Kaçınci ayda hamile kaldiniz kızlarr

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
evet cok merak ediyorum kizlar benim 4 ay oldu bir kimyasalim var ve cocuk sahibi olamayacak gibi hissediyorum. Biraz umutsuz oldu ama siz kacinci ayda guzel haberi aldiniz?

Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldim kürtajla sonuclandi malesef

2 ay oldu kurtaj olalı daha tık yok

benim ilk gebeligim3. ayda oldu 4 yasinda bi oglum var 2.ilk ayda oldu fakat kalbi durdugu icin kurtaj oldum mayista tekrar calismalara baslicaz

evet cok merak ediyorum kizlar benim 4 ay oldu bir kimyasalim var ve cocuk sahibi olamayacak gibi hissediyorum. Biraz umutsuz oldu ama siz kacinci ayda guzel haberi aldiniz?
Canım ben ikinci ayımda kaldım ama kimseyle kendini kıyaslama.kafanada gerçekten takma.hersey gönlünce olsun.allah tez günde o güzel haberi.almayi nasip etsin. Düşündüğün zaman gerçekten olmuyor.

Evlendiğim ay kaldım çok sasırmıştım 2.gebeliğimdede öyle korunmayı bıraktığım ay kaldım boş gebelikti kürtaj oldum.şimdi hamileyim oda kaza ile kalmışum hiç beklemiyodum bunada şükür rabbim herkese versin Allahım herkese nasip etsin

Ozel bir sey yaptiniz mi peki dusuk sonrasi
Hayır akışına bıraktım Dr larım düşükten sonra beni çok motive ettiler. Normal yolla hamile kalabildiğimi biliyordum ve Dr larım bana her düşüğün bir sonra ki gebeliği %2 arttırdığını söylemişlerdi. Hatta ne zaman hamile kalmazsın deseydiniz hamile kaldığım ayı söylerdim :) sadece tefekkür ettim ve Allaha sığındım.
Ama ondan önceki gebeliğimde regliden hemen sonra kaldım ve her ilişkiye idrara sıkışık girmiştim çünkü aşılamayı öyle yapıyolar

İlk ay kaldım tek ilişkiyle hem de.. Ummadigin anda oluyor kafana takarsan olmuyor kafanı boşalt çocuk için strese sokma hem kendini hem eşini akışına bırak.. Ben hem kendim hem esimde problem varken hamile kaldım baya ugrasiriz diyorduk ama... eşim inanamadi hamileyim diyince saka yapiyorum filan sandı adam ya... İnşallah tez zamanda hayırlısiyla nasip eder Rabbim sana ve isteyen herkese..

10 aydır tık yok. İdrara sıkışık ilişkiye girmenin yararı neymiş anlayamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…