Bende 48 kiloydum ama baya hızlı kilo alıyorum sürekli bişeler yediğim için :)Canım benim 20. Haftadan sonra çıkmaya başlamıştı normalde de zayıf olduğum için
Ayni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyumheheh o iç karın genişliği ve darlığı ile eş zamanlı. İç karnı dar olanların 11-12 haftadan sonra çıkıyo. Benim 2-3 hafta önce çıkmaya başladı karnım ve bu hafta itibariyle hamile olduğum kıyafetlerle belli olmaya başladı :) bende üzülüyodum ne zaman çıkıcak diye ama benden bi söz gelsin size karnı geç çıkanlar yani iç karnı geniş olanların daha az çatlağı oluyo ben 7,5 kilo aldım ama Maşallaah 0 çatlak :)
bana hamilemisin diyolar evet diyorum aaa daha yeni heralde pek yok gibi yeni sayılır 6 aylığım son 3 diyorum sok oluyolarAyni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyum
Aynen bendede öyle banada üc ayliksin yenisin felan diyorlarbana hamilemisin diyolar evet diyorum aaa daha yeni heralde pek yok gibi yeni sayılır 6 aylığım son 3 diyorum sok oluyolar
Aman Aman Maşallah diyelim popomuzu kaşıyıp dilimizi ısıralımAynen bendede öyle banada üc ayliksin yenisin felan diyorlar
Sağlıklı beslenmen gerek Çok fazla almışsın canımBenim 14. Hafta gibi çıkmaya başlamıştı. 9 kilo aldım şimdiye kadar dur demem gerek bu kilo alımına ama kıyamıorum da yavruma aç kalmasın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?