Kaçan kovalanir mi?

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar hos bir bayanim kendime bakıyorum,esime karşı yapabileceğim herseyi yapıyorum ama yok adam ilgisiz aldatma falan yok çok takip ettim.yahu ne yapsam da şöyle dikkatini çeksem acaba diyorum kendimi çeksem biraz faydasini gorur muyum ? Bir de suan kavgalıyiz iki günde konuşmuyoruz yanıma dahi gelmiyor haklı gibi.ağlayıp sizlamak mi etkili olur acaba umursamamak mi ? Valla sıkılıyorum bu durumdan konuşmayı deniyorum şu kavga için yarin konuşuyoruz diyor.çok mu değer verdik ne ettik bilmiyorum :KK14::işsiz:

Umursama kesinlikle.
Erkekler kadın avucunda olunca salıyorlar tamamen.

Ben kavga oldu mu çekiliyorm agliyorum sindiremedigim şeyler var.acaba hata mi ediyorum güçsüz durarak

Ben kavga oldu mu çekiliyorm agliyorum sindiremedigim şeyler var.acaba hata mi ediyorum güçsüz durarak

Yine de ağladığınızı görmesin. Erkekler karımı üzdüm diye değil "bu duygusal her şeye ağlıyor" diye düşünüyor.
Of bu devirde aklımızdaki erkeği bulmak çok zor :(

Yine de ağladığınızı görmesin. Erkekler karımı üzdüm diye değil "bu duygusal her şeye ağlıyor" diye düşünüyor.
Of bu devirde aklımızdaki erkeği bulmak çok zor :KK43:
Zor valla zooorr deliriyorum bazen ilgilensen kalkıyor bi taraflari ilgilenmesen evlisin olmuyor valla

Kesinlikle umursama,cok güçlü ol,bakımlı misin tip tarz boy kilon kaç bilmiyorum ama yüz kat daha özen göster kendine. Biraz da o senin peşine düşsün ne oluyor buna diye

Kesinlikle umursama,cok güçlü ol,bakımlı misin tip tarz boy kilon kaç bilmiyorum ama yüz kat daha özen göster kendine. Biraz da o senin peşine düşsün ne oluyor buna diye
Valla oyle yapıcam saçlarımı kestirdim dün ona sormadan bakıyor sabah tip tip noldu der gbi :skandal:

Back
X