Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmediği kesin canım. Bende şunu düşündüm yarın bir gün birşey olursa gelin yada görümce başına kalır diye korktuu.Görümcesini sevmiyor gelincik. Kadının yuvası yıkılmış hala ortalık karıştırma peşinde. Safi kötülük.
Karı koca görümcenizin başına gelen olay üzerinden "ya şöyle olsa, ya bizim başımıza gelse vb" oynamayı bırakın isterseniz.Gorumcemi eşi aldatmış hatta diğer kadına ev acmks biz yeni öğrendik.ve eniştenin ailesi kardeşleri hep adamı destekliyor artık oda karısı diyor.... Görümcemin boşanmasına izin vermiyor öyle garip bir durum.
Eşim de dedi ki ben kardeşimmoyle bir şey yapsa ben kardeşimi atar gelini tutarım .
Bende dedim ama kardeşin bunu yapmaz tam tersi abi daha önce niye yapmadın der dedim ki gerçekten öyle der öyle bir pislik. Konu kapandı ama eşimin böyle demesi bı canımı sıktı abartıyormuyum
Kardeşine hem öyle birşey yapmaz diyip hem de pislik diyorsunuz alakayı çözemedim. Ahlaklı olan pislik mi oluyor yani. Gerçekten hayatınızda canınızı sıkacak başka bişey bulamadınız mı ? Ya da gelini tutarım demesini hazmedememiş olabilir misiniz ?Gorumcemi eşi aldatmış hatta diğer kadına ev acmks biz yeni öğrendik.ve eniştenin ailesi kardeşleri hep adamı destekliyor artık oda karısı diyor.... Görümcemin boşanmasına izin vermiyor öyle garip bir durum.
Eşim de dedi ki ben kardeşimmoyle bir şey yapsa ben kardeşimi atar gelini tutarım .
Bende dedim ama kardeşin bunu yapmaz tam tersi abi daha önce niye yapmadın der dedim ki gerçekten öyle der öyle bir pislik. Konu kapandı ama eşimin böyle demesi bı canımı sıktı abartıyormuyum
eeeee???Gorumcemi eşi aldatmış hatta diğer kadına ev acmks biz yeni öğrendik.ve eniştenin ailesi kardeşleri hep adamı destekliyor artık oda karısı diyor.... Görümcemin boşanmasına izin vermiyor öyle garip bir durum.
Bende Allah adı verdim açıklasın diye merakla bekliyorum
Ya sesli güldümNe desin adam tüm metreslerin yanındayım mı desin![]()
Bence adam gelini atar kardeşimi tutardım deseydi sorun olurdu.Gorumcemi eşi aldatmış hatta diğer kadına ev acmks biz yeni öğrendik.ve eniştenin ailesi kardeşleri hep adamı destekliyor artık oda karısı diyor.... Görümcemin boşanmasına izin vermiyor öyle garip bir durum.