• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçan kovaları taktikleri , yardımcı olurmusunuz?

Yengeç...

Sevgiliyken eski sevgilisi mesaj atiyordu upuzun bir mesaj.. kendisi cvp vermiyordu ben diyordum cevap ver yazik kiza diye..

Zor oluyordu tabi ki.. ama saklayabiliyordum..

Evlenincede duvarlarimi yiktim ne hiissettiysem soyluyor oyle davraniyordum..
sonuç: cok kiskancsin pinkkk bazen beni boguyorsun :)

Demekki o duvarlari yikmamak gerekirmiş..

Bende yengeçim yukselin nedir acaba..
Haklısın göstermemek gerekir

Bende Yengeç'im. Iliskinin baslarinda benimde duvarlarim var ayni anlattigin gibi belli etmiyorum hislerimi. Ama bir yerden sonra o duvarlar yikiliyor. Bende evlenene kadar duvarlarımi yikmayayim bari :KK70:

Benim esime karsi yikilirdi bellki ama tanistiktan 3 ay sonra nisanlandik benimle sevgiliyken eski sevgilisiyle 1 gece telefonda konuşmuslar. Araya birilri girip aramis x cok kotu agliyor ara falan demiş. O da aramis. O gece aramiz limoniydi..

Nisanlandim tam duvarlarimi yiksammi yikmasammi diye dusunurken eski sevgili olayini ogrendim. Yuzugu falan firlattim suratina da bitane okkali tokat ciktim gittim.

Ben biter saniyordum ama esim 1 ay işe gitmedi hergun isyerime geldi ( minik bir isyerimiz vardi bizimde) o 1 ayda mutlu olmam icin elinden gelen herseyi yapti 1 kez suratina bakmadim. 1 ay icinde de sadece kahve sigara 1 puaca yiye yiye eridim gittim tabi :)

Affettim ama evlenene kadar o duvarlari aslaaa ve aslllaaa yikmadm bir gun bile kendimden taviz vermedim. Istemedigi ne varsa yaptim.

Iste o kutsal gün evlendigim gun kendiliginden yikildi duvarlar :)

Evliligimin ilk 1 senesi her gece istisnasiz agladigimi bilirim...

Cok kotuydum depresyona girmistim esimin davranislari beni bitiriyordu. Boguyosun beni sıkıyosun beni sen boyle degildin ne oldu sana ben seni boyle sevip evlenmedim falan...

2. Sene 1 ay iyi 1 ay kotu gecti..

Ama 3.sene evlilik bu degil pinkk.. neden kendinden taviz vermeye basladin ? Neden her dedigine tamam diyorsun ? Bunun icinmi evlendin ? Hadi sahile gidelim dedigimde yok diyordu tamam diyordum...
Kendi kendime dedimki onceden tek lafinla dunyayi yakardi simdi bi sahile goturmuyor seni kendine gel dedimmmm veeee

Tekrar ozume dondum o duvarlari tekrar inşa ettim. Biseyi istemiyosam bitmistir. Kafama bisey koymussam yapiyorum. Sahile gidelim dedigimde yok diyorsa tek cikiyorum o da pesimden geliyor :)

Yani aslinda o duvarlar bazen cok onemli bazende cok onemsiz nerde duvarlarini yikman gerektigini bilmen gerekir...

Ben o 2 senede yasadiklarimi hayatim boyunca unutmam... aslaa ve aslllaaa unutmam. Nisanliyken annesiyle ufak bir surtusmemiz oldu bir damla akti sadece gozumden gitti annesine bagirdi..

Evlenince oyle yapmadi ama..

Kendinden odun vermemen gerekiyormuş. Şimdi 4 senelik evliyiz :) aslinda 2..

Ilk 2 seneyi saymak istemiyorum..

Bu arada baya uzun yazmisim ama hakkini helal et :)

Benim esime karsi yikilirdi bellki ama tanistiktan 3 ay sonra nisanlandik benimle sevgiliyken eski sevgilisiyle 1 gece telefonda konuşmuslar. Araya birilri girip aramis x cok kotu agliyor ara falan demiş. O da aramis. O gece aramiz limoniydi..

Nisanlandim tam duvarlarimi yiksammi yikmasammi diye dusunurken eski sevgili olayini ogrendim. Yuzugu falan firlattim suratina da bitane okkali tokat ciktim gittim.

Ben biter saniyordum ama esim 1 ay işe gitmedi hergun isyerime geldi ( minik bir isyerimiz vardi bizimde) o 1 ayda mutlu olmam icin elinden gelen herseyi yapti 1 kez suratina bakmadim. 1 ay icinde de sadece kahve sigara 1 puaca yiye yiye eridim gittim tabi :)

Affettim ama evlenene kadar o duvarlari aslaaa ve aslllaaa yikmadm bir gun bile kendimden taviz vermedim. Istemedigi ne varsa yaptim.

Iste o kutsal gün evlendigim gun kendiliginden yikildi duvarlar :)

Evliligimin ilk 1 senesi her gece istisnasiz agladigimi bilirim...

Cok kotuydum depresyona girmistim esimin davranislari beni bitiriyordu. Boguyosun beni sıkıyosun beni sen boyle degildin ne oldu sana ben seni boyle sevip evlenmedim falan...

2. Sene 1 ay iyi 1 ay kotu gecti..

Ama 3.sene evlilik bu degil pinkk.. neden kendinden taviz vermeye basladin ? Neden her dedigine tamam diyorsun ? Bunun icinmi evlendin ? Hadi sahile gidelim dedigimde yok diyordu tamam diyordum...
Kendi kendime dedimki onceden tek lafinla dunyayi yakardi simdi bi sahile goturmuyor seni kendine gel dedimmmm veeee

Tekrar ozume dondum o duvarlari tekrar inşa ettim. Biseyi istemiyosam bitmistir. Kafama bisey koymussam yapiyorum. Sahile gidelim dedigimde yok diyorsa tek cikiyorum o da pesimden geliyor :)

Yani aslinda o duvarlar bazen cok onemli bazende cok onemsiz nerde duvarlarini yikman gerektigini bilmen gerekir...

Ben o 2 senede yasadiklarimi hayatim boyunca unutmam... aslaa ve aslllaaa unutmam. Nisanliyken annesiyle ufak bir surtusmemiz oldu bir damla akti sadece gozumden gitti annesine bagirdi..

Evlenince oyle yapmadi ama..

Kendinden odun vermemen gerekiyormuş. Şimdi 4 senelik evliyiz :) aslinda 2..

Ilk 2 seneyi saymak istemiyorum..

Bu arada baya uzun yazmisim ama hakkini helal et :)

Yok olur mu ben severim akici yorumlari hem benim icinde iyi bir bakis acisi sagladi. Demekki burnun dikine gideceksin her zaman duvarlarida yikmayacaksin. Bu erkek milletine taviz vermeye gelmiyor valla. Aranizin duzelmesine sevindim. Suanda kafamda cok cilgin fikirler olustu :halay: Allah yeni sevdicegime sabir versin :halay:

KArisi tarafin ilgisini kazandiginizdan emin oldugunuz anda ona hem cilve yapin hem uzak tutun kendinizi.
Yani duruma göre bi öyle bi böyle. Cok güzel zaman gecirdiniz mesela, araya bir hafta koyun görüsmeyin o arada özler zaten.
Herkes ulasilmazi daha cekici bulur.
Esim bana bir oyun oynamisti ki, söyle anlatiyim.
Ben sürekli huysuzluk yapardim hatta kirk kere ayrilmisimdir, niyetim ayrilmak o zamanlar. Bu sürekli ariyor falan, telefonlarda aglamalar, ugrasmalar.
Sonra adam birden kesti. Aramiyor, nokta koydu resmen.
Ben tabi iki güne kadar arama yeaaa beni derken noldu da aramiyor oldum.
Ulasamadim bir daha. O uzaktaydi, gelecekti iste. Gelecegi güne kadar bana iyi bir ceza verdi.
Ama bir geldi degerini öyle iyi anladim ki. Cakal kocacim beni, seni cok seviyorum kalp kalp kalp :dondurma:

Yok olur mu ben severim akici yorumlari hem benim icinde iyi bir bakis acisi sagladi. Demekki burnun dikine gideceksin her zaman duvarlarida yikmayacaksin. Bu erkek milletine taviz vermeye gelmiyor valla. Aranizin duzelmesine sevindim. Suanda kafamda cok cilgin fikirler olustu :halay: Allah yeni sevdicegime sabir versin :halay:

:) çok guldum cok gazlamamisimdir insallah :)

Yok bea ne gazlamasi :halay:
Guldurebildiysem ne mutlu bana. Aslinda gecmis iliskilerimdende fark ettigim biseydi bu ama sizde yazinca kafama daha iyi dank etti. Bu son buldugumla evlenirim artik ben :halay::halay::halay::halay:

:) hadi hayirlisi o zaman bekliyotuz hayirli haberlerini :)

Back
X