• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kacinci asilamada hamile kaldiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maybenow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kacinci asilamada hamile kaldiniz?

• Ilk asilama

OY: 6 27,3%
  • Ikinci asilama

OY: 4 18,2%
  • Ucuncu asilama

OY: 3 13,6%
  • Asilama sonrasi dogal yoldan

OY: 5 22,7%
  • Asilama sonrasi tup bebek

OY: 0 0,0%
  • Uc kezden fazla fakat hala hamile degilim

OY: 4 18,2%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
M

Maybenow

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar
bicok konuya girdim kimileri hemen kalmis kimileri kalamamis ama sanirim ilk asilamada hamile kalan sayisi cok az benim bu ay ilk asilamam olucak cok merak ediyorum ozellikle hamile kalan arkadaslar anketi cevaplarsa ben ve benim gibileride yardimci olmus olurlar cok tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım çoğu kişi hala hamile kalamamış o yüzden cevap yazmıyor.
mesela ben ilk aşılamamı oldum sonuç negatif..

2 aşılama yaptırdım ikiside negatif üçüncüye başlayacagım

1. aşılama temmuzda oldu sonuç negatif....
2. aşı ya bayram sonu başlayacağım. anket sonucunu bende merak ettim.

ilk aşılamada pozitif oldu ancak hcg çok düşüktü yani kimyasal gebelik şu an 24. günüm hala sıfırlanmadı hcg şu an 10 ama ben 5'in altına düşmesi gerekiyor ikinci aşılamaya başlamam için.

1. negatif 2. negatif 3. pozitif yerimseniben

Selam daisy.. bende 3. aşılama yada tüp bebegi düşünürken seni gördüm ümitlendim daha çok aşılamadan :) diger iki aşılamandan farklı bişey yapılmışmıydı ? bendemi 3. aşılama yaptırsam tüp bebekten önce..

1. aşılamamı oldum sonuç negatif...2. oldum sonuç 8 inde falan belli olcak....ama yinede ümitliyim..umarım olur....

günaydın kızlar bende adetimin 3. günü klomene başladım aşılama olcak nasipse ama ilk denemede pek tutan yok biraz moralim bozuldu allahım hayırlısını versin.....

ben klomenle aşılama yaptırmadan hamile kaldım...klomen kullandım 1 .aşılamada olmadı...bu sefer 2.aşılam puregon la oldu hayırlısı bakalım....

bende cumartesi gunu ilk asilamami yaptirdim dun doktora gittim bakti yumurtam catlamis progestan verdi 15 gun gunde iki kez kullanicakmisim insallah tutmustur

1. aşılamamı 15 ağustosta oldum ama tutmadı. 2. aşılama için bugün iğnelere başlıyorum .....inşallah bu kez tutar.........:nazar:

Back
X