- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi melankolik_24
Değil mi :) cok fenalarKocam başak evet burunları kaf dağındadır o cool havalarıda beni peşinde koşturmasına yetti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değil mi :) cok fenalarKocam başak evet burunları kaf dağındadır o cool havalarıda beni peşinde koşturmasına yetti![]()
İnsanın kendi sınırlarını iyi bilmesi lazım bence, kendini iyi tanıması gerek.. Bazı kadınlar atlas gibi, dünyayı sırtında taşımaya çalışıyorlar. Şimdi fikirlerime ters bir sürü kadın çıkacaktır, kadın güçlüdür, kendi kendine yeter bla bla..Evet gerçekten çok güçlüyüz ama erkeğe de kendini güçsüz hissettirmemeliyiz bence. Kavanozu açamıyorsam yardım isterim, bıçağı saplamasını da bilirim oysa. Ben kocamı değerli hissetiririm, severim sayarım ama vazgeçilmezim olmadığını da bilir.. Kadın erkek farketmez kimseyi merkezine koymayacaksın bikere. Bi taraflarını kaldırmayacaksın. 9 senelik evliyim, 2çocuğum var,kocam beni sever demiyorum, tapar.. Düstur edindiğim şey şu, erkekleri seveceksin ama acımayacaksın
[/QUO
Kocam beni sever demiyorum, tapar yazmissin. Cok sevindim sizin adiniza umarim hep böyle olur. Biraz daha tecrübelerinizden bahsedin 9 senelik evliymissiniz. Yani onsuzda olabilceginizi nasil gösteriyorsunuz. Ben cok hassasim en ufak seyde aglarim yani onu kafama cok taktigimi belli ederim. Ya da beraber bir sey yaptigimizda mutlulugumu asiri gösteririm. Bunlar bana eksi olarak döndü genelde.
Ya sevgiliysen zaten cogu erkek yapışık oluyo sana ama evliysen boylesi zor bulunuyo. Takmayacaksın onemsemeyeceksin evli isen koynuna girip yatacaksın o işleri en mukemmel şekilde yapacaksın. Ama sonra kullanmış gibi davranacaksınMerhaba tecrübeli güclü hanimlar; bu aralar uzun uzun düsünüyorum iliskiler üzerine ve burda yazilan problemler üzerine. Benim fikrime göre iliskilerin bir cogunda erkeklerin ilgisizligi kadina saygi duymayisi elimi sallasam ellisi modunda oluslari problem ve bence iliskide erkegin böyle olmasini saglayan yine kadinlar yani bizleriz. Iliski ve evliliklerinde kendilerine saygi duyduran daha cok pesinden kosan degilde pesinden kosturan arkadaslardan öneri bekliyorum iliskide durusumuz nasil olmali, saygiyi nasil kazanabiliriz? Hayatinizi erkegin merkezine koymamayi nasil basariyorsunuz neler yapiyorsunuz neler düsünyüorsunuz?
Ekstra bir şey yapmadım aslında. Ben çok severim, çok anaçım. Bir de çilekeş durumum var birazay nasıl aşık ettin anlat ben de aşık etmek istiyorum :)
ben de böyle davrandım ama bi kere hata yaptım diye kötü oldum, vazgeçti benden.. güya zor zamanıymış niye öyle yapmışım, ufak bi anlaşmazlık oldu aramızda ve bittiEkstra bir şey yapmadım aslında. Ben çok severim, çok anaçım. Bir de çilekeş durumum var birazçok zor zamanlar geçiriyordu hem maddi hem manevi anlamda. Hep yanında oldum, hiç zorlamadim. O da sonunda ben böyle kiz bulamam dedi herhalde. Şimdi gözümün içine bakıyor
![]()
nasıl acımayacaksın meselaİnsanın kendi sınırlarını iyi bilmesi lazım bence, kendini iyi tanıması gerek.. Bazı kadınlar atlas gibi, dünyayı sırtında taşımaya çalışıyorlar. Şimdi fikirlerime ters bir sürü kadın çıkacaktır, kadın güçlüdür, kendi kendine yeter bla bla..Evet gerçekten çok güçlüyüz ama erkeğe de kendini güçsüz hissettirmemeliyiz bence. Kavanozu açamıyorsam yardım isterim, bıçağı saplamasını da bilirim oysa. Ben kocamı değerli hissetiririm, severim sayarım ama vazgeçilmezim olmadığını da bilir.. Kadın erkek farketmez kimseyi merkezine koymayacaksın bikere. Bi taraflarını kaldırmayacaksın. 9 senelik evliyim, 2çocuğum var,kocam beni sever demiyorum, tapar.. Düstur edindiğim şey şu, erkekleri seveceksin ama acımayacaksın
![]()
Peşinde koşmak için sevmek gerekir ,eğer tarif ettiğiniz üzere bir erkekte saygısızlık,ilgisizlik ,elimi sallasam ellisi tavrı varsa ,zaten o anı yaşayayım felsefesinde çapkın tek eşliliğe uygun olmayan bir yapıya sahiptir ,böyle bir erkek Zaten sevmiyordur ,istediğin kadar aşık etmeye kalksan da başaramazsın ,çünkü duyguları kalbinde değil farklı yerlerinde atıyordur ,kaçma kovalama felsefesi büyük aşklar da olur ,oda bu zamanda ne kadar işe yarar tartışılır ,çünkü toplumsal bir dejenerasyon mevcut ,kadın sayısının erkek sayısına oranla fazla olduğunu düşünürsek ,siz kaçarken o başkalarına doğru kayabilirMerhaba tecrübeli güclü hanimlar; bu aralar uzun uzun düsünüyorum iliskiler üzerine ve burda yazilan problemler üzerine. Benim fikrime göre iliskilerin bir cogunda erkeklerin ilgisizligi kadina saygi duymayisi elimi sallasam ellisi modunda oluslari problem ve bence iliskide erkegin böyle olmasini saglayan yine kadinlar yani bizleriz. Iliski ve evliliklerinde kendilerine saygi duyduran daha cok pesinden kosan degilde pesinden kosturan arkadaslardan öneri bekliyorum iliskide durusumuz nasil olmali, saygiyi nasil kazanabiliriz? Hayatinizi erkegin merkezine koymamayi nasil basariyorsunuz neler yapiyorsunuz neler düsünyüorsunuz?
Valla bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum amanasıl acımayacaksın mesela![]()
aahhh ahh ben sevgilime esirgeyici ve anaç oldum sonu? bitti ilişkimiz.. bu da bana ders olsun..Valla bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum amakendi yaptıklarımdan örnek vereyim, sen işten geldin yoruldun yat dinlen ben evi temizlerim demiyorum mesela. Ağır işlere atılmıyorum, erkek gücü farklı. Bi sıkıntı varsa tek başına üstlenmiyorum, sıkıntı da mutluluk da ortaklaşa olmalı, çok esirgeyici anaç değilim eşime karşı.
ben geri çekilmek yerine ayrıldım benimki bana soğuk davranınca, sonuç: herşey daha kötü oldu.. bu sefer haklıyken haksız konuma düştüm..Bizim iliskimizde bir dönem sevgilimin üstüne çok düştüm. Tek erkek çocuğu bir de. Bu da bildiğin şımardı iyice kendini bi halt zannetti. Eskiden taktik falan uygulamam duygularım da duygularım derdim. Ama öyle olmuyor işte. Zaten sen de farkına varmışsın ki konu açmışsın.
Baktım böyle olmuyor ben de kendimi geri çektim. Kendi dünyama döndüm. Bencillik yapmaya başladım. Sadece kendim ben demeye başladım. Biraz da acımasız olmaya başladım. Benimkinin havası sönüverdi.
Yani her şeyi ayarında yaşamak lazım. Karşı tarafında totosunu gereksiz kaldırmayacaksın. Verici olmayacaksın.
Ben de hatalar yaptım tabii. O da yaptı. Ama bir şekilde vazgeçemedik. Eğer arada sevgi varsa dönecektirben de böyle davrandım ama bi kere hata yaptım diye kötü oldum, vazgeçti benden.. güya zor zamanıymış niye öyle yapmışım, ufak bi anlaşmazlık oldu aramızda ve bittiama o da diyodu şöyle iyisin böyle iyisin diye, ama yine de yetmedi bitti
![]()
Kıymetinizi bilecek sevip sevileceğiniz biri çıkar karşınıza umarım en kısa zamandaben geri çekilmek yerine ayrıldım benimki bana soğuk davranınca, sonuç: herşey daha kötü oldu.. bu sefer haklıyken haksız konuma düştüm..
ah inşallah dönerBen de hatalar yaptım tabii. O da yaptı. Ama bir şekilde vazgeçemedik. Eğer arada sevgi varsa dönecektir![]()
Allah razı olsun sizden, çok teşekkür ederim..Kıymetinizi bilecek sevip sevileceğiniz biri çıkar karşınıza umarım en kısa zamanda
Biz aylarca ayrı kaldik dört beş kez. Çok iyi anlıyorum o yüzden. Belirsizlik zor ama beklemeden bilemiyoruz işte.ah inşallah dönersevdi mi sevmedi mi ondan bile emin değilim ki
gözlerim doldu.. daha biteli 1 hafta oldu..
sonunda ne güzel mutlu son olmuş, sizin adınıza çok sevindim maşallah:) sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin Allah :)Biz aylarca ayrı kaldik dört beş kez. Çok iyi anlıyorum o yüzden. Belirsizlik zor ama beklemeden bilemiyoruz işte.