Erkek olsam hiç bi kaçanı kovalamazdım, kaçmayanlar varken niye kendimi yorayımkaydirigubbakcemile3 Bence mesele ben değil biz olma hatası. 30 senelik evli olsa bile bireyselliğini kaybetmemeli çiftler. Hele kadınlar, partneri olmadan eğlenebilmeli, gezebilmeli, kocasının vasıtasıyla edindikleri değil, bizzat kendi sosyal çevresi olmalı
Kendine güven ve kompleksli olmamak fazlasıyla çekici gelecektir karşı cinse.
kaç kaç nereye kadar...?... ama bu doğru...geçen yıl hoşlandığım çocuk ki ondan hoşlandığımı biliyordu..ama ben bu yıl hiç başımı bile çevirip bakmadım son 1-2 aydır önüme çıkıyor.her gördüğünde ıslık fln çalıyor...bundan nefret ediyorum çünkü kendimi tepki vermemeye zorladığım için strese giriyorum.Yarın olcak yine çalcak yine saçma sapan şeler ama ben yine bakmayacağım...Sonu ne olur bilemiyorum!!..kaçmıyorum da anlıyor pislik yanndan geçerkn nasıl kızardığmı.yine de inat bu bakmayacağım!!!!
:S bende yeni bir ilişkiye başladım...ama bunaltmamanın gerektiğine kesinlikle inanıyorum...kaçmak değil de üstüne fazla düşmeyeceksin...bana camda görüşelim derse tamam diyorum ama bu teklifi ben etmiyorum ona yada ilk mesajı bekliyorum ondan...aklıma geliyor merak ediyorum ama inatla bekliyorum...ama doğrusunu söylemek gerekirse bencede kaçan kovalanır gibi geliyor :S