- Konu Sahibi askemekister
-
kacan kovaalanır her zamn arama sorma o araadında herzmn telı acma ılgısızz konus onsuzda yasanabıleegını anlasn
Canım insanlar doyumsuz. sevgilisi olsun, arkadaşı olsun... bir şeyi garantide gördüğümüz zaman, kaybetme riskini farketmediysek onu ciddiye almayız gerektiği kadar. ona vazgeçilmez olmadığını hissettirmen lazım tabi ki abartmadan. aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama bence çok üstüne gitme onun. tabi ki erdemli olup hatanı kabul etmen gerekiyor ve onu da yapıryosun zaten. bence bırak bi süre o arasın seni. zaten seviyorsa dayanamaz arar
sen elinden geleni yapmışsın canım.
bırak o düşünsün biraz. bi süre sonra bu kıza ne oldu diye merak etmeye başlar.
sevgilinle aranı düzeltmeye çalışmayı asla kendini alçatmak olarak görme.gururm kırıldı falan laflarına anlam veremiyorum.kendine,duygularına,sevgiline,onun duygularına ve ilişkinize sahip çıkmışsın.kapı gibi ilişkinin arkasında durmuşsun.neler neler yaptım.demekki off bitmişim.doğan cüceloğlu ve bir çok psikiyatır,psikolog hep şöyle demez mi: kadın ve erkek farklı düşünür diye .biz kadınlar konuşarak sorun çözüyoruz.sesli düşünüyoruz.erkekler ise önce bir kenara çekilip konuyu kafalarında tartıyorlar.sonra yapacaklarını yapıyorlar.tabii git konuş düzeltmek için aranızı.yalnız fazlada arandığında sık boğaz etmiş gibi olursun.kendini belki öyle hissetmiştir.kafasını toplamaya ihtiyacı olduğu bir dönemdir.kaçan kovalanabilir ama fazla nazda aşık usandırır...ayrıca gözden ırak gönülden ırak.bence kaçmaktan çok ne olursa olsun ayakta kalacağını ve yoluna devam edbileceğini göstermelisin.hata yaparsan affetmem hissini vermelisin.
sevgilinle aranı düzeltmeye çalışmayı asla kendini alçatmak olarak görme.gururm kırıldı falan laflarına anlam veremiyorum.kendine,duygularına,sevgiline,onun duygularına ve ilişkinize sahip çıkmışsın.kapı gibi ilişkinin arkasında durmuşsun.neler neler yaptım.demekki off bitmişim.doğan cüceloğlu ve bir çok psikiyatır,psikolog hep şöyle demez mi: kadın ve erkek farklı düşünür diye .biz kadınlar konuşarak sorun çözüyoruz.sesli düşünüyoruz.erkekler ise önce bir kenara çekilip konuyu kafalarında tartıyorlar.sonra yapacaklarını yapıyorlar.tabii git konuş düzeltmek için aranızı.yalnız fazlada arandığında sık boğaz etmiş gibi olursun.kendini belki öyle hissetmiştir.kafasını toplamaya ihtiyacı olduğu bir dönemdir.kaçan kovalanabilir ama fazla nazda aşık usandırır...ayrıca gözden ırak gönülden ırak.bence kaçmaktan çok ne olursa olsun ayakta kalacağını ve yoluna devam edbileceğini göstermelisin.hata yaparsan affetmem hissini vermelisin.
doğru yoldasın canım benim..
kaçan her zaman kovalanır....
kaçan gerçekten kovalanıyor tecrübeyle sabit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?