Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı haftada kese gördünüz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Merhaba 4+1 iken dr kontrolüne gittim beta 75 di kese görünmedi bu normal değil mi? 10 gün sonra gel dedi doktorum . Çok evham yaptım nedense

Normal durum. Kese beta 1000-3000 arasındayken vajinalde gözüküyor. Genelde 3000 üstü ise karından. Çok erken sıkıntı yapmayın inşallah. Sağlıkla gelsinler :)

Daha erken değeriniz 3000 falan olması lazım ultrasonla görebilmek için. Ben 6+1de gördüm.

Yavruu çook minik daha ya hele beta bi 3bini geçsin.

Normal durum. Kese beta 1000-3000 arasındayken vajinalde gözüküyor. Genelde 3000 üstü ise karından. Çok erken sıkıntı yapmayın inşallah. Sağlıkla gelsinler :)
Daha erken değeriniz 3000 falan olması lazım ultrasonla görebilmek için. Ben 6+1de gördüm.
Yavruu çook minik daha ya hele beta bi 3bini geçsin.
Ay teşekkürler. Köydeyim hastane uzak kalıyor kendi kendime evham yaptım birden acaba neden görünmedi insem doktoramı gitsem falan diye İçim rahatladı

Ay teşekkürler. Köydeyim hastane uzak kalıyor kendi kendime evham yaptım birden acaba neden görünmedi insem doktoramı gitsem falan diye İçim rahatladı
Yok yok otur oturduğun yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…