Kaçıncı haftada kese içinde bebeğiniz görüldü ?

Endişelenme erken daha görürsün inşallah 7 8. Haftada görenler oluyor canım korkma

Sabah doktora gittik .. sanki bir sorun varmış gibi konuştu. Tedirgin oldum ister istemez . Bir heyecanla gittim .. oluşmayacakmış gibi yaklaştı. Kalbime inecek ..
Doktorlar genelde kalp atışını duymadıkça böyle davranırlar 5. hafta dasın daha korkma kalbini ferah tut inşallah kalp atışınıda duyarsın

7. Hafta olacak benim 2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarız eğer olursa dedi .. iyi ki yazmışım buraya . İnternetten okusak öldük çoktan
Her okuduguna duyduguna kulak asmican canini bosuna skmican. Bi laf vardir ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye. Bazi konularda oyle olucan. Ikizlerimde arastirma yapsaydim ben kucagima da alamazdim

Benimde 4. Haftada kese vardı bebek yoktu. 5. Haftada bebeği gördük diye hatırlıyorum

Her okuduguna duyduguna kulak asmican canini bosuna skmican. Bi laf vardir ne kadar az bilirsen o kadar mutlusundur diye. Bazi konularda oyle olucan. Ikizlerimde arastirma yapsaydim ben kucagima da alamazdim
Muane ederken kese görüntü doktor susuyor ama bir şey demeden ben direk kesenin içi boş dedim gerçekten çok bilmek iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…