- 28 Şubat 2014
- 3.958
- 3.742
- 333
Dinlemiyorlar çok inatçılarSen adamdan emin değilsin.
Zaten adam da adam gibi olsa kaçmayı değil ailene kendini kanıtlamaya çalışır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlemiyorlar çok inatçılarSen adamdan emin değilsin.
Zaten adam da adam gibi olsa kaçmayı değil ailene kendini kanıtlamaya çalışır.
Emin olmadığın biri için aileni bu şekilde terketmeniz ömür boyu pişmanlık olur sizin için. Yapmayın.Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
Nasıl ikna etti , o da hiç lafını etmedi ilk ama karşı ailemden çok kişiyle konuştu ailesi , babam benim akraba evliliği yapmamı istiyor , çok gelenekçi bir ailem varEşimle 4 sene görüştük ailemden gizli saklı annem yakaladı babana söylerim diye tehdit etti ayrılacaksın dedi, aşırı tutucu bir aile yapımız var kesinlikle kabul etmezlerdi ama çok sevdik birbirimizi. Hep ya vermezlerse naparız derdik. eşimden bir gün bile kaçırırım kaçarız lafı duymadım gerekirse kapınızda yatar ikna ederim derdi hep. Hırlı değilim hırsız değilim kötü alışkanlığım yok hovarda değilim isim gücüm mesleğim var neden vermesinler derdi çok şükür biz 7 senelik evliyiz![]()
Yanlarında olun, bi ömür işlerini görün diye, gelenek ile alakası olduğunu düşünmüyorum.Nasıl ikna etti , o da hiç lafını etmedi ilk ama karşı ailemden çok kişiyle konuştu ailesi , babam benim akraba evliliği yapmamı istiyor , çok gelenekçi bir ailem var
Kaçıp da mutlu olan ben hiç görmedim.. Kaçıp da mutsuzluktan ölmeyi bekleyeni de gördüm anne babasının evine döneni de gördüm maalesef kaçtığı için ailesi reddetmiş gencecik kızların ziyan oluşunu da gördüm.. Zaten siz de farkındasınız bu yolla mutlu olma şansınızın olmadığını.. Ben hiç görmedim mutlu olanı ama istisna belki olabilir birşey diyemem ama tekrar söylüyorum ben hiç görmedim ve çevremde uzak akrabalarımdan azımsanmayacak kadar kaçış hikayeleri duydum ve bizzat görüştüklerim hatta 2 tane de öğrencim var maalesef.. Yani aman diyeyim uzak durun.. Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz yine de uzak durun.. Diğer konuya hiç girmiyorum.. Emin olamadığınız bir insanla bırakın kaçmayı görüşmeyin bile.. Çok emin bile olsanız asla kaçmayın size mutsuzluktan başka birşey getirmez.. Ne eşin sana değer verir ne de onun ailesi.. Üstüne bir de kendi aileni ezeceksinBeni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ....
İnan aynı sekilde bizde de dışarı kız vermezler tanıdık biri olsun isterler. Önce teyzem annem falan babamı ikna etmeye çalıştı. Babam kesinlikle kabul etmedi bir süre bekledik sonra tekrar gundem oldu gelsinler bir görüşün tanışın diye 4. Gelmelerinde babam ikna oldu birazda araştırıp soruşturmuş tabi çevrelerindenNasıl ikna etti , o da hiç lafını etmedi ilk ama karşı ailemden çok kişiyle konuştu ailesi , babam benim akraba evliliği yapmamı istiyor , çok gelenekçi bir ailem var
Sakın yapma sakın. Bunu yapıp da mutlu olan neredeyse yok diyebilirim . Sonra çok çok pişman olursun annemi dinlemedim,aileme bunları nasıl yasattim diye. Ve Ne şartlarda olursan ol, hep buruk eksik hissedeceksin. Esin çok iyi biri olsa dahi bu böyle, değişmez. Kaçıp da kendini mutlu gibi gösteren olabilir. Ama tam olarak mutlu biri olduğunu, olacağını ben sanmıyorum. Başta kendine , sonra annene ve ailene bunu sakın yapma. Emin ol karşındaki çok çok iyi , sana deliler gibi asıl biri dahi olsa, bu fedakarlığa hickimse değmez. Şu an kavrayamazsın asla tam olarak dedilerimi ama bunu yaparsan beni ve sana bunh yapma diyenleri dinlemediğin çok pişman olacaksın. Kaçmadan önce sana bi macera gibi gelebilir ve sana kaçmanın zorluğundan bahsedenler hikaye anlatıyormuş gibi gelebilir ama emin ol, eksik anlatıyorlar zorluğunu. Eğer hem ruhen , ve içinde kalacak eksikliklerle, pişmanlıklarla, vicdan aZaplariyla yaşamayı göze alıyorsan. Ki hickimse buna değmez seçim senin.Beni hatırlatanlar bilir , ailem evlenmeme karşı , evde huzur yok bana , sevgilimden emin değilim açıkçası , çünkü kk öğrendiğim bir şey varsa o da ,erkeklerin evlenmeden önce kendini gizlediği , şimdi ki haliyle iyi birine benziyor , onun dışında ailemden bu şekilde ayrılmak istemiyorum, arkamdan söylenecek onca laf, dedikodu ve ya pişman olursam düşüncesi.... karışığım aklım , düşüncelerim herşey birbirine girmiş durumda( mutsuzum ...