kacıncı ayrılık saymayı unuttum

Çok zor seni çok iyi anlıyorum...bende düşünme aşamısındayım o geldi kararsızken yazını okuyunca tedirgin oldum bende...

ayrıldınız ve o geri dondu dogrumu anladım
evet cok zor insanlar unutmaya calıs diyor ama 6 sene nasıl unutayım hemen kolaymı

ayrıldınız ve o geri dondu dogrumu anladım
evet cok zor insanlar unutmaya calıs diyor ama 6 sene nasıl unutayım hemen kolaymı

3.5 yıllık ilişki 2 yıl ayrıydık şimdi dönmeye çalışıyo şuan kabul etmedim.Kalbim kırıldı ama nasıl döncem.Sen nasıl inandın her seferinde...

2 yıl ayrılıktan sonramı donmeye calısıyor cok uzun zaman olmus
ben bizim durumu anlatsam kafayı yersin surda heralde....ilk ayrılıkta dedim tamam gelmez donmez emindim aradı barısmak istedi olmuyor yapamıyorum iyi dedim guvendim sevgide var zaten 2 hafta olmustu hatta ozaman kabul ettim.... bir bucuk sene sonra falan gene uzagız yapamıyorum dedi ayrıldık 3 hafta sonra olmuyor mutsuzum yapamıyorum sensiiz dedi ee ben gene seviyorum tabi kabul ettim :) 3.ayrılıkda aynı sebebpten sıkıldım monoton hersey dedi bitti 1 hafta sonraydı sanırım sensiz yapamıyorum dedi dondu ben gene kabul ettim:))))) herdefasında guvendim ben duzelir duzelir dedim kendime en sonuncusuda 1,5 hafta once oldu ne yapcagımı sasırdım iyi dayanıyorum kendime hayret ediyorum artık bundan sonrada donmez artık kabullenmeye calısıyorum onsuzlugu

sıkıldım de ayrıl sonra yapamıyorum de geri dön cnm onun kafasında emin ol ki şöyle bi durum var pişman olur dönersem beni seviyor nasıl olsa kabul eder diye düşünüyordur erkek millleti hepsi böyle bundan sonra dönse bile kabul etme sen onun kuklası değilsin sonuçta bence son noktayı sende koy ve yoluna devam et kolay değil 6 yıl ama kabullenmelisin bu gerçeğide seni seven zaten şu an seninle olurdu

kabullenmekten baska care yok artık o hayatını yasarken ben uzuluyorum onun uzulmesi lazımdı hayatında gercek anlamda dusunen bir iki insandan birini kaybettigi icin....

cnm benm de seninki gibi 6 yıllık ilşkm vardı...biz de cok ayrıldık barıştık..hatta bundan 6 ay önce aldattgını öğrendm,kötü bi dönem gecrdm ama affettm..keşke affetmeseydim... 2 hafta önce bana bitti dedi çekti gitti..şimdi aynı şehrde bile deiliz,onun okulu btmedi daha ,cekti gttii..2 hafta önce sıkldım saçmalıklarından dedi ve bittii..Ben de cok kötü gunler geciriyorum..cok zor ..6 yıl dile kolay..hala da seviyorsan cok zor Allah yardımcımız olsun

esra şuan yaşadıklarını ben yaşıyorum.6 yıl aldatma ve bitiyor.....

Siz böyle cantada keklikmis gibi bi hava verirseniz daha cooookk terkedip döner

Ayriligin da bi adabi bi gururu olmali.

Allah yardımcın olsun canım sabırlı ol.6 sene kolay değil tabi.İnşaallah EVLENİRSİNİZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…