kaçan kovalanır derler ya, işte buna GERÇEKTEN İNANIYORUM

o kişiden hoslanıyordum, bu taktiği uyguladı resmen...
her gün biraz daha sevıyormusum gıbıme geliyor, kıymete bındı sankı ..
oysa farkındayım umursamazlıgının, ve bunu bilerek yaptıgının

oyle, bu cok dogru bir laf.. ama bence karsindaki ilgilenmiyorsa bu soz devre disi kaliyo.. ben kacani bi yere kadar kovaliyorum, fazla naz asik usandiriyo cunku, sonra bir bakmisim onlar beni kovaliyo.

yok karsıdakı ılgılenıyordu zaten, ilgiyi bıraktı , kaçmış oldu... ben de mal gibi kaldım
kovaladıgımı belli etmemeye calısıyorum, ama ıcım ıcımı yiyor, bu durumda ne yapmalıyım

sevgilim değil, ilgilenmek derken mesela sürekli onu merak edıyorum irtibat kurmak ıstıyorum, bu psikolojimi bozuyor, nasıl kurtulacagım

şunu da ekleyeyim :) biliyorum cok büyük bir dert değil, bu foruma ınsanlar ne dertler yazıyor ama, benım durumumda olan bırıleri vardır da cevap verır dıye yazıyorum:26:

tut kendini biraz arkdşlrnla buluş telefonunu arkadaşına ver :) irtibat kurma sonucunda o seni arıycak amacına ulaşmış olucaksın

sevgilin degilse, cok zamandir mi taniyosun kendisini? anlamadim ya sevgili olmadan neden ilgiyi kesmis gibi yapiyo ki? sen de yazma, baskasini bul, ay off, bu erkeklerin kokune turp suyu sikmali!

Son düzenleme:
bende buna inanıyorum ama sürekli olmaması kaydıyla güzel aşk oyunu

ama şuda var ki karşındaki gerçekten seviyorsa işe yarıyor sevmiyosa boş..

nasıl kaçarım diyosanda 2 gün kendini tut...! ve aramaa.. bukadar basit...eğlendiğini mutlu olduğunu belli et..

aynen öyle yapacagım sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…