Kaçıncı Tüp Bebek Denemeniz Tuttu? (Anketli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaçıncı tüp bebek denemenizde hamile kaldınız ?

• Ankete Katılan
    31
Canım bir şey sormak istiyorum gecen sefer beraberdik mardin den zeki beyin hastasıydın bende ahmet özdogrunun hastasıyım pgt uygulandıgını yazmışsın canım biraz bilgi verebilirmisin ücreti neydi nasıl işledi mümkünse tekrar tekrar gecmiş olsun canım benim

Hatırladım seni cnm. Zeki bey kendi bize bu yöntemi uygulamak istediği için ücret almadi. İki başarısız tupbebek denemem olmuştu zaten zeki bey bu yöntemi ben uygulamak istediğim için ücret alınmayacak dedi. Gerçekten de düz tüp bebek fiyatına yaptırmıştı k. Normal tüp bebek süreci gibi. Benim dondurulmuş transferim oldu. Op 'tan bir hafta sonra adet oldum. Adet gününden başlayarak 1o.gün transfer oldu. En iyi sperm yumurtayla birleştiriliyor

EA37E7B5-78BB-47F0-9F0E-7395DD3B4715.webp
Hatırladım seni cnm. Zeki bey kendi bize bu yöntemi uygulamak istediği için ücret almadi. İki başarısız tupbebek denemem olmuştu zaten zeki bey bu yöntemi ben uygulamak istediğim için ücret alınmayacak dedi. Gerçekten de düz tüp bebek fiyatına yaptırmıştı k. Normal tüp bebek süreci gibi. Benim dondurulmuş transferim oldu. Op 'tan bir hafta sonra adet oldum. Adet gününden başlayarak 1o.gün transfer oldu. En iyi sperm yumurtayla birleştiriliyor
Anladım cnm benim çok şükür aldım sonucu bir şey cıkmadı bende ama agır pıhtılaşman var dedi düşük sebebimi bilgin varmı cnm

Ay inşallah bende 2. Denemede tuttu olarak işaretlerim formunu 6 gün sonra

Back
X