- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi Valeriaaaa
Yazmayan sevmeyen takmayan kiymetlidir her daim.. ben olamadim, ama siz olun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neden erkeğe bagladiniz olayı? İyi okursanız insanlar dedim erkekten bahsetmedim. İnsanlara karşı böyle olmak istiyorum artıkArkadaşım bir uzman desteği al.
Daha ne ara kötü ilişkiden çıktın da bunları soruyorsun hayatında erkekten başka bir şey Yok mu sahi?
Burcun neHiç ilk adımı beklemedim istediğimi hep alırım er ya da geçzaten çekinmek korkmak geri durmak bana ters burcumunda özelliklerinden
taktik yok bence bam bam bam
![]()
Sevgili değil insanlaraTaktikle gelecek sevgili hiç olmasın
Mesela sizde anliyabilirsiniz yani zekanın yerinde görebilirsiniz türkçem iyi değil yabanciyim yurdiisnda yaşıyorum saygı duyabilirsiniz enazinda. Sırf yorum yapmak için yazmayın.Kaçan kovalar,inşaatın peşinde koşmak...
Acaba müteahhit misiniz ?
Düzgün Türkçe her şeyi halleder,mesele anlaşamıyor olmanızda bence.
Hicbir zaman cevremdekiler bu taktigi uygulamadilar. Askimdan olsemde gurursuzlukk yapmam. Bana nasil davraniyosa fazlsdini yaparimmm. Mesele oyle diyeyim
3 ay cok iyiydik sevgiliyken birgun tartistik. Uste cikti ayrildim. Sonra pesimden bir gelisi vardiki :) evlendik. Bunun icin cesur olunmaki hayatinin merkezine almamalisin kimseyi. Bir duvarin olsun onu gercekten guvendn sevdgn emin oldugun kisi icin yık...
Canin yansada belli etme. Guclu dur. Ben esimden defalarca kez ayrildm nisanliyken... yuzugu attim bu sefer bitti dedim ne oldu ben oyle davrandikca cazip geldi..
Birde ben sevgikiyken esime coook ama cook asiktim.. evliyiz 4 senelik. Daha gecen gun dedi sen beni hiccc sevmeden evlendin. Evet sevmedim dedim. O guveni verseydim duygularimi acabilseydim suan evli olmazdik biz...
Sevgiliyken onu gozumden kiskanirdim. Hep dert yanardi beni neden hic kiskanmiyorsun diye.. halbuki ölurdum onun icin ama duvarlarim hep engel olurdu bana...
Açtığınız konular hep ilişki üzerine çünkü. Eski konunuzda üzülmüştüm haksızlığa uğradığınız İçin. Lakin devir kötü, iyi insan zaten kalmamış. Bu ilişkiler konusunda biraz katı olmak gerekir fakat sen gerçekten bir ilişkiye hazır değilsin. Otur biraz kendine zaman tanı. Bak değersiz hissediyorum kendimi demişsin. Kendi iç muhasebeni yap, kendinin farkına var. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez.Siz neden erkeğe bagladiniz olayı? İyi okursanız insanlar dedim erkekten bahsetmedim. İnsanlara karşı böyle olmak istiyorum artık
Koç.Burcun ne
Gerçekten karşılıklı bir aşk varsa kimse kaçmayı aklına getiremiyor. Yanlış insanlarla zaman harcamayın. Ayrıca yazım şekliniz çok kötüMerhaba arkadaşlar,
Ben kaçan kovalamaca taktığında çok merak ediyorum bana lütfen bu konuda yardım edermisiniz ne yapmam gerektiğini nasıl davrandığımi kisacasi kaçan kovaları taktiği bana anlatirmisiniz örnek vererek.
Şimdi bazıları diceki : yapmacık durur, yada kendin ol..Ama. Ben artık sürekli inşaatın peşinden koşmaya bıktım, yani bi insana değer veriyorsam, hep ilk adımı ben atarım karsi tarafı beklemede..ve bundan çok yoruldum çünkü kendimi değerli görmüyorum. Artık. O yüzden lütfen deneyimleri soylermisiniz
Taktikle gelecek sevgili hiç olmasın
Bundankolay ne var :) kadin oldugunu belli et yazar:)
Bi daa yaz bebegim..kaybedecek neyimiz varki:) en fazla yazmaz yaneh..onuda o zmn dusunuruz :))Offff çok güldümKadın olduğumun farkında bir fotoğrafım var ama öyle uçana kaçana yazılacak bir tip gibi durmuyor diyeyim.
Önce o yazdı ilk mesajı o attı yani, sonra ben yazdım sonra tekrar o yazdı sonra ben yazdım ama ondan cevap gelmedi.
Pro yardımına ihtiyacım var galiba![]()
Ciddimisin inanmıyorum? Sizin burcunuzu merak ettim.. Çok zor değilmi Kıskanmak ve belli etmemek
Yemek tarifi mi bu diyet programı mı? 1 tutam ilgiyle adam kulak memesi kıvamına gelince altını kapatıyosun pembeleştiğinde olmuştur. Hele kesin işe yarıyor mu nedirO tam olarak nasıl uygulanıyor?Ve kesin işe yarıyor mu?
Yengeç...
Sevgiliyken eski sevgilisi mesaj atiyordu upuzun bir mesaj.. kendisi cvp vermiyordu ben diyordum cevap ver yazik kiza diye..
Zor oluyordu tabi ki.. ama saklayabiliyordum..
Evlenincede duvarlarimi yiktim ne hiissettiysem soyluyor oyle davraniyordum..
sonuç: cok kiskancsin pinkkk bazen beni boguyorsun :)
Demekki o duvarlari yikmamak gerekirmiş..