Aşılama Kaçıncı aşılamanız tuttu arkadaşlar ben 2 aşılama olacağım morele ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

E.L.XIX.F.T.G.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
370
3
96
İstanbul
Selam kızlar ilk aşılamamı aralık ayında yaptırdım ama tutmadı
şimdi ikinci aşılama için klomene başlayacağım 16 sı gibi aşılamam olur herhalde aşılama esnasında kanamanız oluyormu ve sonrasında ne tavsiye edersiniz
kızlar morale çoooookkk ihtiyacım var
aşılama ile ilgili yaşadıklarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim
şimdiden hepinize sevgiler
tüm bebiş isteyenlerin kucağını doldurun rabbim.

hayırlısı elifcim bende bu ay ilk aşılamamı oldum bekliyorum ama hayırlısı, Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu versin, bu da bizim imtihanımız Allah daha kötülerinden saklasın

şimdi ikinci aşılama için klomene başlayacağım 16 sı gibi aşılamam olur herhalde aşılama esnasında kanamanız oluyormu ve sonrasında ne tavsiye edersiniz

merhaba elif inşallah hakında hayırlısı olur.canım bende inşallah ikinci aşılamamı allahın izniyle yaptırıcam.benimde 1. aşılamam tutmadı ozaman bende klomen kullandım.ama şimdi 2 .ci aşılamam için farklı ilaçlar kullanıcakmışım bu ilaçlar tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlarmış daha dogrusu igne.onun için rapor bile çıkarttık.bakalım artık hayırlısı olur inşallah hakkımızda.aşılama sırasında az bişey kanama oluyor.okadar.kiba.s.

meraba canım benim 2. asılamam tuttu hic stres yapma benim ilk asılamamdan sonra lekelenme oldu ama 2. sinde olmadı cunku tecrubeyle stres yapıp kasmadım kendimi hic strese girme Allahım hayırlısını verir insallah ben sonucu bugun aldım:CüvCüv::nazar:

Tebrik ederim ncinar anniiş ;) Çook mutlu oldum seninn adınaa :) darısıı başımıza inşallahh.. Böyle olanları gördükçe insan yeniden ümit kazanıyorr seviniyor.. Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsinn. Sevgiler..

Tebrik ederim ncinar anniiş ;) Çook mutlu oldum seninn adınaa :) darısıı başımıza inşallahh.. Böyle olanları gördükçe insan yeniden ümit kazanıyorr seviniyor.. Allahım hayırlısıyla kucagına almanı nasip etsinn. Sevgiler..

amin canım Allahım sizlerede yasatsın insallah benim asılamadan hic umudum yoktu ama mucizemi verdi bana Şeniz

kızlar ne güzel allah tamamına erdirsin benim aşılam günüm yaklaşıyor artık ne tavsiye edersiniz aşılamadan sonra

canım ben asılamadan sonra pek dikkat etmedim eve geldikten bi saat sonra yattım sonra kalktım esim ameliyat olmustu onunla ilgilendim sigara ictim ilkinde icmemeistim dusun yani bunlara ragmen oldu stres yapma ister istemez yapıyosun ama olumlu ol her gece bebgimle konustum sabah gunaydın dedim beni bırakmamasını soyledim dinledi annesini:ecrin_bebek:

canım ben asılamadan sonra pek dikkat etmedim eve geldikten bi saat sonra yattım sonra kalktım esim ameliyat olmustu onunla ilgilendim sigara ictim ilkinde icmemeistim dusun yani bunlara ragmen oldu stres yapma ister istemez yapıyosun ama olumlu ol her gece bebgimle konustum sabah gunaydın dedim beni bırakmamasını soyledim dinledi annesini:ecrin_bebek:

ay bende öyle yapayım aşılamadan sonra bebişimle konuşayım inşallah oda annesine tutunur hiç bırakmaz
dua edin ne olur allah tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah

benim ilk aşılamam tuttu doktorum aşılamadan sonra hayatına aynen devam et dedi,çok özel birşey yaptığımı söyleyemem ama aşılamadan sonraki 2 günde ilişkiye girdik artık bilmiyorum hangisi tuttu.moralini yüksek tut,Allah istedimi her şekilde oluyor canım bol bol dua et.

selam seninle aynı durumdayız galiba:( bende aralık ayında ilk aşılamamı yaptırdım ama nasip olmadı bu ay tekrar deneyeceğiz inşallah bu ay o güzel haberleri alırız bol şans;)

Back
X