Kaçan kovalanir mi?kovalaniyorsa eğer nasıl kaçılmalı

Sevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasıl :KK43:help me ablalarim
Arkadaşım kediyle fare misiniz ne kaçması ne kovalaması ya ? Lütfen insanlar alemini dönün rica ediyorum ya. Mesajlara geç cevap vermek falan nedir, lise 1' de bırakmadık mı onları ? Birşeyin peşinden koşacaksanız illa aşkınızın peşinden koşun. Birşeyi kovalayacaksınız mutluluğunuzu kovalayın. Hayatımda böyle triplere giren bir insan olmadım. Bir adamdan etkilendim gittim sosyal medyadan ekledim. O istemeden numaramı verdim, buluşmayada ben çağırdım. 4 yıl flört ettik şimdi 3.5 aylık evliyim. Klasik Türk kızı tripleri kime hayır getirmiş, yapmayın lütfen..

20160506_183811-1.webp

Misafirlikteyim. Karsi duvarda boyle yaziyor :spor:

Konu sahibi simdi bak:dondurma:
Mesela cikiosunuz adam tam sana asikken terket:deli:kaygan zemin diyoruz buna:bicak:
Kaybetne korkusu yasasin:bicak:
Sonra o kovalar zaten kac ama izini kaybetirecek kadarda kacma ortala kacma durmunu:eek:
Sonra ben sensizde yasarim sen olmasanda mutlu olurim izlenimi birak:duduk:
Simdilik bukadarbkolay gelsin:dua:

Ya bu kaçan kovalanırdan ziyade adam seviyosa değer veriyosa adam kovalar yani, çokda armut piş ağzıma düş olmamak lazım bu erkeklere. Dötleri kalkıyo sonra

Bence bir kadın erkeğe sensiz yapamam sensiz ölürüm bilmem ne böyle hissettirmemeli sonra dötleri kalkıyo onsuzda gayet iyi yasayabilecegini hissettirmeli aksi takdirde erkekte kaybetme korkusu olmaz ve kadın erkeğe hayır demeyi öğrenmeli erkeğin her istediğine evet demiceksin kabullenmiceksin ne demiş atalarımız erkeğin iki kaşığı varsa birini kıricaksin işte o zaman senden degerlisi olmaaazzz

Kaçmayacaksın, olduğun yerde böyle cool kadın olarak takılacaksın.
Bir erkeğe ihtiyacın yokmuş gibi, kendi hayatında gayet mutluymuş gibi bir portre çizceksin panpa.
Sonra diyecekler ki vay be hatuna bak, ne kadanda cool.
peşinden koşmaya başlayacaklar.
:KK70:
Külliyen yalan

Konu sahibi simdi bak:dondurma:
Mesela cikiosunuz adam tam sana asikken terket:deli:kaygan zemin diyoruz buna:bicak:
Kaybetne korkusu yasasin:bicak:
Sonra o kovalar zaten kac ama izini kaybetirecek kadarda kacma ortala kacma durmunu:eek:
Sonra ben sensizde yasarim sen olmasanda mutlu olurim izlenimi birak:duduk:
Simdilik bukadarbkolay gelsin:dua:
Hic sasmayan yontem :rapci:
Cok sev asik et en ufak hatada cek resti.
Nasil yaa nasil gitti? oluyolar:KK45:
Tabii adamin birakmayacagindan eminsen:KK51:

Ben beceremem böyle şeyleri oyüzden sanırım 26 yıllık hayatımda bi sevgilim oldu sadece.hiç öyle yok peşimden deli gibi koşturan erkekler filan cıkk

kaçmaktan ziyade kovalayan olmamak yeterli. bazılarımız yeter ki evlensin diye ayaklarına kapanmayanlar var. ha işte yapmayın onu

Bu zamanda hiçbir erkek kaçanı kovalamakla uğrasmaz
Biri giderse biri gelir :)

Sevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasıl :KK43:help me ablalarim
sana 3 adım atıyorsa sen 1 adım atıcaksın.sana 2 mesaj yzıyosa sen 1 mesaj atıcaksın.ne bılım arıyorsa 2 kerev çaldıktan sonra aç:)

Back
X