sevgilim değil, ilgilenmek derken mesela sürekli onu merak edıyorum irtibat kurmak ıstıyorum, bu psikolojimi bozuyor, nasıl kurtulacagım
şunu da ekleyeyim :) biliyorum cok büyük bir dert değil, bu foruma ınsanlar ne dertler yazıyor ama, benım durumumda olan bırıleri vardır da cevap verır dıye yazıyorum:26:
sevgilim değil, ilgilenmek derken mesela sürekli onu merak edıyorum irtibat kurmak ıstıyorum, bu psikolojimi bozuyor, nasıl kurtulacagım
şunu da ekleyeyim :) biliyorum cok büyük bir dert değil, bu foruma ınsanlar ne dertler yazıyor ama, benım durumumda olan bırıleri vardır da cevap verır dıye yazıyorum:26:
sevgilin degilse, cok zamandir mi taniyosun kendisini? anlamadim ya sevgili olmadan neden ilgiyi kesmis gibi yapiyo ki? sen de yazma, baskasini bul, ay off, bu erkeklerin kokune turp suyu sikmali!
bende buna inanıyorum ama sürekli olmaması kaydıyla güzel aşk oyunu
ama şuda var ki karşındaki gerçekten seviyorsa işe yarıyor sevmiyosa boş..
nasıl kaçarım diyosanda 2 gün kendini tut...! ve aramaa.. bukadar basit...eğlendiğini mutlu olduğunu belli et..
sevgilin degilse, cok zamandir mi taniyosun kendisini? anlamadim ya sevgili olmadan neden ilgiyi kesmis gibi yapiyo ki? sen de yazma, baskasini bul, ay off, bu erkeklerin kokune turp suyu sikmali!
şöyle söylyym, sevgili olacak gibiydik, 2 yıldır tanıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?