- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
Benim aklıma şu geldi Firdevs Yöreoğlu'ndan kadınlık dersleri
bazen düşünürüm hatta şimdi Firdevs hanım olsa bu durumda ne yapardı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım kediyle fare misiniz ne kaçması ne kovalaması ya ? Lütfen insanlar alemini dönün rica ediyorum ya. Mesajlara geç cevap vermek falan nedir, lise 1' de bırakmadık mı onları ? Birşeyin peşinden koşacaksanız illa aşkınızın peşinden koşun. Birşeyi kovalayacaksınız mutluluğunuzu kovalayın. Hayatımda böyle triplere giren bir insan olmadım. Bir adamdan etkilendim gittim sosyal medyadan ekledim. O istemeden numaramı verdim, buluşmayada ben çağırdım. 4 yıl flört ettik şimdi 3.5 aylık evliyim. Klasik Türk kızı tripleri kime hayır getirmiş, yapmayın lütfen..Sevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasılhelp me ablalarim
Külliyen yalanKaçmayacaksın, olduğun yerde böyle cool kadın olarak takılacaksın.
Bir erkeğe ihtiyacın yokmuş gibi, kendi hayatında gayet mutluymuş gibi bir portre çizceksin panpa.
Sonra diyecekler ki vay be hatuna bak, ne kadanda cool.
peşinden koşmaya başlayacaklar.
![]()
Hic sasmayan yontemKonu sahibi simdi bak
Mesela cikiosunuz adam tam sana asikken terketkaygan zemin diyoruz buna
Kaybetne korkusu yasasin
Sonra o kovalar zaten kac ama izini kaybetirecek kadarda kacma ortala kacma durmunu
Sonra ben sensizde yasarim sen olmasanda mutlu olurim izlenimi birak
Simdilik bukadarbkolay gelsin![]()
Külliyen yalan
Espri mahiyetinde yazdımBende yalancıyım o halde?
Kız evlenmedi mi o? Vallahi taşa tutarlar seni burada;-)![]()
![]()
Aşk olsun !! Gelmez diyosun yani
Ben şimdi instagramına yazıcam kapım her zaman sana açık diye hahahah
![]()
sana 3 adım atıyorsa sen 1 adım atıcaksın.sana 2 mesaj yzıyosa sen 1 mesaj atıcaksın.ne bılım arıyorsa 2 kerev çaldıktan sonra aç:)Sevgili bayanlar nedir bunun tekniği ? Kocaman bir kadınlar kulübümüz var Allah rızası için biri bana bunu öğretsin.Eğer kaçan kovalaniyorsa ki öyle sanirim nasıl kacmam lazım:)mesajlara aramalara geç cevap vermek mi sık sık buluşmamak mı? Nasıl nasıl nasılhelp me ablalarim
aslında haklısın kızlar için de erkekler içinde oyle.Olmadımı hemen başından defedıcenBu zamanda hiçbir erkek kaçanı kovalamakla uğrasmaz
Biri giderse biri gelir :)