- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadasim öncelik Rabbim size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin.bende hamileyim.5 haftalık.ama 95 kiloyum.zaten çok şişmanım.boyum uzun ama yine de ben çok kilo almak istemiyorum.siz ne yaptınız ne yediniz neler yemediniz.spor yaptiniz mı kac kilosunuz biraz anlatirmisiniz.32 e giriyoruz alınan kilo 1.700 gram:)) cocuk 1.750 gram:)
Merhaba arkadasim öncelik Rabbim size ve bebeğinize sağlık sıhhat versin.bende hamileyim.5 haftalık.ama 95 kiloyum.zaten çok şişmanım.boyum uzun ama yine de ben çok kilo almak istemiyorum.siz ne yaptınız ne yediniz neler yemediniz.spor yaptiniz mı kac kilosunuz biraz anlatirmisiniz.
Çok güzel seyler yazmışsın ve uygulamisşin.ben spora başlayıp bırakıyorum. Bi türlü devam ettiremedim.iştahım da çok.simdilik bende doğuma kadar az yemeye aynı kiloda kalmaya çalişacam.ekmek tatlı kolayı bıraktım çocuğun sayesinde.önceden kendimi düşünmüyordum ama simdi çocuğu düşünüyorum.hergün tartlıyorum ki kilo basını alıp gitmesin.çok saol yazdıklarin icin.bundan sonra yürüyüslere başlicam.Rabbim herkesin bebeğini korusunsuan 37.haftayi bitirdim 3.5kg aldım ,ufaklık 2900 cıvarı:)
ben hamilelik öncesinde nasilsam o sekilde devam ettim ,onceden 2 tabak yıyorsam gene 2 tabak yedım,bide et ürünleri hiç yemem acıkcası doktorun verdıgı hiç bir vitaminide kullanmadım,ne bulantı cektım ne bırsey
11 senelik sporcuyum 11 senedir haftanın 4 yada 5 günü antrenman yapıyorum vucut alısık olsa gerek 6 aya kadarda eskiden nasılsam devam ettim mekik bile cekıyordumda salondakıler kızıyordu :) ogrendıgımde 2. aydaydık yanı bol bol yumrukta yedı o 2 ay boyunca ,sonrasında karnıma yumruk gelmemesı sartıyla gene dövusmeyede devam ettım ıdman maclarıda yaptık :) 6. aydan sonra cıgerlerımın yarısını aldı sanki nefes sorunu yasadım kosularda nefes nefes kalıyordum,ama gene devam ettım yapabıldıgım kadar zorladım kendımı.ama artık bacak agrıları oluyor uzun surelı kosamıyorum , genede bugun bıle gıttım ıdmana yarım saatte olsa bıseyler yapmaya calıstım.bizim millet hamile olmayı hasta olmak sanıyor 2 poset tasımaz , butun gun otururlar.
benım yaptıgım sporu yap diyemem kimseye hanı spor gecmişi olmayan birinde benim yaptıgım ıdman sıkıntı yaratabılır. ama en basiti hamıle platesı yapabılırsın,bol bol yürü, hatta yavasda olsa kosmaya calıs ,bu parklarda spor aletlerı varya onlar bıle o kadar ıs görurki. günde 1 saat ayırıp yaparsan eskı yeme duzenınede devam edersen cok kılo almadan saglıklı bı sekılde emınımkı dogum yaparsın. 30 kgla alan arkadaslarm bıle oldu,cogu sezaryan yaptın spor hem bize hem cocuga faydalı. neden hareketlı bır hamılelık gecırıp normal dogum yapmayalımki. sezaryanın eziyeti agrısı sızısı ,ıyılesme surecınde baskalarına muhtac olmak..kar zarar olarak bakarsak spor olunca kardayız :) umarım işine yarar bırseyler yazabılmısımdır cok cok guzel bır hamılelık gecırıp saglıklı bır bebiş dunyaya getırırsın
Maşallah ne kadar güzel inşallah almazsın canımYarın 23.haftanın son günü 58 ile kaldım şuan 61 kilodayım +3 yani
Çok güzel seyler yazmışsın ve uygulamisşin.ben spora başlayıp bırakıyorum. Bi türlü devam ettiremedim.iştahım da çok.simdilik bende doğuma kadar az yemeye aynı kiloda kalmaya çalişacam.ekmek tatlı kolayı bıraktım çocuğun sayesinde.önceden kendimi düşünmüyordum ama simdi çocuğu düşünüyorum.hergün tartlıyorum ki kilo basını alıp gitmesin.çok saol yazdıklarin icin.bundan sonra yürüyüslere başlicam.Rabbim herkesin bebeğini korusun
tebrikler canimm.. ömrü uzun saglikli ve sans dolu olsun.Bizimki erkenci cikti perşembe oglen dogdu:)sporun faydasını dogumdada gördüm su geldi sanci yok suni sanci verildi 7cme acilma olana kadar bi gram agri hisetmedim ,ne olduysa 20 dk icinde oldu bitti sancisiydi cocugun dogmasiydi o kadarcik surdu:)umuyorum her dogum yapacak olan boyle rahat atlatir
Kaç haftalık doğdu canım maşallah ne güzel anlatmışsinBizimki erkenci cikti perşembe oglen dogdu:)sporun faydasını dogumdada gördüm su geldi sanci yok suni sanci verildi 7cme acilma olana kadar bi gram agri hisetmedim ,ne olduysa 20 dk icinde oldu bitti sancisiydi cocugun dogmasiydi o kadarcik surdu:)umuyorum her dogum yapacak olan boyle rahat atlatir
tam 37deydık :)Kaç haftalık doğdu canım maşallah ne güzel anlatmışsin
Ne guzel yaa. Ben de uyusugun tekiyim. Ne spor yapacak enerjim var ne yuruyecek. İnan ki evde oda supururken bile gun gun yapiyorum odalari. Cok yoruluyorum cok.suan 37.haftayi bitirdim 3.5kg aldım ,ufaklık 2900 cıvarı:)
ben hamilelik öncesinde nasilsam o sekilde devam ettim ,onceden 2 tabak yıyorsam gene 2 tabak yedım,bide et ürünleri hiç yemem acıkcası doktorun verdıgı hiç bir vitaminide kullanmadım,ne bulantı cektım ne bırsey
11 senelik sporcuyum 11 senedir haftanın 4 yada 5 günü antrenman yapıyorum vucut alısık olsa gerek 6 aya kadarda eskiden nasılsam devam ettim mekik bile cekıyordumda salondakıler kızıyordu :) ogrendıgımde 2. aydaydık yanı bol bol yumrukta yedı o 2 ay boyunca ,sonrasında karnıma yumruk gelmemesı sartıyla gene dövusmeyede devam ettım ıdman maclarıda yaptık :) 6. aydan sonra cıgerlerımın yarısını aldı sanki nefes sorunu yasadım kosularda nefes nefes kalıyordum,ama gene devam ettım yapabıldıgım kadar zorladım kendımı.ama artık bacak agrıları oluyor uzun surelı kosamıyorum , genede bugun bıle gıttım ıdmana yarım saatte olsa bıseyler yapmaya calıstım.bizim millet hamile olmayı hasta olmak sanıyor 2 poset tasımaz , butun gun otururlar.
benım yaptıgım sporu yap diyemem kimseye hanı spor gecmişi olmayan birinde benim yaptıgım ıdman sıkıntı yaratabılır. ama en basiti hamıle platesı yapabılırsın,bol bol yürü, hatta yavasda olsa kosmaya calıs ,bu parklarda spor aletlerı varya onlar bıle o kadar ıs görurki. günde 1 saat ayırıp yaparsan eskı yeme duzenınede devam edersen cok kılo almadan saglıklı bı sekılde emınımkı dogum yaparsın. 30 kgla alan arkadaslarm bıle oldu,cogu sezaryan yaptın spor hem bize hem cocuga faydalı. neden hareketlı bır hamılelık gecırıp normal dogum yapmayalımki. sezaryanın eziyeti agrısı sızısı ,ıyılesme surecınde baskalarına muhtac olmak..kar zarar olarak bakarsak spor olunca kardayız :) umarım işine yarar bırseyler yazabılmısımdır cok cok guzel bır hamılelık gecırıp saglıklı bır bebiş dunyaya getırırsın
Ne guzel yaa. Ben de uyusugun tekiyim. Ne spor yapacak enerjim var ne yuruyecek. İnan ki evde oda supururken bile gun gun yapiyorum odalari. Cok yoruluyorum cok.[/QUOT
bır yerden baslamak lazım doğumun rahat olur dogum sonrası vucudunun derdıne dusmemıs olursun spor candır yaaa. bu arada spor yaptıkca ınsanın gercekten enerjısı artıyor ılk zamanlar zorlanırsın ama sonra o yorulamalar bıter kendın ıcın yapamıyorsan bıle bebek ıcın mutlaka hareketı eksık etme