Kaçıncı haftanızda cinsiyet öğrendiniz?

benimde 12 haftalıkken açtı pat diye doktorda şaşırdı :) kızım olacak inşallah
yakında gösterir seninki de

tam 16. haftamda oğlum olacağını öğrendim
her gittiğimde soruyorum yine ama erkekmi diye :)

bende 16 haftalıkken öğrendim kızım olacağını doktora gideceğim sabah sürekli göster diye konuştum bebeğimle ve randevu saatine yakın çikolata yedim hareketli olsunda sırtını dönüp yatmasın diye biraz zorladım yani çocuğu ama o gün kesin öğrenmek istiyordum artık

12. haftada öğrendik hatta doktor yorum yapmadan aaa erkek dediğimi hatırlıyorum. Doktorda gülerek evet demişti :)

yazik bana o zaman herkes ogrenmis ne guzell erkenden 24 haftamdayim 4 kere girdim echoya goremedi doktorlar kaldi 30.cu haftaya saglikli olmasi yeterde yinede insan merak ediyo pembis mi mavis mi alicam diyee hayirlisiyla buyutun bebislerinizi:86:

Son düzenleme:
yazik bana o zaman herkes ogrenmis ne guzell erkenden 24 haftamdayim 4 kere girdim echoya goremedi doktorlar kaldi 30.cu haftaya saglikli olmasi yeterde yinede insan merak ediyo pembis mi mavis mi alicam diyee hayirlisiyla buyutun bebislerinizi:86:

Bizim de doktor şüphemiz olmasın demişti haftaiçi (10 günü geçmediği için muayene parası da ödememiştik) tekrar çağırıp bakmıştı. 1 ay bekletmedi bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…