Kaçıncı Tüp Bebek Denemeniz Tuttu? (Anketli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaçıncı tüp bebek denemenizde hamile kaldınız ?

• Ankete Katılan
    31

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Kızlar merhaba. Ben şuan tüp bebek aşamasındayım daha transferim yapılmadı.

Çevremden kulaktan kulaga yayılan birşey duydum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama herkes aynısını söylüyor.

İlk denemede tutmuyormuş ama ikinci denemede şansımız daha yüksekmiş.

Acaba bu dogru mu?

Şimdiden olumsuz sonuç alırım korkusuna girdim. Sizce böyle birşey var mı?+

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. Ben şuan tüp bebek aşamasındayım daha transferim yapılmadı. Çevremden kulaktan kulaga yayılan birşey duydum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama herkes aynısını söylüyor. İlk denemede tutmuyormuş ama ikinci denemede şansımız daha yüksekmiş. Acaba bu dogru mu? Şimdiden olumsuz sonuç alırım korkusuna girdim. Sizce böyle birşey var mı?+
şu acıdan söyleyebilirim arkadasım ilk denemem benimde olmadı,ama ikinci denemeye karar verdim bat'ı bekliyorum başlayacagım ozaman inş 2.de tuttu diye anketini işaretlerim:) selamlar

şu acıdan söyleyebilirim arkadasım ilk denemem benimde olmadı,ama ikinci denemeye karar verdim bat'ı bekliyorum başlayacagım ozaman inş 2.de tuttu diye anketini işaretlerim:) selamlar
İnsallah canım benim

Kızlar merhaba. Ben şuan tüp bebek aşamasındayım daha transferim yapılmadı. Çevremden kulaktan kulaga yayılan birşey duydum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama herkes aynısını söylüyor. İlk denemede tutmuyormuş ama ikinci denemede şansımız daha yüksekmiş. Acaba bu dogru mu? Şimdiden olumsuz sonuç alırım korkusuna girdim. Sizce böyle birşey var mı?+
Bence de ilkinde şans daha yüksek sonrasına kalınca biraz sürünülüyor.

1.negatif
2.pozitif ama 6.ayimda bebegim ölü doğdu.
3.deneme tutu bebegim 28haftalik doğdu ve 54gün oldu bugün Küvezde ♡

Nasip işte. En hayırlı zamanda kavuştursun Rabbim

1.negatif

Canim ya cok uzuldum insallah evladini sag salim kucagina alirsin . Herseyin hayirlisinin da hayirlisi olsun

Ya o zaman sakinleş ve uyu çabuk.Sakın kokulu hiçbir şey kullanma.Sabun,parfüm...vs
Sakinlesicektim ama inanki moralim bozuldu . Dondurulmus embriyo bozulabiliyormus ya insallah boyle birsey olmaz . Transferden sonra pek girmeyi dusunmuyorum siteye . Ben simdi agda yapicam banyo yapcam sampuan kullanmiyim mi

1.negatif

Cnm dogum yapmışsınnn çok sevindimm kavuşmuşşun bebisine ooo o bebiş neleri atlattı bunuda atladir merak etme canım bnm

Inşallah cnm. Allah herkesin yardımcısı olsun
Canım bir şey sormak istiyorum gecen sefer beraberdik mardin den zeki beyin hastasıydın bende ahmet özdogrunun hastasıyım pgt uygulandıgını yazmışsın canım biraz bilgi verebilirmisin ücreti neydi nasıl işledi mümkünse tekrar tekrar gecmiş olsun canım benim

Sizin transferiniz oldu mu kaçıncı gün kaliteniz nasıl? Rabbim senin kızına da benim kızıma da hayırlısıyla abla olmalarını nasip etsin
Yok transfer olmadı. 1.kalitesiz embiriyo denildi.2.dollenme olmadı.doktor umut vermeyince bizde artık denemede kararı aldık.kizimda normal oldu.sorunumuz sebebsiz infertilite. yani görünürde herseyimiz çok iyi...

Bu konuyu Ekimde acmisim :) nasip Aralikta transferim oldu. Yarin test gunum. Herseyin hayirlisi olsun kizlar

Back
X