Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aileni oturt bence bir akşam ciddi ciddi bir masaya konuşİyi bayramlar herkese.
2.5 yıldır bi ilişkim var ciddi bi yola girelim ddi ailelere söyledik.ben kamuda çalışıyorum erkek arkadaşım ozelde çalışıyor. Memleket farklı çalıştığımız yerler farklı...
Aileme söyledim bi kaç sorun lar vardı
Ablamın evliliğinde sorun olduğu için çok etkilendi ailem aynı şeyleri senin de başına gelir artik kızımızın uzak yerlere ve tanimadigimiz aileye gondermeyiz vb örnek vererek razi gelmediler gelmeyecek gibiler.6 yaş fark var aramızda. Ailemin sorun ettiği seyler yaş farkı işi uzaklık.
Erkek arkadaşımın ailesi tanışmak için gelmek istiyorlar ama annem onu bile istemiyor. Bensee tanısmalarıni istiyorum gerçekten öyle karar vermelerini isterim.
Erkek arkadaşımı seviyorum saygılı anlayışlı merhametli oldugunu ve onünlü anlasabilecegimi düşünüyorum. Tabiki kafama koymadım kaçmayı ben de isterim de dualarla telli duvaklı evden uğurlamak isterim bi an şeytana uyasim geliyor. Evimi yuvami kurmak istiyorum. Kararima saygı duymalarıni da istiyorum Aynı zaman da razı olmalarını ve gönlümün de rahat olmasını istiyorum.
Sizden aileyi nasıl ikna edebilirim nasıl bi fikir yol yöntem taktik uygulayabilirim.
En son çare kaçmayı ara ara düşünüyorum![]()
Allah göstermesin ama böyle bir durumu düşünüyorum olumlu olumsuz ne gibi sonuçlar olabilir ?
İyi bayramlar herkese.
2.5 yıldır bi ilişkim var ciddi bi yola girelim ddi ailelere söyledik.ben kamuda çalışıyorum erkek arkadaşım ozelde çalışıyor. Memleket farklı çalıştığımız yerler farklı...
Aileme söyledim bi kaç sorun lar vardı
Ablamın evliliğinde sorun olduğu için çok etkilendi ailem aynı şeyleri senin de başına gelir artik kızımızın uzak yerlere ve tanimadigimiz aileye gondermeyiz vb örnek vererek razi gelmediler gelmeyecek gibiler.6 yaş fark var aramızda. Ailemin sorun ettiği seyler yaş farkı işi uzaklık.
Erkek arkadaşımın ailesi tanışmak için gelmek istiyorlar ama annem onu bile istemiyor. Bensee tanısmalarıni istiyorum gerçekten öyle karar vermelerini isterim.
Erkek arkadaşımı seviyorum saygılı anlayışlı merhametli oldugunu ve onünlü anlasabilecegimi düşünüyorum. Tabiki kafama koymadım kaçmayı ben de isterim de dualarla telli duvaklı evden uğurlamak isterim bi an şeytana uyasim geliyor. Evimi yuvami kurmak istiyorum. Kararima saygı duymalarıni da istiyorum Aynı zaman da razı olmalarını ve gönlümün de rahat olmasını istiyorum.
Sizden aileyi nasıl ikna edebilirim nasıl bi fikir yol yöntem taktik uygulayabilirim.
En son çare kaçmayı ara ara düşünüyorum![]()
Allah göstermesin ama böyle bir durumu düşünüyorum olumlu olumsuz ne gibi sonuçlar olabilir ?
Kacmak ne bu devirde.Bohca da alicak misin?
Yakinlarimdan da tecrübe ettigim üzere çoğu pişman oluyo eşi iyi de çıksa kötü de çıksa pişman olunuyor.ki kötü çıkarsa dönüş çok daha zor oluyor bence herşeyi deneyin kararlı olduğunuzu ailenize hissettirin ama kacmayin
aileni oturt bence bir akşam ciddi ciddi bir masaya konuş
ben evleneceğim kararlıyım ya bu süreçte yanımda olursunuz ya da kendi başımın çaresine bakarım sözü ideal bir söz buiş için nitekim koca kızsın işin var gücün var onlara mı soracaksın...doğru düzgün sebepleri olsa anlıcam
2.5 yıldır berabersiniz zaten ...neyi bekleyeceksiniz kiKonuştum ama acele etme bekle dediler bana. İşte dediğim gibi ablamın evliliğinde sorunlar olunca tedirgin oldular ki hala etkisindeler ama kalplerini kırmak istemem sevdiğimi kararliligimi görünce onların da inanmalarını yanimda olmalarını istiyorum
Elinden geleni yap aileni ikna etmek icin ama ailen istemiyorsa emin ol ki birseyler sezmislerdir. Sakin ama sakin kacma coookkk pisman olursunnn...
2.5 yıldır berabersiniz zaten ...neyi bekleyeceksiniz ki
bizim de şartlar uygun değil evlenemiyoruz hala
ve beklemek çok sıkıcı ...hele de sebep yokken inşallah ailenin bakış açısı değişir ne denebilir bilemedim..
Bir sekilde cozum yolu bulursunuz.zamanla ikna olurlar ama izinsiz evlenmeyi sakin dusunmeyin.bu esinizin ailesi tarafindan da hos karsilanmaz.ne onlara karsi ne de kendi ailene karsi basin dik olur.
Sizi istemeye gelsinler aileniz hayır dese bile.Kapıdan kovacak halleri yok.Hayır derlerse ikinciye de gelsinler zaman tanıyın 1 yıl hala hayır derlerse ailenize evleneceğinizi sade bir nikah kıyacağınızı ve buruk olacağınızı söyleyin.İkna olurlar.Olmazlarsa da bunu yapın kıyın nikahı çağırın arkadaşlarınızı
emin ol evlilik o kadar zor ki esin çok iyi bile olsa aile desteği olmadan bir bayanın hayatı çok zorTsk ederim evet bi anlık bi düşündum ama yanlış olduğunu anladım zaten buraya yazdım evet ama ama ciddi olarak kaçmak gibi bi dusuncem yok
Her şeyi denemeye çalışıyorum insaAllah razı gelirler