• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma bir konu

Adam gayet doğru ve olması gereken bir düşünceye sahip. Bunu da dile getirmiş, memnun olmanız gerekirken hangi kafayla rahatsız oldunuz?

Gorumcemi eşi aldatmış hatta diğer kadına ev acmks biz yeni öğrendik.ve eniştenin ailesi kardeşleri hep adamı destekliyor artık oda karısı diyor.... Görümcemin boşanmasına izin vermiyor öyle garip bir durum.

Eşim de dedi ki ben kardeşimmoyle bir şey yapsa ben kardeşimi atar gelini tutarım .
Bende dedim ama kardeşin bunu yapmaz tam tersi abi daha önce niye yapmadın der dedim ki gerçekten öyle der öyle bir pislik. Konu kapandı ama eşimin böyle demesi bı canımı sıktı abartıyormuyum
Karı koca görümcenizin başına gelen olay üzerinden "ya şöyle olsa, ya bizim başımıza gelse vb" oynamayı bırakın isterseniz.
Sonuç olarak görümceniz ne durumda ? Görümceniz kaç yaşında, çocukları var mı ? Eşiniz kardeşi için ne yaptı veya yapacak ?

Gorumcemi eşi aldatmış hatta diğer kadına ev acmks biz yeni öğrendik.ve eniştenin ailesi kardeşleri hep adamı destekliyor artık oda karısı diyor.... Görümcemin boşanmasına izin vermiyor öyle garip bir durum.

Eşim de dedi ki ben kardeşimmoyle bir şey yapsa ben kardeşimi atar gelini tutarım .
Bende dedim ama kardeşin bunu yapmaz tam tersi abi daha önce niye yapmadın der dedim ki gerçekten öyle der öyle bir pislik. Konu kapandı ama eşimin böyle demesi bı canımı sıktı abartıyormuyum
Kardeşine hem öyle birşey yapmaz diyip hem de pislik diyorsunuz alakayı çözemedim. Ahlaklı olan pislik mi oluyor yani. Gerçekten hayatınızda canınızı sıkacak başka bişey bulamadınız mı ? Ya da gelini tutarım demesini hazmedememiş olabilir misiniz ?

eeeee???

Yahu siz neyle besleniyorsunuz eşiniz bu yapılanı normal görmediğini doğru bulmadığını ifade etmiş daha ne istiyorsunuz tersini deseydi kıyamet koparırım ben olsam
Çok ilginç yanı bu şekilde düzgün bir düşünce biçimine neden muhalif oldunuz Allah rızası için bi açıklar mısınız
Misal sizin erkek kardeşiniz bunu yapsa" helal koçum aferin erkeksin sensin" deyip ilk esine de dönüp "kabul edeceksin o da karısı "mi dersiniz ????

Bence adam gelini atar kardeşimi tutardım deseydi sorun olurdu.

Back
X