Kaçan kovaları taktikleri , yardımcı olurmusunuz?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba arkadaşlar,

Ben kaçan kovalamaca taktığında çok merak ediyorum bana lütfen bu konuda yardım edermisiniz ne yapmam gerektiğini nasıl davrandığımi kisacasi kaçan kovaları taktiği bana anlatirmisiniz örnek vererek.

Şimdi bazıları diceki : yapmacık durur, yada kendin ol..Ama. Ben artık sürekli inşaatın peşinden koşmaya bıktım, yani bi insana değer veriyorsam, hep ilk adımı ben atarım karsi tarafı beklemede..ve bundan çok yoruldum çünkü kendimi değerli görmüyorum. Artık. O yüzden lütfen deneyimleri soylermisiniz

Merhaba arkadaşlar,

Ben kaçan kovalamaca taktığında çok merak ediyorum bana lütfen bu konuda yardım edermisiniz ne yapmam gerektiğini nasıl davrandığımi kisacasi kaçan kovaları taktiği bana anlatirmisiniz örnek vererek.

Şimdi bazıları diceki : yapmacık durur, yada kendin ol..Ama. Ben artık sürekli inşaatın peşinden koşmaya bıktım, yani bi insana değer veriyorsam, hep ilk adımı ben atarım karsi tarafı beklemede..ve bundan çok yoruldum çünkü kendimi değerli görmüyorum. Artık. O yüzden lütfen deneyimleri soylermisiniz
Ben de çok merak ediyorum bunu

Biraz rahat olun. Kendinizden emin ve sağlam bir duruş sergileyin. Her şey ilişkiden ibaret değil. Siz kendinize güvenir kendinize saygı duyarsanız başkasi da saygı duyar. Partmer, konu komsu, elalem falan bunlar hayatınızın merkezinde olmasın. Başkası ne der diye yaşamayin ideallerinin hedefleriniz olsun.

Benim ilgi gösterdiğim insanlarda oldu bana ilgi gösterenlerde ama karşılıklı olmadığı için sanırım hiçbiri olmadı.İşe yarayan bir taktik varsa eğer bende öğrenmek isterim.

Ben kaçan tarafım genelde ama isteyerek yaptığım birşey değil , yapım bu .. sen bugün bir iki taktik yaparsın adamı şaşırtır, ilgisini cezbedersin, yarın ilgisine kapılınca taktiği unutur açık verirsin ,o zaman da adamın hevesi kaçar ..yani karşındaki vur-kaç seven biriyse ..o yüzden ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme derler :)))

Arkadaşlar işin özün kaçırmayın eğer duyduğunuz ilgi karşılıklıysa "kaçmanız" işe yarar yok karşı tarafın sizinki kadar güçlü hisleri yoksa umrunda olmaz sonsuza dek kaçarsınız ve bazen karşılıklı hislerde bile o kaçışın dozu ayarlanmazsa fazla nazın aşık usandırdığı noktalara gelirsiniz...

Hicbir zaman cevremdekiler bu taktigi uygulamadilar. Askimdan olsemde gurursuzlukk yapmam. Bana nasil davraniyosa fazlsdini yaparimmm. Mesele oyle diyeyim
3 ay cok iyiydik sevgiliyken birgun tartistik. Uste cikti ayrildim. Sonra pesimden bir gelisi vardiki :) evlendik. Bunun icin cesur olunmaki hayatinin merkezine almamalisin kimseyi. Bir duvarin olsun onu gercekten guvendn sevdgn emin oldugun kisi icin yık...

Canin yansada belli etme. Guclu dur. Ben esimden defalarca kez ayrildm nisanliyken... yuzugu attim bu sefer bitti dedim ne oldu ben oyle davrandikca cazip geldi..

Birde ben sevgikiyken esime coook ama cook asiktim.. evliyiz 4 senelik. Daha gecen gun dedi sen beni hiccc sevmeden evlendin. Evet sevmedim dedim. O guveni verseydim duygularimi acabilseydim suan evli olmazdik biz...

Sevgiliyken onu gozumden kiskanirdim. Hep dert yanardi beni neden hic kiskanmiyorsun diye.. halbuki ölurdum onun icin ama duvarlarim hep engel olurdu bana...

Bence sen bu taktik işlerini boş verip kendi hayatına kendini koysan daha iyi olacak gibi geliyor bana.daha önceki konularını biraz hatırlıyorum,galiba sana değer vermeyen o kişiyi hala unutamadin ve onun ilgisini yeniden kazanmak için birşeyler yapmaya çalışıyorsun eger öyleyse kendine yazık ediyorsun.bence daha fazla kendinden ödün verme ve kendine yeni bir yol çiz.ne bileyim kitap oku,film izle,resim ve çizim yap,yeni yerler keşfet yeni arkadaslar edin ama ne yapıyorsan kendin için yap ve taktikle maktikle olmadığın biri gibi görünme.seni seven senin yanında olan olduğun kişi icin yanında olsun.zaten yanında değilse de çok üzülme o kişiden ne arkadaş ne sevgili olur.sadece bekle nasibinde olan arkadaş olsun sevgili olsun elbet birgün hayirlisiysa allahın izniyle seninle olur senin yanında olur.

Yaaa aslında benim de ufak bir sorum olcaktı pampalar

İnternetten sosyal medyadan yazılma işi nasıl oluyor:KK51: daha önce hiç yapmadım bana da bir yardım edin

Back
X