Kaçıncı haftafasınız kaç kilo aldınız ?

37 haftalığız 13 kilo aldım 53 ile hamile kaldım şuan 66 yum :KK12: boyum 155 inşallah doğumdan sonra veririm hemen.

31+5 haftalığım 43 le basladim 58 kiloyum bebegim 1.810 gram sizce norman mi 15 kilo almam ilk gebeligim???

Anam bunlar ne kilo mu bunlar ben neler çektim neler ilk hamileliğimde ilk üç ay 8 kilo verdim kalan 6 ay 40 kilo aldım :(
2.hamileliğim oğlum 4 aylıkken oldu daha 20 kilo vermiştim ki tekrar hamile kaldım 22 kiloda onda aldım ohhh mis yarım dağ olmuştum şu an çok şükür hamile kalmadan önceki kilomdayım
3.yü istiyorum da önce ayrı eve çıkayım sonra diyorum bakalım hayırlısı

21. haftadayim 8 kilo aldim doktorum insan gibi ye dedio_O isin kotusu gercekten cok yemek yemiyorum cogu zaman ac yatiyorum ama surekli yatiyorum sanirim ondan sisiyorum kacla biter kimbilir bu hamilelik:mad:

30.haftadayım ve 7 kılo aldm.hamılelıge 62.5la basladm suan 69.5 ım.ıns cok almadan tamamlarm.

21. haftadayim 8 kilo aldim doktorum insan gibi ye dedio_O isin kotusu gercekten cok yemek yemiyorum cogu zaman ac yatiyorum ama surekli yatiyorum sanirim ondan sisiyorum kacla biter kimbilir bu hamilelik:mad:
İnsan gibi ye mi? Bu sözü gerçekten kullandımı doktorun

ay ben 67-68 kiloydum boyumda öyle, şimdi 70 olmuşum :KK43: doktorum sağlam kilo almışsın dedi diyetisyene yönlendirdi öyle sağlıklı besleniyorum ama 8 haftada iki kilo aldıysam yandım ben :KK43: ekmek tüketmezdim tam buğday tüket demişti ebe ondan mı aldım acaba? Bir de insülinim çok yüksek çıktı doktor bebeğe zararlı değil ama sen sinirli olursun dedi ayrıca dahiliyeye de gitmeli miyim acaba?

53 le başladım canım şuan 10+3 haftalık. 53.500 bazende 54.100 çıkıyo kilom sabah ve akşam tartılınca degişiyo

Hamile kalsam bu forma asla kilomu bildiremezdim utancımdan 2 yıl önce doğum yaptım 33 kilo aldım :oha:ha verdım vermesine ama anma ağladı o ayrı:21: nasıl iştahsız olup kilo almıyordunuz anlamıyorum doğuştan şanslı hatunlar sizi:KK15:

Hamile kalsam bu forma asla kilomu bildiremezdim utancımdan 2 yıl önce doğum yaptım 33 kilo aldım :oha:ha verdım vermesine ama anma ağladı o ayrı:21: nasıl iştahsız olup kilo almıyordunuz anlamıyorum doğuştan şanslı hatunlar sizi:KK15:
Ben suan 32.haftadayim 15 kilo aldim son 2 ay kac kilo almistin acaba

Ben suan 32.haftadayim 15 kilo aldim son 2 ay kac kilo almistin acaba

35 haftalık dogum yaptım 30 haftadan sonra bi 10 kilo daha almıstım siz şimdi en fazla 5 kg alırsınız korkmayın bebek sağlıklı olsun kilo onemli degil 10 ayda 36 kilo verdim hamile kaldıgım kilodan eksi 3 daha verdim

Back
X