• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçan kovalanır mı sizce tecrübeleriniz lütfen :)

şu aralar kocamın kovalamasını isterdim ne yalan söylim:KK66:

soğuk davranmayacaksın ama ona muhtaçmış gibi de yapmayacaksın.
kapısında köle olmayacaksın
biraz umursamaz olacaksın.
her an seni kaybedebileceğine dair ufacık bir korku bıracaksın onun içinde.
bunu giderim, boşarım, terk ederim diyerek söze ASLA dökmeyeceksin.
güçlü ve kendine yetebilen bir kadın olduğunu ona hissettireceksin.
mecbbur olduğun için değil istediğin için onun yanında olduğunu anlamasını sağlayacaksın.
dediğini yapacaksın, sınırlarını çizeceksin. bir ilişkide mesela göz çapkınlığı yapması senin için kabul edilemez ise öyle bir harekette bulunduğunda kesip atacaksın.
dediğin sözden dönmeyecek gerekirse için kan ağlarken yine dirayetli duracaksın.

falan filan
bence böyle yani.

soğuk davranmayacaksın ama ona muhtaçmış gibi de yapmayacaksın.
kapısında köle olmayacaksın
biraz umursamaz olacaksın.
her an seni kaybedebileceğine dair ufacık bir korku bıracaksın onun içinde.
bunu giderim, boşarım, terk ederim diyerek söze ASLA dökmeyeceksin.
güçlü ve kendine yetebilen bir kadın olduğunu ona hissettireceksin.
mecbbur olduğun için değil istediğin için onun yanında olduğunu anlamasını sağlayacaksın.
dediğini yapacaksın, sınırlarını çizeceksin. bir ilişkide mesela göz çapkınlığı yapması senin için kabul edilemez ise öyle bir harekette bulunduğunda kesip atacaksın.
dediğin sözden dönmeyecek gerekirse için kan ağlarken yine dirayetli duracaksın.

falan filan
bence böyle yani.
Bence senin bu söylediklerin bir yaşam şeklidir taktik değildir.

Kendine yetebilen bir kadın bir anda olunmaz ki, evlendiğinden beri neysen odur. Sonradan değişsen bile adamın kafasındakini değiştiremezsin.

Diğerleri de böyle bence.

Bence senin bu söylediklerin bir yaşam şeklidir taktik değildir.

Kendine yetebilen bir kadın bir anda olunmaz ki, evlendiğinden beri neysen odur. Sonradan değişsen bile adamın kafasındakini değiştiremezsin.

Diğerleri de böyle bence.

tabi bi günde böyle olunmaz bence de daha ilk baştan nasıl başladıysa genelde öyle gidiyor.
arkadaşa günü kurtaracak taktikler lazım sanırım ama o da bende yok :)

tabi bi günde böyle olunmaz bence de daha ilk baştan nasıl başladıysa genelde öyle gidiyor.
arkadaşa günü kurtaracak taktikler lazım sanırım ama o da bende yok :)
Olmaz zaten bugün kurtuldu, yarın ne olacak?

Zaten kaçma-kovalamayla ömür mü geçer?

Valla evde kızımla bile oynarken yoruluyorum.:KK45:

mesela bizde sabahları hep ben ararım bi gün işim çıksın aramıyayım vay sen beni neden aramadın çok mu yoğunsun çok mu bilmem nesin.. bi dünya laf.. sabah giderken öperim anaa adam zorla veriyo yanağını öpmem bi dünya trip laf.. ben dengeli istiyorum herşeyi karşılıklı..

ilişkiniz nasıl?
mesela eşin gün içinde arayıp soruyor mu seni?
ya da kalbini kazanmak için bir şeyler yapıyor mu?
gün içinde ben aramazsam arar tabi ama..şuan kavgalıyız hemde çok kötü bi dünya laf söyledi bana kırdı çok.. ama gönlümü alması 1-2 haftayı bulur.. bu geçen sürede ben ne yemek yerim adam akıllı ne bişey yaparım deli olurum deli..

gün içinde ben aramazsam arar tabi ama..şuan kavgalıyız hemde çok kötü bi dünya laf söyledi bana kırdı çok.. ama gönlümü alması 1-2 haftayı bulur.. bu geçen sürede ben ne yemek yerim adam akıllı ne bişey yaparım deli olurum deli..

işte kendini heder etmek yerine evine gidip yemeğini yapsan alsan tv karşısında yesen, sonra kulaklığını takıp kitabını okusan, hani ona bağlamasan kendini, bi noluyoruz diye kafasına dank etmez mi??
1-2 hafta kırgınlık mı oluyor aranızda? çok uzun değil mi??

Kaçan kovalanır derler ama nasıl ?ben bu işi beceremiyorum var mı bana akıl vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar ablalar...
Aa tabiki kacan kovalanir kendimden ornek vereyim esimi cok kıskanıyordim bi ara herkesten herseyden asiri kiskaniyodum ben kiskandikca bu daha cok havaya girmeye başladı kendime geldiğimde o kacar ben kovalar haline gelmistik kacan kovalanir yani pas vermedikce daha cok peşinden gelirler:)

işte kendini heder etmek yerine evine gidip yemeğini yapsan alsan tv karşısında yesen, sonra kulaklığını takıp kitabını okusan, hani ona bağlamasan kendini, bi noluyoruz diye kafasına dank etmez mi??
1-2 hafta kırgınlık mı oluyor aranızda? çok uzun değil mi??
çok kötü kavga ettik..

Back
X