• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacan kovalanir mi

İnsanın kendi sınırlarını iyi bilmesi lazım bence, kendini iyi tanıması gerek.. Bazı kadınlar atlas gibi, dünyayı sırtında taşımaya çalışıyorlar. Şimdi fikirlerime ters bir sürü kadın çıkacaktır, kadın güçlüdür, kendi kendine yeter bla bla.. 😆 Evet gerçekten çok güçlüyüz ama erkeğe de kendini güçsüz hissettirmemeliyiz bence. Kavanozu açamıyorsam yardım isterim, bıçağı saplamasını da bilirim oysa. Ben kocamı değerli hissetiririm, severim sayarım ama vazgeçilmezim olmadığını da bilir.. Kadın erkek farketmez kimseyi merkezine koymayacaksın bikere. Bi taraflarını kaldırmayacaksın. 9 senelik evliyim, 2çocuğum var,kocam beni sever demiyorum, tapar.. Düstur edindiğim şey şu, erkekleri seveceksin ama acımayacaksın 😏

İnsanın kendi sınırlarını iyi bilmesi lazım bence, kendini iyi tanıması gerek.. Bazı kadınlar atlas gibi, dünyayı sırtında taşımaya çalışıyorlar. Şimdi fikirlerime ters bir sürü kadın çıkacaktır, kadın güçlüdür, kendi kendine yeter bla bla.. 😆 Evet gerçekten çok güçlüyüz ama erkeğe de kendini güçsüz hissettirmemeliyiz bence. Kavanozu açamıyorsam yardım isterim, bıçağı saplamasını da bilirim oysa. Ben kocamı değerli hissetiririm, severim sayarım ama vazgeçilmezim olmadığını da bilir.. Kadın erkek farketmez kimseyi merkezine koymayacaksın bikere. Bi taraflarını kaldırmayacaksın. 9 senelik evliyim, 2çocuğum var,kocam beni sever demiyorum, tapar.. Düstur edindiğim şey şu, erkekleri seveceksin ama acımayacaksın 😏
[/QUO
Kocam beni sever demiyorum, tapar yazmissin. Cok sevindim sizin adiniza umarim hep böyle olur. Biraz daha tecrübelerinizden bahsedin 9 senelik evliymissiniz. Yani onsuzda olabilceginizi nasil gösteriyorsunuz. Ben cok hassasim en ufak seyde aglarim yani onu kafama cok taktigimi belli ederim. Ya da beraber bir sey yaptigimizda mutlulugumu asiri gösteririm. Bunlar bana eksi olarak döndü genelde.

Aslında siz de demişsiniz işte hassasım diye, hassas olduğu halde eşine güçlü görünmeye çalışan kadınlar sonra kocam beni anlamıyor diye dert yanıyor. Kırılıyorsam kırıldığımı bilir, rahatsızsam bunu uygun dille açıklarım. Hiç sesimizi yükseltmeyiz biz mesela, hiç hakaret küfür etmeyiz. Çünkü dil yarası geçmiyor. Farklı fikirlerdeysek fikirlerimizi paylaşırız o kadar. Benim ailemin de 1 kere olsun birbirine bağırdığını bilmem, eşimle de öyleyiz. Kaçan kovalanır meselesi bi yere kadar, evliyken nereye kaçıcaksın 😅 ama kocası duştayken banyo havlusunu kalorifer peteğinde ısıtıp veren kadınlardan olmayın. Herşeyin fazlası zarar, çok sevmek yerine güzel sevin. Kaliteli iletişim bizim en büyük desteğimiz bence. Hiç bir arkadaşımla seninle konuştuğum zamanlar kadar zevk almıyorum der mesela, keza benim için de geçerli bu. Birbirimize hayırhah olduk. En büyük dostum, en iyi arkadaşım eşim benim.

Karşındakinde sana karşı his ilgi yoksa nereye kaçacaksın ve kim kovalayacak? Bir de ilgi seven güvenmek isteyen birine böyle bir şey yapmak ters teper bu ancak aşık ettikten sonra yapılabilir e zaten aşık adama ne yaparsan yap fark etmez

Merhaba tecrübeli güclü hanimlar; bu aralar uzun uzun düsünüyorum iliskiler üzerine ve burda yazilan problemler üzerine. Benim fikrime göre iliskilerin bir cogunda erkeklerin ilgisizligi kadina saygi duymayisi elimi sallasam ellisi modunda oluslari problem ve bence iliskide erkegin böyle olmasini saglayan yine kadinlar yani bizleriz. Iliski ve evliliklerinde kendilerine saygi duyduran daha cok pesinden kosan degilde pesinden kosturan arkadaslardan öneri bekliyorum iliskide durusumuz nasil olmali, saygiyi nasil kazanabiliriz? Hayatinizi erkegin merkezine koymamayi nasil basariyorsunuz neler yapiyorsunuz neler düsünyüorsunuz?
Ya sevgiliysen zaten cogu erkek yapışık oluyo sana ama evliysen boylesi zor bulunuyo. Takmayacaksın onemsemeyeceksin evli isen koynuna girip yatacaksın o işleri en mukemmel şekilde yapacaksın. Ama sonra kullanmış gibi davranacaksın 😁 nabza göre şerbet

ay nasıl aşık ettin anlat ben de aşık etmek istiyorum :)
Ekstra bir şey yapmadım aslında. Ben çok severim, çok anaçım. Bir de çilekeş durumum var biraz :deli: çok zor zamanlar geçiriyordu hem maddi hem manevi anlamda. Hep yanında oldum, hiç zorlamadim. O da sonunda ben böyle kiz bulamam dedi herhalde. Şimdi gözümün içine bakıyor:KK45:

Ekstra bir şey yapmadım aslında. Ben çok severim, çok anaçım. Bir de çilekeş durumum var biraz :deli: çok zor zamanlar geçiriyordu hem maddi hem manevi anlamda. Hep yanında oldum, hiç zorlamadim. O da sonunda ben böyle kiz bulamam dedi herhalde. Şimdi gözümün içine bakıyor:KK45:
ben de böyle davrandım ama bi kere hata yaptım diye kötü oldum, vazgeçti benden.. güya zor zamanıymış niye öyle yapmışım, ufak bi anlaşmazlık oldu aramızda ve bitti :( ama o da diyodu şöyle iyisin böyle iyisin diye, ama yine de yetmedi bitti :(

nasıl acımayacaksın mesela :110:

Merhaba tecrübeli güclü hanimlar; bu aralar uzun uzun düsünüyorum iliskiler üzerine ve burda yazilan problemler üzerine. Benim fikrime göre iliskilerin bir cogunda erkeklerin ilgisizligi kadina saygi duymayisi elimi sallasam ellisi modunda oluslari problem ve bence iliskide erkegin böyle olmasini saglayan yine kadinlar yani bizleriz. Iliski ve evliliklerinde kendilerine saygi duyduran daha cok pesinden kosan degilde pesinden kosturan arkadaslardan öneri bekliyorum iliskide durusumuz nasil olmali, saygiyi nasil kazanabiliriz? Hayatinizi erkegin merkezine koymamayi nasil basariyorsunuz neler yapiyorsunuz neler düsünyüorsunuz?
Peşinde koşmak için sevmek gerekir ,eğer tarif ettiğiniz üzere bir erkekte saygısızlık,ilgisizlik ,elimi sallasam ellisi tavrı varsa ,zaten o anı yaşayayım felsefesinde çapkın tek eşliliğe uygun olmayan bir yapıya sahiptir ,böyle bir erkek Zaten sevmiyordur ,istediğin kadar aşık etmeye kalksan da başaramazsın ,çünkü duyguları kalbinde değil farklı yerlerinde atıyordur ,kaçma kovalama felsefesi büyük aşklar da olur ,oda bu zamanda ne kadar işe yarar tartışılır ,çünkü toplumsal bir dejenerasyon mevcut ,kadın sayısının erkek sayısına oranla fazla olduğunu düşünürsek ,siz kaçarken o başkalarına doğru kayabilir

nasıl acımayacaksın mesela :110:
Valla bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum ama 🙈 kendi yaptıklarımdan örnek vereyim, sen işten geldin yoruldun yat dinlen ben evi temizlerim demiyorum mesela. Ağır işlere atılmıyorum, erkek gücü farklı. Bi sıkıntı varsa tek başına üstlenmiyorum, sıkıntı da mutluluk da ortaklaşa olmalı, çok esirgeyici anaç değilim eşime karşı.

Bizim iliskimizde bir dönem sevgilimin üstüne çok düştüm. Tek erkek çocuğu bir de. Bu da bildiğin şımardı iyice kendini bi halt zannetti. Eskiden taktik falan uygulamam duygularım da duygularım derdim. Ama öyle olmuyor işte. Zaten sen de farkına varmışsın ki konu açmışsın.
Baktım böyle olmuyor ben de kendimi geri çektim. Kendi dünyama döndüm. Bencillik yapmaya başladım. Sadece kendim ben demeye başladım. Biraz da acımasız olmaya başladım. Benimkinin havası sönüverdi.

Yani her şeyi ayarında yaşamak lazım. Karşı tarafında totosunu gereksiz kaldırmayacaksın. Verici olmayacaksın.

Valla bilir kişi gibi konuşmak istemiyorum ama 🙈 kendi yaptıklarımdan örnek vereyim, sen işten geldin yoruldun yat dinlen ben evi temizlerim demiyorum mesela. Ağır işlere atılmıyorum, erkek gücü farklı. Bi sıkıntı varsa tek başına üstlenmiyorum, sıkıntı da mutluluk da ortaklaşa olmalı, çok esirgeyici anaç değilim eşime karşı.
aahhh ahh ben sevgilime esirgeyici ve anaç oldum sonu? bitti ilişkimiz.. bu da bana ders olsun..

Bizim iliskimizde bir dönem sevgilimin üstüne çok düştüm. Tek erkek çocuğu bir de. Bu da bildiğin şımardı iyice kendini bi halt zannetti. Eskiden taktik falan uygulamam duygularım da duygularım derdim. Ama öyle olmuyor işte. Zaten sen de farkına varmışsın ki konu açmışsın.
Baktım böyle olmuyor ben de kendimi geri çektim. Kendi dünyama döndüm. Bencillik yapmaya başladım. Sadece kendim ben demeye başladım. Biraz da acımasız olmaya başladım. Benimkinin havası sönüverdi.

Yani her şeyi ayarında yaşamak lazım. Karşı tarafında totosunu gereksiz kaldırmayacaksın. Verici olmayacaksın.
ben geri çekilmek yerine ayrıldım benimki bana soğuk davranınca, sonuç: herşey daha kötü oldu.. bu sefer haklıyken haksız konuma düştüm..

ben de böyle davrandım ama bi kere hata yaptım diye kötü oldum, vazgeçti benden.. güya zor zamanıymış niye öyle yapmışım, ufak bi anlaşmazlık oldu aramızda ve bitti :KK43: ama o da diyodu şöyle iyisin böyle iyisin diye, ama yine de yetmedi bitti :KK43:
Ben de hatalar yaptım tabii. O da yaptı. Ama bir şekilde vazgeçemedik. Eğer arada sevgi varsa dönecektir 😊

Back
X