kacan kovalanır mı gercekten??

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
esım cok gereksız hıc sucum yokken bana kus ve 2gundur konusmuyo...ben hıc kus durmayı sevmem bır defa gıttım ve benı tersledı bugun hıc yokmus gıbı davrandım...alısık degılım konusmamamıza gercekten ben uzerıne dusdukce de mı terslıyo acaba??

esım cok gereksız hıc sucum yokken bana kus ve 2gundur konusmuyo...ben hıc kus durmayı sevmem bır defa gıttım ve benı tersledı bugun hıc yokmus gıbı davrandım...alısık degılım konusmamamıza gercekten ben uzerıne dusdukce de mı terslıyo acaba??

Acaba gerçekten kırıldı mı?
Tabii bu yine çocuk gibi küsmesini gerektirmez.
Bi'kere adım atmışsın şimdi kendi haline bırakmaya devam et.
Küsmeye alışmasın:44:

Kacan kovalanır bu kaçınılmaz bir gercek, sen adım atmışsn şimdi sıra onda. Sen uzerine düstükce alıskanlık haline getirir

evet üstüne gittiğin için ters tepiyo...
bırak ne hali varsa görsün..
küsen erkekle hiiiiiç uğraşılmaz...
alıştırma o küsünce senin ona gitmene...
güzelce söyleyeceğini söyle sonra sus uzaklaş...
benim eşimde böyleydi ortada hiç bişey yokken küserdi..
1 ay konuşmadığını bilirim yani...

sinir oluorum erkeklerin bu küsme huyuna..
hayır bi kere sizin mizacınıza ters.. şık durmuo yani.. çok itici...:26:
bırak cnm hiç ilgilenme...sende ona yokmuş gibi davran.. üstüne düşersen bunu alışkanlık haline getirir, her olayda küser ve senden yine ilgi bekler... sende ona aynı şekilde davran.. madem yaklaşınca seni tersliyo, kendi bilir...

evet bence kesinlikle öyle kaçan kovalanır.. dünden beri bizde aynı durumdayız benle konuşmuyo ben denedim konuşmayı bana cevap bile vermedi yokmuşum gibi davrandı, sabah işe giderken gidiyorum bile demeden gitti, bende küslüğü hiç sevmem ama her seferinde çocuk gibi küsüyo ben haklı olsamda haksız olsamda ben gidip barışmaya çalışıyorum hep, senin konunu bile görmemiştim daha aynı şeyi düşünüyodum kaçan kovalanıyo, bende konuşmamaya karar verdim bakalım bu kez sonuç ne olucak...

Küs değildir... Durduk yere küser mi insan... Kaçıp kovalamakla da alakalı bir durum değil bu aynı evin içinde nereye kaçacak :34:
Kendince söylemediği bir sorunu vardır iş yerinde yada arkadaşları arasında vs..
Kendi haline bırakın madem bir hatanız yok eminsiniz bundan kendi gelip konuşsun sizinle...

benimki de küser (di) ama durduk yerde değil
ben çok carladığım zaman :)
gerçi haklıydım
bende çok giderdim üstüne baktım olmuyo hiç aldırmamaya başladım
üstüne düşmedikçe küsmemeyi öğrendi çok şükür
suçun olmadığına eminsen üzerine varma derim..

ayyyy ne sinidir küsen erkek. Benim kocada küser(di).Hala arada küser.Önceleri cok takardim. Sarilmalar, konusmaya calismalar falan.Simdi o küsünce bende konusmuyorum. 1-2 gün icinde ikimizde unutuyoruz, ama canimi yakan birsey olursa da konusmaya baslayinca söylüyorum, bak bu yaptigina kirildim diye...

üstelik sizin sucunuz yokken konusmuyor birde sucunuz olsaydi :26:

benim esimde ilk zamanlar küserdi hic tinlamazdim,muzigimi acar yemegimi yapar tek basima afiyetle yerdim

bakti olmuyor küsmenin k,sini bile unuttu

simartipta tepeme cikaramam sonra naziyla suyuyla ugras dur

Canim ne kacsin nede kovala ugrasma bosver benim esimde kusuo konusmuo fln ilk zamanlar ben konusmaya calisiyordum ayni evde kus olmak sinir bozucu sonucta ama baktim bu iyice havalara giriyor artik ben küsuyorum sallamiyorum o yokmus gbi davraniyorum tabi icim icimi yiyor ama napiim sonucta gelip o konusmaya basliyor. Hem evlilikte bazen ciftlerin birbirinden uzak durmasi iyi geliyor kendini dinliyorsun dirdir cekmiyorsun..
Fazla sallama bosver😉

Ayyy kızlar süpersiniz banada bi akıl verin aynı durum bndede oluyo bide haklıda olsam haksızda kovalayan ben olunca haksız duruma düşüyomm
Şimdi napim siz spletın kızlarr

huyum kurusun kus duramıyorum ıste kendımı aşalanmıs hıssdeıyorum:5:bugun de konusmadı sınırleım cok bozuldu ınadına ısten de gec gelıyo..benım prensıplerıme uymadııgnı bılıyo...
galıba sınırden oldu yuzumde bıseyler cıktı hep bugun korktum gıttım gosterdım hastaneye falana gıdelım dedı gıtmedım sonra ne zamanakadar gec gelmeyı dusunuyosun dedım konu ordan acldı ve gene sımardı uykum var gıt basımdan dıye bogazını sıkasım geldı o halde bosanalım benı gorme ıstemıosan dedım aldıgım cevap bı gıt yaa oldu gızlı gızlı agladım ustelık hıc kusme uyumz yoktu o gelırdı ben gıderdım hıc bu kadar uzmamazdı....cok sınırliyımmmm:2:hıc konusmamsam bıde boyle alısır dıye de korkuyorum yanı cok uzarsa ben cok sogurum ve zaten o gune kadar patlarımm:5:

3 gün önce küstü benim koca bugün barıştı,
niye küstü hiç bilmiyorum:1: sormadım bile,
muhabbete falan girmedim, laf atmadım hiç...
bu akşam barışmış garip çözemedim...

küsme huyu dakikalıktır
surat asan ben olurum o sorar bana
bende söylerimböle böle diye zaten dayanamam
oda anlatır yada acıklamasını istediğim gibi yapar
ama asla küsme huyu yoktur hemöyle yanına geldiğimde kovma vs hiç yoktur aman olmasında
ben çok üzülürum yoksa

Back
X