Bende Yengeç'im. Iliskinin baslarinda benimde duvarlarim var ayni anlattigin gibi belli etmiyorum hislerimi. Ama bir yerden sonra o duvarlar yikiliyor. Bende evlenene kadar duvarlarımi yikmayayim bari
Benim esime karsi yikilirdi bellki ama tanistiktan 3 ay sonra nisanlandik benimle sevgiliyken eski sevgilisiyle 1 gece telefonda konuşmuslar. Araya birilri girip aramis x cok kotu agliyor ara falan demiş. O da aramis. O gece aramiz limoniydi..
Nisanlandim tam duvarlarimi yiksammi yikmasammi diye dusunurken eski sevgili olayini ogrendim. Yuzugu falan firlattim suratina da bitane okkali tokat ciktim gittim.
Ben biter saniyordum ama esim 1 ay işe gitmedi hergun isyerime geldi ( minik bir isyerimiz vardi bizimde) o 1 ayda mutlu olmam icin elinden gelen herseyi yapti 1 kez suratina bakmadim. 1 ay icinde de sadece kahve sigara 1 puaca yiye yiye eridim gittim tabi :)
Affettim ama evlenene kadar o duvarlari aslaaa ve aslllaaa yikmadm bir gun bile kendimden taviz vermedim. Istemedigi ne varsa yaptim.
Iste o kutsal gün evlendigim gun kendiliginden yikildi duvarlar :)
Evliligimin ilk 1 senesi her gece istisnasiz agladigimi bilirim...
Cok kotuydum depresyona girmistim esimin davranislari beni bitiriyordu. Boguyosun beni sıkıyosun beni sen boyle degildin ne oldu sana ben seni boyle sevip evlenmedim falan...
2. Sene 1 ay iyi 1 ay kotu gecti..
Ama 3.sene evlilik bu degil pinkk.. neden kendinden taviz vermeye basladin ? Neden her dedigine tamam diyorsun ? Bunun icinmi evlendin ? Hadi sahile gidelim dedigimde yok diyordu tamam diyordum...
Kendi kendime dedimki onceden tek lafinla dunyayi yakardi simdi bi sahile goturmuyor seni kendine gel dedimmmm veeee
Tekrar ozume dondum o duvarlari tekrar inşa ettim. Biseyi istemiyosam bitmistir. Kafama bisey koymussam yapiyorum. Sahile gidelim dedigimde yok diyorsa tek cikiyorum o da pesimden geliyor :)
Yani aslinda o duvarlar bazen cok onemli bazende cok onemsiz nerde duvarlarini yikman gerektigini bilmen gerekir...
Ben o 2 senede yasadiklarimi hayatim boyunca unutmam... aslaa ve aslllaaa unutmam. Nisanliyken annesiyle ufak bir surtusmemiz oldu bir damla akti sadece gozumden gitti annesine bagirdi..
Evlenince oyle yapmadi ama..
Kendinden odun vermemen gerekiyormuş. Şimdi 4 senelik evliyiz :) aslinda 2..
Ilk 2 seneyi saymak istemiyorum..
Bu arada baya uzun yazmisim ama hakkini helal et :)