Kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz?

canım bende sorduğumda söylemedi ama söyleyen ve işinin ehli olan söylüyor özellikle özeldekilere nazımız geçtiği için onlar söylüyorlar bi dene derim
bende merak ediyorum ama napalım önce sağlık diliyorum rabbimden
sen ne hissediyorsun mesela?

bize 12. haftada erkek oldugnu soyledı dr umuz...genel bı kanı vardır ya erkekler once bellı olur dıye..ancak bırcok dr gec soluyor yanılmıs olmamak ıcın .

doktorum 12+4 haftalıkken tam göremedi ama tecrübelerine dayanarak kıza benzettim dedi.. 16+3 günlükken de kız olduğu kesinleşti

bundan önceki gebeliğimde tam 12 haftalıkken söyledi doktorum erkek diye...
şimdi 10. haftamın içindeyim...2 hafta sonrada randevum var...çooooooook heyecanlıyım

12 haftalık hamileyim dr sordum bellimi diye henüz erken dedi sonra incelerken tahminde bulun dersen kız dedi ama 16 haftalıkken kont gittigimde kesin olarak söylermis.

ben ilkinde 12 haftalıkken öğrenmiştim.ikincisinede şimdi hamileyim 16 haftalıkkekn öğrendim.

Son düzenleme:
bende tam 16 haftalıkken ögrendim bebegimin erkek oldugunu :)))önceden kızlar utanır kendini göstermezdi şimdi erkekler utanıyo saklıyo açmıyo mahremi:))))))

benim bebeğime 13. haftada erkek 17. haftada kesin kız dediler. 16. haftadan sonra kesin belli oluyor..

ben 12 haftalıkken erkek deiler ama bir daha hiç bişey söyleyemediler 20. haftamdayım veled göstermiyor.....:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…