Kaçan cidden kovalanır mı ki

Komanchero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
41
3
46
İstanbul
BU TAKTİĞİ DENEYEN HERKES MUTLU PEKİ YA? kaçan kovalanır nasıl yapılıyor mesajına cevap mı verilmiyor ya da geç mi cevap veriyor bir insan sevgilisine nasıl kaçan kovalanır yapabilir?

Hiç denemedim.

Ama yeri geldiğinde çok sustum.Ben sustukça daha da üstüme düştü.
Ama bunu hiç kaçan kovalanır kalıbına sığdırmadım..

Laf olsun diye veya ilgi görmek amaçlı yaptığım birşey değildi.Yerinde ve haklı olduğum zamanlarda köşeme çekilip sessiz kalmak herşeyi çözdü..

ya benim arkadaşlarım şey diyor geç cevap ver umursama he görmedim telefonu falan de diyor da onu nasıl yapıcaz o arasın falan diyor sen arama diyor ki bende öyle yapıyorum da başka nasıl kaçabiliriz ki o ikinci mesajı atana kadar asla cevap verme diyor peki ya umursamadığımızı nasıl belli edicez,?

kaçan boğaysa kovalanır elbet diye kurban bayramının ruhuna uygun berbat bir espri yapasım geldi
özür dilerim konu sahibi =)))

kaçan cidden kovalanır,uçarı kaçarı yok.
Çok sevdiğinden olmasa bile "noluyo yaa" diyerekten,azalan ilgiden,değersizlik hissine tahammül edememesinden...
pek çok seçenekten kovalar yani kaçanı =)
üstüne gitmeyi bırak çocuğun,bakalım ne olacak.
ya da başka önceliklerin olduğunu göster,uzun bi süre sana mesaj falan atmadığı bir gün mesela,tam gardını almış savunmaya geçecekkken "önemli değil aşkım,benim de işlerim vardı zaten.Hadi şimdi kapatayım,seni sonra ararım,muck" de kapat,soğuk duş etkisi yaratır.Bunca saat aramadım merak bile etmedi mi yani,ne işi varmış hanfendinin..kafasında deli sorular

espirin komikmiş harbidende bu merak uyandırma calısmaları bence karsı tarafı sogutur.bir kere karsı taraf düşünceler içinde delirdikce ya baskası varsa ya sevmıyosa diye güven hissini kaybetmezmi.süpheler başladıkcada ilişkide ayrılık olur diye düşünüyorum.aynı sekıl erkek yapsa size böyle bişeyi süphelenmezmisiniz başkasımı var acaba diye ben süphelenirdim.konu sahibi sen kendin ol kaçma ama kendinide ezdirme yeri geldimi bagır filan.seni sen oldugun için sevmiyosada bırak gitsin ne kacıcanda kovalıcanda sırf sevsin diye ugrascan hayırlısı neyse o olur zaten .

aa ben bu mesajı görmemişim
çok umursamıyosan ayrıl zaten konu sahibi,öyle şey mi olur???
insan sevdiğini hissedecek hissettirecek ki bir ilişki sürsün...
sanki ayrılmak için taktik istiyomuşsun gibi olmuş.Çok çantada keklik gibi görünmek istemiyorsanız onu sıkboğaz etmezsiniz olur biter ^^

umursamadığını neden belli ediceksin ki? kim umursanmamak ister? bana sevgilim geç cevap verse geç mesaj atsa benim de ona tepkim aynı olur, ya da adam gibi konuşurum onla ne iş diye. kovalamam açıkçası..
sevildiğini hissediyosan sen de ona hissettir arkadaşım, sonuna kadar..
kaçarsan eğer ters de tepebilir. bunun sonucu kişiden kişiye değişir. sevgilinin yapısını bilemediğim için kovalanır mısın onu da bilemicem.
sonuç yengenç in dediği gibi de olabilir zyx321 in dediği gibi de..

Son düzenleme:
Bana bir cift arasinda boyle yarislar sacma geliyor.
Telefonuna bakma, gec cevap ver, arama, sorma, onemsemiyormus gibi yap, vs... Kime neyi ispatliyorsunuz ki yani bu kadar kasiyorsunuz? Karsindakine ilgi, sevgi gosterince karakterinizden karakter mi gidiyor anlamiyorum. Illa ne yapsam da adam yerine koymasam, ciddiye alinmadigini dusunsun hesaplari. Sacma yani. Ha karsindakini zaten boguyorsan, adam bunaldiysa, evet biraz geri cekilmek lazim, ama o ayri konu.

Sanirim iliskiniz oturmadi, ya da yaslariniz kucuk... Bana oyle geliyor ki birbirinden ve kendinden emin, ve oturmus ciddi iliskilerin boyle taktiklere ihtiyaci zaten yoktur.

O kacan kovalanir lafinin da ulasilmasi zor, kendini agirdan satan kizlar icin kullanildigini dusunuyorum, sacma sapan tripler icin degil.

Yorumum ortaya bu arada senli sizli konustum, soru bile sordum diye ustune alinmasin kimse. Ben bu konuda genel olarak bu sekilde dusunuyorum.

Aklima geldi, burda bir konu acilmisti. Bir kadin soyle demisti "ben esim telefon edince acmiyorum, az aciyorum, mesela gunde 20 kere arasa 10 tanesine bakiyorum. Oyle her aradiginda ulasacagini dusunmesin, merak etsin" Sacmaliga bak, bir de bunu soylerken oyle kendinden emin, oyle akilli saniyor ki kendini. Yahu artik evlenmissin barklanmissin be kadin, daha kime ne ispatliyorsun?
Ben sahsen kimsenin bu tutumlarina gelemezdim. Bana kasitli olarak her firsatta umursanmiyorsun mesaji veren sevgiliyi gec, arkadasimi bile hayatimdan cikaririm. Kaciyorsa yolu acik olsun yani, boyle sacma sapan bir insanin pesinden kosacak degilim. Ben bir insani beni sevdigi, onem verdigi, ilgilendigi icin severim. Boyle planlar yapanlar bana gore sinsidir yani.
Sevgilini kendinden sogutmak, iliskinizi bitirmek istiyorsan evet, arkadaslarinin dediklerini yapabilirsin konu sahibi arkadasim. Ha ben onu cok seviyorum filan diyeceksen bu planlara girme. Bir arkadasimizin da dedigi gibi adamin aklina farkli seyler gelebilir, o da seni arayip sormayabilir, soguyabilir. Dogru duzgun iliski yasamak varken arada mide bulandirmaya gerek yok.

eğer konu sahibesinin merak ettiği mesele ilişkinin ilk aşamalarıyla ilgiliyse söyle kısa bi hikayem var.
okuldan bi çocuk vardı. benimle çok takılmak istemediğini düşünüyordum ama yine de onunla şakalaşıyordum arkadaş olmaya çabalıyordum. milleti çıkışta birşeyler yapmaya çağırıyordum, onu da davet ediyordum istekli bile değildi ama yalvarıyordum gel diye hep. biz bunla çok iyi arkadaş olduk beraber takıldık falan.. flörtün f si dahi yoktu. ilgilenmiyordu benle hatta başka bi kızın ilgisini çekmeye çalışıyordu o sıralar. ben de ilgilenmiyordum zaten. ama velhasıl kelam çok iyi bi arkadaşlığımız vardı. nasıl ve neden oldu bilmiyorum ama biz daha sonra uzaklaştık birbirimizden. sıkıldık mı noldu bilmiyorum. arada bir laf verir olduk falan. aniden 3 hafta gibi bi süre görmedim onu. o beni gördü mü bilmiyorum. bu süreçten sonra aniden karşıma çıktı. ama bu sefer bana aşık olan bir adam olarak karşıma çıkmıştı.
önemli olan şey, 'senin hayatın benimle beraber yolunda gidiyor' mesajını vermek. biraradayken o bunu farkedemez ama seni kaybettiğinde hep bir eksiklik hisseder. o eksikliğin sebebini arar ve sonunda yanıdını bulduğunda mevzuyu algılar..

bence kaçan cidden kovalanıyor, duruma göre değişebilir tabii ama emin olduğum bir şey var ki bir erkek bir kızın ilgisini hissettiği hatta sevgisinden emin olduğu anda elindekinin değerini anlamıyor ve tam da böyle bir anda kaçmak/geri çekilmek/mesafeli davranmaya başlamak vb büyük bir etki yapıyor. karşı taraf inanamıyor, "bu kız bana aşıktı yaa nası şuan böyle davranabiliyor" psikolojisiyle ve bunu kaybetmiş olabileceğinin paniğiyle bir anda hiç düşmediği kadar üstünüze düşmeye başlıyor.

ama baştan boyle yapmak bir işe yarar mı bilemiycem. yani aranızda henüz bir şey yokken sizle ilgilenen birinden sırf taktik olsun diye kaçmak o kişiyi de kaçırır, yada vazgeçer umudunu keser gider gibi geliyo bana.

kaçan kovalanır..ama yakaladığı anda ters yöne depar atar..gene olan bize olur..kızlar hiç bu olaylara girmeyin..sevginin yerini hırs ve ego alıyor benden demesi..yaşayın güzel güzel ilişkinizi..olmuyosa güle güle dersin..

Evet kaçan kovalanır
ama herkes bunu yanlış anlıyor.
Güzel yolunda giden bir ilişki varsa neden böyle bişey olsun ki?
insan istemediği birinden kaçar bu kaçtığı kişi de bunu kovalar
Ben o kişiyi gerçekten istiyorsam niye kaçayım ki;
Sadece size şu öneride bulunabilirim.
Gün içinde çok sık mı görüşüyorsunuz görüşmeyin
Sürekli siz aramayın ona da sizi araması için zaman verin.
Yani ilginizle boğmazsanız eğer herşey yolunda gider.
Önemli olan o dengeyi korumak....

Bence bir ilişkide huzur olmalı.
İnsan canı sıkıldığında, hayat stresi onu yorduğunda ilişkisini hatırlayıp gülümseyerek nefes almalı içten, rahatlamalı.
Devamlı taktikle, oyunla bir ilişki yürür evet ama gerçek bir ilişki değildir o.
Saygıyı çok iyi bir şekilde koruduktan sonra zaten değer de verirsin değer de görürsün.
Önemli olan karşılıklı hassasiyetlere dikkat etmek, ilişkiyi saçma sapan şeylerle yıpratmamak.
Zaten kendisine saygısı olan bir kadın/erkek kendisini bir ilişkiye endeksleyerek yaşamaz.
Hayatta yapacağı başka şeyler de vardır, başka insanlarla da sosyal ilişkiler içindedir.
Ve bunun sonucunda o ilişki ne ilgisizlik ne de aşırı ilgiden bunalmayla yıpranır.

geçelim bu işleri artık.hiç de iyi bir taktik değil.bir yerden sonra nefes nefese el ele de olsa ilerlemenin ne manası var ki?
yorar adamı.

Sevmediğim insana yapacağım şey değil ama insan naz niyaz anlamında bu taktiği yapmasının anlamı var bana göre.
İlişkiyi rutinlikten kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…