- Konu Sahibi Komanchero
-
kaçan boğaysa kovalanır elbet diye kurban bayramının ruhuna uygun berbat bir espri yapasım geldi
özür dilerim konu sahibi =)))
kaçan cidden kovalanır,uçarı kaçarı yok.
Çok sevdiğinden olmasa bile "noluyo yaa" diyerekten,azalan ilgiden,değersizlik hissine tahammül edememesinden...
pek çok seçenekten kovalar yani kaçanı =)
üstüne gitmeyi bırak çocuğun,bakalım ne olacak.
ya da başka önceliklerin olduğunu göster,uzun bi süre sana mesaj falan atmadığı bir gün mesela,tam gardını almış savunmaya geçecekkken "önemli değil aşkım,benim de işlerim vardı zaten.Hadi şimdi kapatayım,seni sonra ararım,muck" de kapat,soğuk duş etkisi yaratır.Bunca saat aramadım merak bile etmedi mi yani,ne işi varmış hanfendinin..kafasında deli sorular
ya benim arkadaşlarım şey diyor geç cevap ver umursama he görmedim telefonu falan de diyor da onu nasıl yapıcaz o arasın falan diyor sen arama diyor ki bende öyle yapıyorum da başka nasıl kaçabiliriz ki o ikinci mesajı atana kadar asla cevap verme diyor peki ya umursamadığımızı nasıl belli edicez,?
ya benim arkadaşlarım şey diyor geç cevap ver umursama he görmedim telefonu falan de diyor da onu nasıl yapıcaz o arasın falan diyor sen arama diyor ki bende öyle yapıyorum da başka nasıl kaçabiliriz ki o ikinci mesajı atana kadar asla cevap verme diyor peki ya umursamadığımızı nasıl belli edicez,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?