Kaçan kovalanir mi?kovalaniyorsa eğer nasıl kaçılmalı

Kaçan kovalanır demek herkese ederi kadar demek:) yani sizi kıran kızdıran birine seviyorum napıyım demek yerine gerekli karşılığı tepkiyi vermek,seni önemseyip aramayanı aramamak,değer vermeyene değer vermemek.Gurur sahibi olmak kısacası. Baska bisey degil:)

Dozu iyi ayarlamak lazım, bir iki kovalayıp bunla mı uğraşıcam be demişliğim var kaçan tiplere. Aşık usandırmasın nazınız yani

Her mesajına mi cevap atılacak :) işte o nasıl hep buluşmak isteyecek asıl mesele o nasıl o noktaya getirmeli bana balık tutmayı öğretin lütfen:)
Kaçma kovalamayı boşver kendin gibi davran her zaman içinden nasıl geliyorsa seni senin tavırlarınla duygularınla sevsin yalan bi duyguyu değil bence.

çok üzerine düşme,adamı arayıp arayıp durma,o 5 arıyorsa sen 1 ara vs. bunun gibi şeyler.ben yapmadım aksine her aradığında canımmm diyerek açtık taaa içimden gelerek.şimdi 3,5 yıllık evliyiz 6aylık oğlumuz var ve aşkımızdan bi şey kaybetmedik.işin özü ruh eşini bulunca ne kaçıyorsuuuun ne kovalanıyorsunnn.arsız olma yeter...

Y
Sevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasıl :KK43:help me ablalarim
Yaz kızım :KK53:
taktik 1 önce ilgileniyormuş gibi davranın gözlerinin içine baka baka gülün yani anlamlı bakın.
Taktik 2 yavaş yavaş gülmeleri azaltın zira gülme leri birden kesersen birşey mi yaptım triplerine girerler.
Taktik 3 Sonra sizi sevdiğine emin olduktan sonra cevaplarına geç cevap verin ve kaçamak cevaplar olsun.
Son taktik eğer sizi gerçekten seviyorsa e birazda yüzsüzse zaten ısrar üstüne ısrar emin olun peşinizden koşacaktır.
Hadi kolay gelsin:KK51:

durun benı dınleyın ulaaan :)

şimdi bızım bı aıle dostumuz cift var.kadın hıc pas vermez erkek köle..cunku adam ılk flörtüyle evlenmiş.ondan baskasını gozu gormuyo.hanım abla da bundan ovunur..ayy iste hakan cok asık bana .köpek bana köle bana..ölüyo bana .bana bana hep bana ulan :KK14:.. velhasıl kelam 5. senenın sonunda bunlar tabırı caızse boka sarıyor.niçuun? cunkuu adaam konum atlıyor işte kendını keşfedıyor.seyahatler falan...karı kız goruyor adam..oha lan evdekı yer elmasına bak..bana yaptıgı trıbe bak..bı de ofistekı 1.80 lik hatunlara bak..mutevazılıge bak...falan fıstan derken adam kadını iplememeye baslıyor..o gıder yapan kadın hala tabıkıı terkederım gıderım silerim modunda..hakan da" gıt gule gule senınle mu ugrasıcam" demeler.ailesini aşağılamalar.karısının anasını babasını kucuk görmeler..

bızım kucuk yer elması da tabıkıı acayıp saskın.aaa noldu buna ayoll.nazar degdı bıze falan.adam sımdı uzun soluklu seyahatlere gıdıcek.bas bas anlatıyo erkek arkadaslarına .yurt dısında sunu yapcam bunu yapcam.2 tane de ogulları var.adam ınanılmaz degıstı.karısı hala burnu havada.abııı bı bak yahu..yıllarca kactın trıp attın.nazlı aşığı oynadın..bı yere kadar yanı..

umarım sana ders olur bu...kımse salak degıl bı yere kadar söker o numaralar.:21:

Her kacan kovalanmiyor malesef, sonra amann seninlemi ugrasicam deyip baskasina yoneliyorlar
Dozu iyi ayarlamak lazim nasil diye sorma hic kivami tutturamadim :KK45:
Ya çok nazlandim yada depar atip yok oldum :KK48: ayarsizim galiba

EŞİM BENDEN 3 AY ÖNCE AYRILDI AMA RESMİ OLARAK BOŞANMADIK.1 AY ÖNCE KONUŞMAYA BASLADIK FAKAT 10 GUNDUR YINE ARAMIYOR BU TAKTIK İŞE YARAR MI ? BEN ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜM İÇİN Mİ ZAMAN DİYOR?

Back
X