada 1 saat yürüyüş yaptım 11 gibide lesli yapacam inş
Süper olmuş yürüyüş

Selam kızlar,

sevgiler

Maasallah canım nazar değmesin çok güzel gidiyorsun.

Canım benim tsh aniden 31 oldu ilaçlarımı düzgün kullanmama ragmen 1 haftada neredeyse 3 kilo aldım. Doktorum ilacımı 125 mg dan 150 mg çıkardı.
3 hafta sonra gelin dedi.
Yediklerinize dikkat edin gelince görüşürüz dedi.
Ne yalan söyleyeyim moralim bozuldu reglimde olmadı kaç zamandır.
Söktürücüde yazmadı.
Ne yapalım ömür boyu böyle bununla yaşamayı ögrenmeliyim.

Maasallah canım nazar değmesin çok güzel gidiyorsun.

Canım benim tsh aniden 31 oldu ilaçlarımı düzgün kullanmama ragmen 1 haftada neredeyse 3 kilo aldım. Doktorum ilacımı 125 mg dan 150 mg çıkardı.
3 hafta sonra gelin dedi.
Yediklerinize dikkat edin gelince görüşürüz dedi.
Ne yalan söyleyeyim moralim bozuldu reglimde olmadı kaç zamandır.
Söktürücüde yazmadı.
Ne yapalım ömür boyu böyle bununla yaşamayı ögrenmeliyim.

Gecmis olsun canim, tsh icin bir arkadasim deniz borulcesi yiyordu sık sık.. iyot bakimindan zengin oldugundan, limon, yag ve sarimsak ekleyip salatasi i yapiyor ve sabah aksam 1 kasik tuketiyordu.. cok etkisini gordu.. onunda bayaa yüksekti troidi..
Tuketiyor musun bilmiyorum ama dene istersen.. ben cok severim, buldukca da alir haslarim hemen..
Kilolar ile yasamayi ogrenme, cunku ogrenince mucadeleyi birakiyor insan.. ben 109,1 kg tarti da gordugumde o mucadeleyi tekrar baslatmam gerektigine karar vermistim. İyi ki de baslamisim.. az gidiyor ama gidiyor.. sende canını sıkma bunun icin.. diyetine devam et, saglikli beslen.. kilo verme ama alma da..

Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler

Iyi akşamlar kızlar
Sabah saat 8.30 da kahvaltı yaptım dışarda işlerim vardı aceleden fotoğraf çekemedim
Tereyağlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık
Muz
Maydanoz
20200305_163356.jpg

Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Salata
Yarım domates
Tere maydanoz
Acıbiber
Ayran
Bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım çok tempolu olmasada

Gecmis olsun canim, tsh icin bir arkadasim deniz borulcesi yiyordu sık sık.. iyot bakimindan zengin oldugundan, limon, yag ve sarimsak ekleyip salatasi i yapiyor ve sabah aksam 1 kasik tuketiyordu.. cok etkisini gordu.. onunda bayaa yüksekti troidi..
Tuketiyor musun bilmiyorum ama dene istersen.. ben cok severim, buldukca da alir haslarim hemen..
Kilolar ile yasamayi ogrenme, cunku ogrenince mucadeleyi birakiyor insan.. ben 109,1 kg tarti da gordugumde o mucadeleyi tekrar baslatmam gerektigine karar vermistim. İyi ki de baslamisim.. az gidiyor ama gidiyor.. sende canını sıkma bunun icin.. diyetine devam et, saglikli beslen.. kilo verme ama alma da..

Tekrar geçmiş olsun
Sevgiler

Çok teşekkür ederim canım.
Deniz börükcesini senden duydum bi araştırayım.
Canım gayet iyi gidiyodum kiloda az ama kaçamak yapmayınca verdğm 86 yi gördüm bi anda geceleri karnım şişmeye başladı neredeyse bi hafta 3 kiloya yakin aldım.
Hani bu arada öyle abartılı yemedim dahası ben kendimi bildim bileli öyle makarnayla ekmek yiyeyimde kilo almadım hep bi taaa ortaokuldan beri ugraşıyorum bununla başa çıkmayı ögrenmem gerek.

Moralim bozuluyor ama bu yiyeyerek daha büyük sorunlara yol açacak.
Kafamda şöyle bir tablo var yedigim şey saglıklı mı?????
Saglıksız mı????
soya_sosu soya_sosu birazda senden ögrendigim disiplin şart bana yoksa ipin ucu zaten kaçmaya meyillli
Kaç zaman oldu reglim olmadı bide her seferinde kan ver git gel oda beni zorluyor olsun ne yapalım elhamdülillah bunada şükür.

Canım bide şu TLC 1 hafta ne yediklerini takip ediyorlar bende bi ara ajanda tutuyordum şimdi buraya yazıyorum o zamanda daha net görebilirim.

günaydın hayırlı cumaların olsunn

caroline84 caroline84 neyin var bilemedim ama regl sıkıntın var ise

lütfen soğan kürünü
adaçayı
hayıt tohumu
civamperçemi
bu bitkileri araştır lütfen
ben çok çektim için bilirim ben soğan küründen fayda buldumm
şükür allahıma

Iyi akşamlar kızlar
Sabah saat 8.30 da kahvaltı yaptım dışarda işlerim vardı aceleden fotoğraf çekemedim
Tereyağlı omlet
Zeytin
Peynir
Ceviz fındık
Muz
Maydanoz
Eki Görüntüle 2600839
Akşam 16.30
1 tane lahmacun
Salata
Yarım domates
Tere maydanoz
Acıbiber
Ayran
Bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım çok tempolu olmasada

afiyet olsunn
senin tabakların çık güzel yaaaa

günaydın hayırlı cumaların olsunn

caroline84 caroline84 neyin var bilemedim ama regl sıkıntın var ise

lütfen soğan kürünü
adaçayı
hayıt tohumu
civamperçemi
bu bitkileri araştır lütfen
ben çok çektim için bilirim ben soğan küründen fayda buldumm
şükür allahıma
Canım bende çok içtim sagon suyunu ama ben biraz ileri boyuttayım Pkos, haşimoto hıpotroıdı, insülin direnci ve aconthosıs nıcrıcans var hepsi birbiriyle bağlantılı saglıklı beslenmek ve yürüyüş.

İşte ama bazen sadece bunlarda yetmiyebiliyor doktor troid ilacını bir gün bile almasan degerlerin yükselmiş olabilir diyor.

Back
X