• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenip mutlu olan var mı ?

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda :(( mutsuzum ....

Normal bir aile duzgun bir damat adayina itiraz etmez..kacalim diyen adam sadece kendini dusunen sorumsuzdur

Yok konu sahibinin normal bir ailesi yok diye hatirliyorum. Kendilerine hizmet etmesi icin hic kimseyle evlenmesini istemiyorlar yanlis hatirlamiyorsam :( muhtemelen kacmayi o yuzden dusunuyor.

Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda :(( mutsuzum ....
Neden insan ailesine sırt çevirir bir kadin yada erkek için.
hic doğru bulmuyorum
Hiç onaylamiyorum
Birgün evlatlarimiz tarafından böyle sinaniyor olmam inşallah... Çok tasvip etmiyorum sizin şu aklınızı

Yok konu sahibinin normal bir ailesi yok diye hatirliyorum. Kendilerine hizmet etmesi icin hic kimseyle evlenmesini istemiyorlar yanlis hatirlamiyorsam :KK43: muhtemelen kacmayi o yuzden dusunuyor.
Çok doğru hatırlıyorsun ,

Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda :KK43:( mutsuzum ....
Kacarak evlenmenin en büyük pişmanlıkları 1.Aileni arkada bırakıp Anne babanın yuregini agır bırakmak bedduasını almak 2 Sana hic bir şekilde Altın mihir olarak verilmiycek. 3 Gelinilikle baba evinden cıkmadıgın icin bir ömür boyu erkek tarafı yuzunu vurucak Annen babanın hayali emekleri yarım kalıcak 4 O cok güvendigin adam yarın en ufak tartısmada yuzüne vurucak kendin bana kacarak geldin sen anneni babanı bile arka döndün cekiceksin katlanıcaksın diycek 5 Senin de hayarının hic bir garantisi olmadıgı icin (Altın vs mihrin) olmadıgı icin veya calısıp bir kenarda paran olmadıgı icin kendini garantiye bile alamıycaksın baba evine dönmeye de yuzun olmuycak ortada kalıcaksın bunalıma giriceksin 6 Askın sevginin yalan oldugunu sevgilinin gercek yuzunu görüceksin bide üstüne kaynana göeümce derdi gelicek tam olucak hic bir şey yapamıycan bosandıgınla ortada kalıcan Olan sana olucak 7 benim 4 tane arkadasım kactı en fazla evlilikleri 2 yıl sürdü cocukları ellerinde baba evine geri geldiler bi sürü piskolojik hastalık yasadılar degdi mi??? Asla hep aynı hikaye Ask sevgi yalan elinde meslegin olmadan kendini garantiye almadan sakın evlenme baba evinde gelinlik cık Anne baba bedduası alma Elin oglunu icin asla degmez!!!! Elin oglu işini gördükten sonra gercek yuzünü gösteriyor sonra pişmanlık fayda etmez

Neden insan ailesine sırt çevirir bir kadin yada erkek için.
hic doğru bulmuyorum
Hiç onaylamiyorum
Birgün evlatlarimiz tarafından böyle sinaniyor olmam inşallah... Çok tasvip etmiyorum sizin şu aklınızı
Ama ne yaşadığımı bilmiyorsunuz , okula göndermediler beni , yıllarca hizmetçi gibi elinde kullandılar

Ama ne yaşadığımı bilmiyorsunuz , okula göndermediler beni , yıllarca hizmetçi gibi elinde kullandılar
Belki sen öyle yorumluyosundur bakış açın 25 altiysa sağlıksız düşünmen aileyi düşman görmen normal sayılabiliyor
Ergenler genelde aileyi sevmez herşey gözüne batar arkadaş sevgili ise herseyleridir

Emin olmadığın adamla kaçıp mutlu olabileceğini düşünüyorsan büyük yanılgı. Arkanda ailenin olmadığını bilen adam eziyetin dibine vurabilir. (örnekleri çok fazla) o anlaşamadığın aileyi mumla aratırlar insana. Sakın! evlilik kaçış yolu değildir. Sevdiğin, aşık olduğun adamla yaşama yoludur. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın. Önce güven.

Ailem istemedigi halde evlendim. Ama benimkilerin neden istemedikleri belli değildi ve 10 yildir taniyordum esimi 1 yildir kadardir evliyim su an annem cok seviyor babam hala esimle muhattap olmuyor bense mutluyum cok şükür ya. Aileniz neden istemiyor bunun uzerinde dur. Sayet ailem esimi tanimaya calisip bana su nedenden istemiyorum deseydi inanin evlenmezdim. Ama tanimadan hayir dedi. Tabiki nolursa olsun kacmayin. Kacmak cok anlamsiz hangi devirde yaşıyoruz. Ailenizi de dinleyin dediklerini ölçün tartin ve konusarak bir karara varin. Kaçarsanız esiniz zamani gelir cok merakliydin gelmeye der insanoglu bu hersey beklenir

Benim akraba çevremde kaçan kıza düğün yapılır, mehiri de kızıyla görüşmemelerine rağmen baba belirler ,kızının mehirini teslim aldığından emin olur. Kızın ailesi düğüne gitmez ama kızlarının hakkı olanı almasını da sağlarlar kısaca.
Aile kızlarına tabi kızar ama sonrasında ( genelde torun olunca) affeder, barışınca kızın çeyizini en küçük ayrintisina kadar alir kızlarına yollar.
Ama tüm bunlara rağmen kaçtığına pişman olmayanı görmedim. Hepsi keşke diyor.
Kaçarak evlenenlerin büyük çoğunluğunun da çocuğu olmadı ayrica.
Sizin durumunuz ayriyeten problemli çünkü değil aileniz siz bile güvenmiyorsunuz eş adayınıza.
Çok çok iyi düşünün.

Back
X