12.13. Haftadan sonra belli oluyor canım hamilelik göbeği olduğu hele birazda kilolu isenkızlarrr
Normalde ayva göbekliyim. Şuan 12. Haftayı geride bıraktık ve hamile göbişim var artık. Ahahakızlarrr
Benimde kilolu hamile kaldim 3 aylik gobisimm cok cok cok buyuuuuukBnm normaldede var gobusum ama bu aralar iyicw gerildi
oh maşallah :) bende sıfır iç karınheheh o iç karın genişliği ve darlığı ile eş zamanlı. İç karnı dar olanların 11-12 haftadan sonra çıkıyo. Benim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı karnım ve bu hafta itibariyle hamile olduğum kıyafetlerle belli olmaya başladı :) bende üzülüyodum ne zaman çıkıcak diye ama benden bi söz gelsin size karnı geç çıkanlar yani iç karnı geniş olanların daha az çatlağı oluyo ben 7,5 kilo aldım ama Maşallaah 0 çatlak :)
Çatlak olmucak diye bşey de yok ama yanlış anlaşılma olmasın. sağlıkllı olsunlarda çatlağada razıyım kilo almayada :)oh maşallah :) bende sıfır iç karınçatlak oldu fenalardayım ama değer be değer :)
aynen bende eşim dalga geçiyor bebek seni tırmalamış diyeÇatlak olmucak diye bşey de yok ama yanlış anlaşılma olmasın. sağlıkllı olsunlarda çatlağada razıyım kilo almayada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?