Kaçıncı haftanızda doğum yaptınız?

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Kızlar merhaba,bu tür bir başlık daha önce açılmdı mı bilmiyorum ama doğum yaklaştıkça çok merak etmeye başladım.Gebeliğimin 35. haftasındayım.Doktor artık her an bekliyoruz dedi.Normalde doğum tarihimiz 18 temmuz.Yani bir aydan fazla var.

Kısacası normal doğum yapan anneler,kaçıncı haftada doğum yaptınız?Sizlerden çıkacak aşağı yukarı bir gebelik haftası belirleyip ona göre temizliğimi filan yaptırıp,bebek odasını hazırlatmayı düşünüyorum.Yani acele etmem gerekir mi?

valla canım hiç belli olmuyor bende ilk kez anne olacağım bende merak ediyorum inan ki ama her an olabilr artık sen hazırlıklı ol ben herşeyimi hazırladım yerleştirdim evi de temizlettirdim hiç olmazsa ani birşey olursa bi süpürge bi toz almak kafi gelir onuda beni evde karşılamak için gelen sahısa bırakıyorum artık

Kızlar merhaba,bu tür bir başlık daha önce açılmdı mı bilmiyorum ama doğum yaklaştıkça çok merak etmeye başladım.Gebeliğimin 35. haftasındayım.Doktor artık her an bekliyoruz dedi.Normalde doğum tarihimiz 18 temmuz.Yani bir aydan fazla var.

Kısacası normal doğum yapan anneler,kaçıncı haftada doğum yaptınız?Sizlerden çıkacak aşağı yukarı bir gebelik haftası belirleyip ona göre temizliğimi filan yaptırıp,bebek odasını hazırlatmayı düşünüyorum.Yani acele etmem gerekir mi?

canım 18 temmuza daha çok var neden doktor her an olabilir dedi sancın filan mı var bende çok merak ediyorum bu son ay geçmek bilmiyorrrrrrr:18:

NST ' ye girdim sancılarım kendi okuyabildiğim kadarıyla sancılarım 25 civarında bebeğin kalp atışı da 130 larda seyrediyordu.Artık haftada bir görüşelim her an doğum bekliyoruz dedi doktor.Ben de anlamadım bazen insanın basireti bağlanır ya tamam dedim çıktım bir şey soramadım.

Bu arada bu başlık defalarca açılmış.Oradan okudum genelde normal doğum yapanlar 37. haftadan itibaren doğuma gitmişler.Tabi nadiren 34. haftada doğuran da var.Bazen karnım semsert oluyor ama en ufak bir sancı hissetmiyorum.Şimdi de hafif hafif regl olcakmışım gibi sancılar gelip gidiyor.Artık Allah'tan hayırlısı.Hastane çantamızı hazırladım da temizlik filan hak getire.Perşembe günü halılarımı yıkamaya vericem.Hafta sonu da bir kadın gelir.Ben de o zamana kadar doğurmazsam her şey yolunda demektir :D

ben 37 de doğum yaptım ..

Gerçi sezeryan ama .. Normal doğum istiyorum demiştim başta doktorum demiştiki bizler 37 haftadan sonra doğum bekleriz diyordu.. Gerçi dediğim gibi sezeryanla doğum yaptım ve ayrıca benim sorunlarım vardı iğne oluyordum her hafta son iğnemi yaptıktan sonra iki hafta içinde doğum oldu..

Doktorun normal bir şey söylemiş ama canım belki erken doğum riski vardır. Kafana takıldıysa doktoruna aç sor canım..

ilk bebeğim 40+6 normal doğum

ikinci bebeğim de 36+0 haftalık zorunlu sezaryen:31:

Son düzenleme:

bende senın gıbı merak edıyordum son gunler gecmek bılmıyor,insan sabırsızlanıyor,heran hazırlıklı ol bebeğinin cinsiyeti nedir? kızlar erken doğuyor erkekler gununu beklıyor dıye bılıyorum,bende 35.haftamda bebeğimin odasını arabasını pusetını mama sandalyesını vs. herseyını aldım,aynı gun bır guzel temızledım yerlestirdim,cok yorulmuştum sabah bır uyandım kı suyum gelmiş,kızım dunya geldi...son günler tehlıkelı oluyor iş temizlik yapmak erken doğuma sebep olabılır benım gıbı,dıkkatlı ol..

bu yuzden sende heran hazırlıklı ol canım Allah yardımcın olsun,sağlıcakla bebişini kucağına al...

Back
X