Kaçınci ayda hamile kaldiniz kızlarr

Sanırım idrar kesesi dolu olunca rahmi itekliyor daha oval değilde düz durmasını sağlıyor o da spermin daha kolay ulaşmasını sağlıyo heralde...

Hanımlar merhaba bebek isteyenler evlat hasreti çekenler yeni topik açtık niyetimiz her güne 41 yasini şerif okuyup ismen dua etmek dualarımız da yer almak ister misiniz yarın başlıyoruz inşallah

evet cok merak ediyorum kizlar benim 4 ay oldu bir kimyasalim var ve cocuk sahibi olamayacak gibi hissediyorum. Biraz umutsuz oldu ama siz kacinci ayda guzel haberi aldiniz?
Benm bi korun bi korunma karışk oldu ama toplamda 10 ay sonra. Bunun aralrda 3 4 ayında korunmuşumdr. Ama adam akıllı folic acid ve ovülasyon testiyle 2.ayımda kalmış oldum

Evlendiğim ilk günler kalmışım . İkinciye tek ilişkiyle yine hemen kaldım. Benim yumurtalarım fazla çalışıyor. Dr lar hamile kalma riskin çok yüksek demişlerdi. Hep çok aşırı sancıdan acillik oluyordum adet günlerimde. Meğer sorunum buymuş. Korunurken çok dikkat ediyorum. Dr mümkünse hem sen hem eşin korunsun diyor. Ama ben nasip işi olduğunu düşünüyorum. Rabbim isteyen tüm kadınlara nasip etsin iyi annelerin bebekleri olsun hep duam bu.

Hamilemiyim bilmiyorum adetime 1 gun kala beta kan testi yaptrdm 0.44 cikti doktor hamile deilsn ama yinede adetin gelmezse gel kan testini tekrarliyalim dedi hamilemiym acaba

Valla bende doktora mi gitsem diye dusunuyordum ama bi 4, 5 ay daha mi beklesem yoksa hsg filan mi istesem bilemiyorum ama tuplerim tikali olsa kimyasal gebeligim de olmazdi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…