kaçarak evlenen varmı?

tu_met

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.306
96
358
Diğer
slm bayanlar ben kaçarak ewlendim 10 aydır ewliyim... ailemlede barıştık... aslında beklesem ikna edebilirdim ama annemle aramda kötü şeyler geçti ve ben çok inat bi insanım sırf inadım uğruna kaçtım ve evlendim... ama çok şükür evlendiğime hiç pişman olmadım ailemlede aramı düzelttim ve herşey normale döndü... en çok üzülen babam oldu ama onunda gönlünü alabildik eşimle birlikte...

ama en çok üzüldüğüm şey ailem ve sevdiklerim düğünümde yoktu malesef ama oda tercih meselesi ben kaçtım sonucunada ben katlandım...

belki aranızda kaçarak evlenen vardır yada bu konuda düşüncesi yazacak seyleri olan vardır diye düşünüyorum....

slm bayanlar ben kaçarak ewlendim 10 aydır ewliyim... ailemlede barıştık... aslında beklesem ikna edebilirdim ama annemle aramda kötü şeyler geçti ve ben çok inat bi insanım sırf inadım uğruna kaçtım ve evlendim... ama çok şükür evlendiğime hiç pişman olmadım ailemlede aramı düzelttim ve herşey normale döndü... en çok üzülen babam oldu ama onunda gönlünü alabildik eşimle birlikte...

ama en çok üzüldüğüm şey ailem ve sevdiklerim düğünümde yoktu malesef ama oda tercih meselesi ben kaçtım sonucunada ben katlandım...

belki aranızda kaçarak evlenen vardır yada bu konuda düşüncesi yazacak seyleri olan vardır diye düşünüyorum....

Ben kaçarak evlenmedim ama ablam kaçtı gercekten cok zor babam bizi düğüne yollamadı o gün annemle beraber btün gün ağladık cok zor senide anlıyorum şimdi ablamın düğün fotolarına bakmak bile istemiyorum boğazıma bir şey tıkılıyor sanki ama mutluysan hiç sorun yok ama benden sana tavsiye bende 3 senelik evliyim aileni ne olursa karsına alma bundan sonrası için insan ne kadarda kötü olsa arkasında birilerinin olduğunu bilince daha rahat oluyor

Ben kaçarak evlenmedim ama ablam kaçtı gercekten cok zor babam bizi düğüne yollamadı o gün annemle beraber btün gün ağladık cok zor senide anlıyorum şimdi ablamın düğün fotolarına bakmak bile istemiyorum boğazıma bir şey tıkılıyor sanki ama mutluysan hiç sorun yok ama benden sana tavsiye bende 3 senelik evliyim aileni ne olursa karsına alma bundan sonrası için insan ne kadarda kötü olsa arkasında birilerinin olduğunu bilince daha rahat oluyor

haklısın ama benim en kötü özelliğim bu işte sırf inat için hiç aklımda olmadığı halde ewleniwerdim...

haklısın ama benim en kötü özelliğim bu işte sırf inat için hiç aklımda olmadığı halde ewleniwerdim...

Ama yinede pişman değilsin bak bu da önemli şükür.Daha kötü sonuç olabilirdi.Bendede inat cok fazla keçi arnavut inadı hepsi bana toplanmıs:)ama hiç ii deil inan insan zaten zamanla inadını törpülemeyi öğreniyor. İnş. sende ailenle tam anlamıyla aranı düzeltir ve cok mutlu olursun:)

Ama yinede pişman değilsin bak bu da önemli şükür.Daha kötü sonuç olabilirdi.Bendede inat cok fazla keçi arnavut inadı hepsi bana toplanmıs:)ama hiç ii deil inan insan zaten zamanla inadını törpülemeyi öğreniyor. İnş. sende ailenle tam anlamıyla aranı düzeltir ve cok mutlu olursun:)

o dediğin inat türlerinin hepsi bendede war tatlım ya... ben inat aderim illa o istediğim olacak diye aslında inat ettiğimin farkındada olurum ama sırf inadımdan inat ettiğimidi kabul etmem bide ona inay ederim... ailemde kocamda çok çekio elimden :D:D:D:D:

benim kız kardeşimde kaçtı.o kadar zor günler yaşadık ki.bir allah bilir bir ben:43::43:babam çok kincidir.asla barışmadı.kesinliklede affetmiyor ve afetmeyecekte.:43:çocukları bile oldu ama nafile.
ne olursa olsun kesinlikle ailenizi karşınıza almayın.giden gidiyor da arkada kalanların yürekleri yanıyor.kardeşim kaçtığına pişman.ve sürekli yüzüne vuruyorlar.sen kendin geldin diye:43::14:

Ben kaçarak evlenmeyi düşünüyorum tek çoçugum babam affeder mi?

benim kız kardeşimde kaçtı.o kadar zor günler yaşadık ki.bir allah bilir bir ben:KK43::KK43:babam çok kincidir.asla barışmadı.kesinliklede affetmiyor ve afetmeyecekte.:KK43:çocukları bile oldu ama nafile.
ne olursa olsun kesinlikle ailenizi karşınıza almayın.giden gidiyor da arkada kalanların yürekleri yanıyor.kardeşim kaçtığına pişman.ve sürekli yüzüne vuruyorlar.sen kendin geldin diye:KK43::KK14:
Eee olacağı buydu. Bir ömür de geçse sen kaçtın da geldin diyecekler.

Ben kaçarak evlenmeyi düşünüyorum tek çoçugum babam affeder mi?
Şu zamanda hala kaçmayı düşünmek. Kocaya kaçınca başınıza taç koymuyorlar. Kv kp her olayda seni eziklicek. Bunu bilip de ne kaçarsınız. Anneni babanı niye düşünmüyorsun!!!!

Şu zamanda hala kaçmayı düşünmek. Kocaya kaçınca başınıza taç koymuyorlar. Kv kp her olayda seni eziklicek. Bunu bilip de ne kaçarsınız. Anneni babanı niye düşünmüyorsun!!!!
Gercekten sevdiyseniz baska çareniz yoksa anneniz yoksa ve surwkli dayak yiyorsaniz neden olmasiin taç takmalari icin degil ki kurtulmak mutlu olmak için

Gercekten sevdiyseniz baska çareniz yoksa anneniz yoksa ve surwkli dayak yiyorsaniz neden olmasiin taç takmalari icin degil ki kurtulmak mutlu olmak için
İnşallah Mutlu olursun
Ama evlilik yeni sorunları beraberinde getirir asla kurtuluş değildir

Ben kurtulanı görmedim kaçıpta.
Bakın bazen çareniz yoktur elinden geleni denemişsindir ben denedim ikna etmeyi yaşın kücük falan gôzüyle bakmayın sevmenin yasi olmaz ustelik memur da olabilirim aciktan okuyup kendi ayaklarinin ustunde durmaksa eger bunu yapabiliriz biraz istek sadece aimdi karsi tarafta onemli kendi ailenizde bulamadiginiz sıcaklığı başka bi aileden gôrüyorsunuz ben hiç bu kadar deger gormemistim o kadar el üstünde tutup önemsiyorlar ki bide kendi aileme bakıyorum konuşmuyorlar fikirlerimi önemsemiyorlar herseyi dayakla kavgayla halletmeye calisiyorlar ailem dedigime bakmayin sadece babam uvey annem ailme degil olsa olsa dusmanim beni seven bi insani kirmak yerine yardimci olmak istiyor diye bende kabul ettim haksiz oldugumu dusunmuyorum sadece dediiim gibi bu hayatta iyi olan seyler var kacmak belki kotu ama kactigin insan onemlidir. Dun bi abla demisti nikahi erteler mi sor diye sordum nasil istersen kendini nasil rahat hissedeceksen dedi ben beklerim dedi kırıldı ama baska birsey demedi veya neden diye bile sormadi kosulsuz sartsiz kabullendi herseyi simdi bana onem veren bu neden dogru gibi goruneni secmeyeyim

Back
X