• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı Aşılamanızda Başarıyı Yakaladınız?

Kaçıncı Aşılamanızda Başarıyı Yakaladınız?

• 1

OY: 1 7,1%
  • 2

• 3

• 4 ve üzeri

OY: 0 0,0%
  • Başladım , tedavideyim , aşılandım ama henüz yakalayamadım

OY: 11 78,6%

• Ankete Katılan
    14

nevrosky

Doruk Paşa Sen Çok Yaşa
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
12.985
46
408
46
İzmir
Aşılama tedavisi gören arkadaşlar ; kaçıncı aşılamada başarıyı yakaladınız? Sonunu görmek nasip olmadıysa bile hamile kalabilen arkadaşlar da oylarsa sevinirim. İçeriğe de ne gibi problemlerimiz olduğunu ve hangi ilaçla hangi merkezde başarıyı yakaladığımızı yazalım lütfen. Bizim gibi aşılama yolundaki arkadaşlara da umut olsun.. Şimdiden teşekkürler a.s.

1. aşılamam negatif sonuçlandı. Bu ay 2. aşılamamdayım arkadaşlar. Puregon 600 ve ovitrelle ile E.Ü.'de tedavi oluyorum. Sebepsiz infertilite..

benim de 2. aşılamam olcak.ilki negatifti.sebepsiz infertilite.salihli can hastanesi.şimdi tedavim sürüyor.puregon 300 bilmiyorum ne olcak.inşallah hayırlısıyla tutar

benim de 2. aşılamam olcak.ilki negatifti.sebepsiz infertilite.salihli can hastanesi.şimdi tedavim sürüyor.puregon 300 bilmiyorum ne olcak.inşallah hayırlısıyla tutar

İnşallah tutar canım. Tedavi gören görmeyen , isteyen herkesin tez zamanda bebişi gelsin diliyorum. :1hug:

:bende bugün ilk aşılamamı yaptırdim umarım sevinirim.üzüntülü günler biter.:emir_bebek::emir_bebek::teytey:

1 tanecik mi başarılı arkadaşımız var? Arkadaşlar varsa lütfen oylayalım. a.s.

merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim bende biraz kendimden bahsetmek istiyorum 4 senedir evliyim hic korunmadim ama bebisim olmuyor tedavi goruyorum pkos teshisi konuldu bende asilama yaptiracagim ama korkuyorum tutmassa diye pkolu olupta hamile kalanlar varmi guzel haberler duymaya ihtiyacagim var Allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah en kisa zamanda

2 Aşılama yaptırdım. Negatif sonuçlandı. Eğer bundan sonra yaptırmak durumunda kalırsam tüp bebek raporu için olacaktır. Doğal yoldan denemek daha mantıklı geliyor bana aşılama yerine. Çünkü hormon alıyorsun. Ve yan etkileri fazla oluyor. Tabiki bu benim düşüncem. Çünkü hareket sorunu olanlarda şans daha fazla. Bizde morfoloji bozukluğu var. Sıcak bakmamamın asıl sebebi bu. İnşallah aşılama yaptıran , yaptıracak olan herkesin sonuçları pozitif çıkar. Ama lütfen aşılamaya olacak gözüyle bakmayın. Ben o zamanlar bu konularda bilgi sahibi olmadığımdan , araştırmadığımdan ; ilkinde öyle sanmıştım ve çok yıkılmıştım. Ümit etmeyin demiyorum ama çok bağlanmayın. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq:

Back
X