Kaçıncı hafta karın çıkıyor

Kiloluydum cikmaz diyordum3 ayinda degisik.sekilde cikti.cok guzel bir duygu...

20. haftada net bişekilde bir anda göbeğim çıktı benim..öncesinde çok belli değildi..5. ayda hamileyim diyorsunuz gerçekten..

Ayni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyum

Ayni durumdayim canim 3-4 ayliklik göbek gibi duruyo ama 0 catlak bende kafaya takiyordum ama cok büyük bi göbegimde olsa napardim bilmiorum zaten 55 kiloyum
bana hamilemisin diyolar evet diyorum aaa daha yeni heralde pek yok gibi yeni sayılır 6 aylığım son 3 diyorum sok oluyolar

Aynen bendede öyle banada üc ayliksin yenisin felan diyorlar
Aman Aman Maşallah diyelim popomuzu kaşıyıp dilimizi ısıralım benden 1 safta önde giden bi arkadaşım var Oda bildiğin yarım dünya gibi geziyo ikimizinkide erkek yok çok çıktı karnı ve benim bebeğim kendi haftasına göre 1 hafta önde kilo ve boy bakımından onunki küçük kendi haftasına göre. Karınla pek alakası yok :) Çook Şükür diyelim :)

Ben de kiloluydum zaten göbek vardı ama hamilelik karnı çıktı bariz yani.

Hamile oldugum 7.ayda anlasildi benim karnim kucukde :)

18 haftada birden cikti göbegim hayret ettim.. simdi mutluyum göbegimle

Ya bende ilginç bi şekilde 8. 9. Haftadan beri çıktı valla. Zaten göbeğim vardı , ama şimdi resmen hamile göbeği gibi. Doktor şişlik normal dedi. Hamile pantolonu giymeye bAsladim 10. Haftada:) Bu konuda tek miyim acaba:)?

24. Haftalarimda az birsey belli oluyordu :)
Ic karnim oldukca genismis doktorum demisti...
Her gitmemde cok sasirtiyorsun beni azericim derdi :)

12. Haftadan sonra bel kalinlasmaya başlıyor ondan sonra da yavaş yavaş belli oluyor.

Benim 14. Hafta gibi çıkmaya başlamıştı. 9 kilo aldım şimdiye kadar dur demem gerek bu kilo alımına ama kıyamıorum da yavruma aç kalmasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…