• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçan kovaları taktikleri , yardımcı olurmusunuz?

Yazmayan sevmeyen takmayan kiymetlidir her daim.. ben olamadim, ama siz olun :)

Hiç ilk adımı beklemedim istediğimi hep alırım er ya da geç :KK8: zaten çekinmek korkmak geri durmak bana ters burcumunda özelliklerinden :confused:taktik yok bence bam bam bam :KK70:

Arkadaşım bir uzman desteği al.
Daha ne ara kötü ilişkiden çıktın da bunları soruyorsun hayatında erkekten başka bir şey Yok mu sahi?
Siz neden erkeğe bagladiniz olayı? İyi okursanız insanlar dedim erkekten bahsetmedim. İnsanlara karşı böyle olmak istiyorum artık

Kaçan kovalar,inşaatın peşinde koşmak...
Acaba müteahhit misiniz ?
Düzgün Türkçe her şeyi halleder,mesele anlaşamıyor olmanızda bence.
Mesela sizde anliyabilirsiniz yani zekanın yerinde görebilirsiniz türkçem iyi değil yabanciyim yurdiisnda yaşıyorum saygı duyabilirsiniz enazinda. Sırf yorum yapmak için yazmayın.

Hicbir zaman cevremdekiler bu taktigi uygulamadilar. Askimdan olsemde gurursuzlukk yapmam. Bana nasil davraniyosa fazlsdini yaparimmm. Mesele oyle diyeyim
3 ay cok iyiydik sevgiliyken birgun tartistik. Uste cikti ayrildim. Sonra pesimden bir gelisi vardiki :) evlendik. Bunun icin cesur olunmaki hayatinin merkezine almamalisin kimseyi. Bir duvarin olsun onu gercekten guvendn sevdgn emin oldugun kisi icin yık...

Canin yansada belli etme. Guclu dur. Ben esimden defalarca kez ayrildm nisanliyken... yuzugu attim bu sefer bitti dedim ne oldu ben oyle davrandikca cazip geldi..

Birde ben sevgikiyken esime coook ama cook asiktim.. evliyiz 4 senelik. Daha gecen gun dedi sen beni hiccc sevmeden evlendin. Evet sevmedim dedim. O guveni verseydim duygularimi acabilseydim suan evli olmazdik biz...

Sevgiliyken onu gozumden kiskanirdim. Hep dert yanardi beni neden hic kiskanmiyorsun diye.. halbuki ölurdum onun icin ama duvarlarim hep engel olurdu bana...

Ciddimisin inanmıyorum? Sizin burcunuzu merak ettim.. Çok zor değilmi Kıskanmak ve belli etmemek

Ilgiyi kesmekle alakasi var. ama bu taktigin gecerli olmasi icin onunda sana biraz olsun ilgi duyuyor olmasi lazim.

Daha az musait olmak, daha az konusmak, konulari uzatmaya calismamak falan felan. Ve tabi bi ayaginda hep disarda olucak. Onsuz da gayet mukemmel yasayabildigini gostereceksin.

Siz neden erkeğe bagladiniz olayı? İyi okursanız insanlar dedim erkekten bahsetmedim. İnsanlara karşı böyle olmak istiyorum artık
Açtığınız konular hep ilişki üzerine çünkü. Eski konunuzda üzülmüştüm haksızlığa uğradığınız İçin. Lakin devir kötü, iyi insan zaten kalmamış. Bu ilişkiler konusunda biraz katı olmak gerekir fakat sen gerçekten bir ilişkiye hazır değilsin. Otur biraz kendine zaman tanı. Bak değersiz hissediyorum kendimi demişsin. Kendi iç muhasebeni yap, kendinin farkına var. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez.

nedense şu 3 s kuralını iyi işleten kazanıyor. ben beceremiyorum o ayrı.bu 3 s kuralının açıklaması burada yapılmaz ama kısaca vicdansız ve sosyopatlar stratejiler ile daha şanslı ama kişisel özellikleri yüzünden ilişkilerinin başlarını yemekteler.

Merhaba arkadaşlar,

Ben kaçan kovalamaca taktığında çok merak ediyorum bana lütfen bu konuda yardım edermisiniz ne yapmam gerektiğini nasıl davrandığımi kisacasi kaçan kovaları taktiği bana anlatirmisiniz örnek vererek.

Şimdi bazıları diceki : yapmacık durur, yada kendin ol..Ama. Ben artık sürekli inşaatın peşinden koşmaya bıktım, yani bi insana değer veriyorsam, hep ilk adımı ben atarım karsi tarafı beklemede..ve bundan çok yoruldum çünkü kendimi değerli görmüyorum. Artık. O yüzden lütfen deneyimleri soylermisiniz
Gerçekten karşılıklı bir aşk varsa kimse kaçmayı aklına getiremiyor. Yanlış insanlarla zaman harcamayın. Ayrıca yazım şekliniz çok kötü

Taktikle gelecek sevgili hiç olmasın

aynen nereye kadar taktık uygulayabılırsın. evlenınce de aynı olur ozaman da mı kacılıcak. hayatı ılıskıyı ve en onemlısı ınsanı yoran seyler bunlar. benım ıcın ılıskı net ve acık olmalı. begenmeyen yol alsın. he kacıcaksa da defolsun gıtsın derım sankı ona kaldım :) ben olsam benı kaybetmem zaten

Bundankolay ne var :) kadin oldugunu belli et yazar:)

Offff çok güldüm :olamaz::olamaz: Kadın olduğumun farkında bir fotoğrafım var ama öyle uçana kaçana yazılacak bir tip gibi durmuyor diyeyim.

Önce o yazdı ilk mesajı o attı yani, sonra ben yazdım sonra tekrar o yazdı sonra ben yazdım ama ondan cevap gelmedi.

Pro yardımına ihtiyacım var galiba:KK51::KK51:

Offff çok güldüm :olamaz::olamaz: Kadın olduğumun farkında bir fotoğrafım var ama öyle uçana kaçana yazılacak bir tip gibi durmuyor diyeyim.

Önce o yazdı ilk mesajı o attı yani, sonra ben yazdım sonra tekrar o yazdı sonra ben yazdım ama ondan cevap gelmedi.

Pro yardımına ihtiyacım var galiba:KK51::KK51:
Bi daa yaz bebegim..kaybedecek neyimiz varki:) en fazla yazmaz yaneh..onuda o zmn dusunuruz :))

O insan siz adım atmadan adım atmıyor da hep siz gitmek birşeyler yapmak zorunda kalıyorsanız o ilişkiden bir halt olmaz ki. Sizi gerçekten seven değer veren zaten siz taktik falan yapmadan size gelir değer verir bunu hissettirir. Zorla olmaz yani umrunda değilseniz ne yapsanız nafile öyle plan programla olmaz yani. Ben kaçayım da kovalasın falan kovalamaz umrunda bile olmaz kovalasa bile o anda bunu kendi egosu için yapar sonra siz aynı şekile dönünce yine kendini ağırdan satar

Ciddimisin inanmıyorum? Sizin burcunuzu merak ettim.. Çok zor değilmi Kıskanmak ve belli etmemek

Yengeç...

Sevgiliyken eski sevgilisi mesaj atiyordu upuzun bir mesaj.. kendisi cvp vermiyordu ben diyordum cevap ver yazik kiza diye..

Zor oluyordu tabi ki.. ama saklayabiliyordum..

Evlenincede duvarlarimi yiktim ne hiissettiysem soyluyor oyle davraniyordum..
sonuç: cok kiskancsin pinkkk bazen beni boguyorsun :)

Demekki o duvarlari yikmamak gerekirmiş..

Yengeç...

Sevgiliyken eski sevgilisi mesaj atiyordu upuzun bir mesaj.. kendisi cvp vermiyordu ben diyordum cevap ver yazik kiza diye..

Zor oluyordu tabi ki.. ama saklayabiliyordum..

Evlenincede duvarlarimi yiktim ne hiissettiysem soyluyor oyle davraniyordum..
sonuç: cok kiskancsin pinkkk bazen beni boguyorsun :)

Demekki o duvarlari yikmamak gerekirmiş..

Bende Yengeç'im. Iliskinin baslarinda benimde duvarlarim var ayni anlattigin gibi belli etmiyorum hislerimi. Ama bir yerden sonra o duvarlar yikiliyor. Bende evlenene kadar duvarlarımi yikmayayim bari :KK70:

Back
X