Kacinci hafta bebeginizin hareketlerini hissetmeye basladiniz?

gul333

»Ho$GeLDiN MeLeĞiM«
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
1.140
1.101
138
Arkadaslar merhaba.Ben hamileligimin 16. haftasindayim bikac gundur boyle hafigten bisey kayiyo gibi oluyo sizde de mi oyle basladi hareketleri.Bi hafta oncesinde hafif biseyler vardi ama ben bagirsaklarim diye dusundum 3 gundur bi iki kere hafif kayma hissediyorum sanki.Bu normal mi ve sizinki nasil ve kacinci haftada basladi kizlaar?

Boyle vurma yada hareketlilik yok ama bagirsaklarim oynuyo gibi kayiyo bazen.Merak ettim bende herkesin oyle mi oluyo diye :)

18.haftada basladım hıssetmeye
sımdı bıldıgın tekmelıyor

Ben 13.haftada hissetmeye başlamıştım canım
Sizin baya erken hareket etmis ufaklik cok hareketli olacak demek ki :)

18.haftada basladım hıssetmeye
sımdı bıldıgın tekmelıyor
İki haftada baya ilerlemis demek ki benimkide oyle olurmu ki aceba bikac haftaya.Kaybettigim.ilk.bebegimde dogru duzgun.hissetmemistim.8. ayda bile fazla hareket etmiyodu arada donuyodu.İnsallah bunda yasarim o heyecani hayirlisiyla.

ınsallah... saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

bağırsaklarda gaz varmış gibi hareketler oluyor evet. sonrasında toplanmalar hissediliyor, sanki içindeki herşey tek bir yerde toplanıyormuş gibi....18. haftaya girdiğinizde pıt pıtlar hissedeceksiniz....20. haftada resmen tekmeler başlıyor :)

Kızlar ya yazılanları okuyunca çok heyecanlandım bizim 3.ayımız bitiyor, siz öyle tekme hissedeceksin falan yazınca çok duygulandım şu Rabbim ya isteyen herkese yaşatsn bu güzel duyguyu en hayırlı şekilde

amin inşallah....Allah tüm hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin.

Ben de 16. Haftamda hissetmeye basladim sag tarafa donup yatiyodum oraya pit pit yapiyodu sola donup yapiyodum oraya pit pit yapiyodu simdi buyudu iyice gece tam uykuya dalicam zaman basliyo tepinmeye yaramaz uyutmuyo beni :)))

17+0 da hissetmeye başladm ilk hamileligim bnm ama ben öyle hafif hissetmedim sanki böyle karnimi icerrden bişey itiyomus gibi 20 haftalık olduk hareketler sıklaşti ama öyle tekme yemiyorum hala hafifçe itiyor kızım mrk etme kısa zamanda baya baya dayak yicez tekmeleriyle yavrularimizin

ınsallah... saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
Amiiinn insallah arkafasim sagol..
Aynen dedikleriniz oluyo gaz varmis gibiydi bagirsaklarim saniyodum simdi biraz biraz hafiften kaymalar oluyo gibi rahmimde.Sanki bisey topaklaniyo gibi oluyo iki uc gundur.Demekki bi kac haftaya iyice hareketlenecek yavrum.Hamdolsun Rabbime bunlari yasamayi nasip ettigi icin...

Ben de 16. Haftamda hissetmeye basladim sag tarafa donup yatiyodum oraya pit pit yapiyodu sola donup yapiyodum oraya pit pit yapiyodu simdi buyudu iyice gece tam uykuya dalicam zaman basliyo tepinmeye yaramaz uyutmuyo beni :)))
Masaallah Rabbim sagliklica kucagina almayi naaip etsin yaramazi.. :)
İnsallah valla ilk bebegimde fazla yasayamadigim.icin bunda farkli seyler hissediyorum normal mi bilemedim onun icin danisiyim istedim sizlere.

Ben 13.haftada hissetmeye başlamıştım canım

canım selam sana birşey sormak istiyorum 13 haftalık bebişinin kıpırtılarını hissetmeye başlamışsın
bende 13 haftama girdim 2 defadır gece idarar sıkısmasıyla uyanıyorum ben sezeryanlı dogum etmıstım oncekılerı
o kısmın alt tarafında boyle hafıf şişlik top şekli birşeyler oluyor sonra kayboluyor bırazda agrı oluyor
acaba gazmı idrara sıkıstım omu dıyorum ama değil yani gitmesi biraz zaman alıyor senındemı böyle oluyor yoksa
benimki farklı birşeymi merak ettim önceki hamılelıgımde bukadar erken bu sekılde yasamamıstım merak ettım
korkuyorumda başka birşedir diye sence normalmi doktora gıdımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…