- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
-
Selam kızlar ilk aşılamamı aralık ayında yaptırdım ama tutmadı
şimdi ikinci aşılama için klomene başlayacağım 16 sı gibi aşılamam olur herhalde aşılama esnasında kanamanız oluyormu ve sonrasında ne tavsiye edersiniz
kızlar morale çoooookkk ihtiyacım var
aşılama ile ilgili yaşadıklarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim
şimdiden hepinize sevgiler
tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurun rabbim.
Tebrik ederim ncinar anniişÇook mutlu oldum seninn adınaa :) darısıı başımıza inşallahh.. Böyle olanları gördükçe insan yeniden ümit kazanıyorr seviniyor.. Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsinn. Sevgiler..
kızlar ne güzel allah tamamına erdirsin benim aşılam günüm yaklaşıyor artık ne tavsiye edersiniz aşılamadan sonra
canım ben asılamadan sonra pek dikkat etmedim eve geldikten bi saat sonra yattım sonra kalktım esim ameliyat olmustu onunla ilgilendim sigara ictim ilkinde icmemeistim dusun yani bunlara ragmen oldu stres yapma ister istemez yapıyosun ama olumlu ol her gece bebgimle konustum sabah gunaydın dedim beni bırakmamasını soyledim dinledi annesini:ecrin_bebek:
selam seninle aynı durumdayız galibaSelam kızlar ilk aşılamamı aralık ayında yaptırdım ama tutmadı
şimdi ikinci aşılama için klomene başlayacağım 16 sı gibi aşılamam olur herhalde aşılama esnasında kanamanız oluyormu ve sonrasında ne tavsiye edersiniz
kızlar morale çoooookkk ihtiyacım var
aşılama ile ilgili yaşadıklarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim
şimdiden hepinize sevgiler
tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurun rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?