- 16 Eylül 2015
- 113
- 43
- 98
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
Merhaba KK 27 yaşındayım daha önce evlilik yapıp boşandım çocuğum yok. 2 yıl geçti üzerinden ve bu esnada kimse ile görüşme ve yakınlaşma hatta mesajlaşmam bile olmadı . Ekim ayında birisiyle tanıştım yolculuk esnasında benim okuduğum şehirde görev yapıyormuş havaalanında indikten sonra tekrar görüşmek isteyeceğini ve numaramı istedi. Adam çok hoşuma gitti ve sadece instagramımı verdim Şubat ayına kadar instagramdan yazdık takipleştik ve sürekli artık güvenmen lazım numaranı vermen lazım gibi telkinlerde bulunuyordu aslında numaramı vermek için bende can atıyordum ama eski evliliğimden dolayı korkuyordum.bir süre daha böyle devam etti ve bu esnada daha önce evlenip boşandığımı ve güven sorunu yaşadığımı söyledim. Saygı duyarım ama numaranı verirsen daha iyi olur aramız alışırsın bana dedi. bu arada fikirlerimizi , ailemizi hayallerimizi vs konuştuk ve çok kafama yattığı için numaramı verdim . 1 aydır 2 veya 3 günde bir arıyor ve günlük kısa kısa whatsaptan yazşıyoruz. ikimizde çalışıyoruz o asker bende özel hastanede çalışıyorum . çok güzel devam eden bir muhabbetimiz vardı sanki numaramı verdikten sonra azaldı ve hatta birkaç gündür nasılsın napıyorsunun dışında hiç konuşmuyoruz. Coronadan dolayı ikimizde yoğunuz aslında benim fırsatım oluyor ama yavaş gitmem gerektiğini düşünüp yazmıyorum. oda asker köy karantinaları ile uğraşıyor. bilmiyorum aramızda birşeyde geçmedi. bu adamı kaybetmek istemiyorum en azından tanımak istiyorum daha fazla sizce ben mi yazmalıyım yoksa yine onun yazmasını mı beklemeliyim? kaçan kovalanır mı yoksa kayıp mı eder sizlerden fikir almak istedim. şimdiden teşekkür ederim hepinize.