- Konu Sahibi gwencooper
6 senelik bir birliktelik ve 4. defa ayrılık yasıyorum cok moralim bozuk
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıldınız ve o geri dondu dogrumu anladım
evet cok zor insanlar unutmaya calıs diyor ama 6 sene nasıl unutayım hemen kolaymı
cnm benm de seninki gibi 6 yıllık ilşkm vardı...biz de cok ayrıldık barıştık..hatta bundan 6 ay önce aldattgını öğrendm,kötü bi dönem gecrdm ama affettm..keşke affetmeseydim...2 hafta önce bana bitti dedi çekti gitti..şimdi aynı şehrde bile deiliz,onun okulu btmedi daha ,cekti gttii..2 hafta önce sıkldım saçmalıklarından dedi ve bittii..Ben de cok kötü gunler geciriyorum..cok zor ..6 yıl dile kolay..hala da seviyorsan cok zor
Allah yardımcımız olsun
![]()
esra şuan yaşadıklarını ben yaşıyorum.6 yıl aldatma ve bitiyor.....
esra şuan yaşadıklarını ben yaşıyorum.6 yıl aldatma ve bitiyor.....
6 senelik bir birliktelik ve 4. defa ayrılık yasıyorum 1,5 hafta oldu ayrılalı herseferinde bahane monotonluk sıkıldım vs vs hep o dondu gene barıstım sensiz yapamıyorum dedi....
en son ayrılıgımız gene aynı sebepten sıkılmıs herseyden acısıda benden cıktı oysa cok seviyordu bensiz yapamazdı beni kimseyle dusunemiyordu simdi noldu haketmissin sen dediginizi biliyorum ama bu acı oyle baska birseyki o bosluk dolmuyor hayata kusuyor insan hersey anlamsızlasıyor ve sonunda affediyorsun....cuma gunu facebookdaki engelimi kaldırmıstı bende umitlendim beni dusunuyor dedim bekledim arar diye dun ben aradım ozledinmi dedim hayır dedi neden ozliyim seviyorsundur ondan dedim alakası yok onla deyip kapattı telefonu baktım yine engellemis beni....hala neyi dusunuyorum bilmem ama bu kadar kolaymı diye soruyorum kendimi 2 gun once sevip 2 gun sonra nefret etmek olabilirmi cok zor