Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
harıkacım benım 1.denemem ve pozitif suan 4 haftalık hamıleyım ankaradakı merkez hakkında bılgım yok canım ben konya eurofertılde yaptırdım çok memnunum ikiz bebek beklıyorum hayırlısından canım

tebrik ederim. Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..:nazar:

bütün anne adyları işallah herkez anne olma duygusunu yaşar.
Allah hepimize yardım etsin gerçekten bu süreçlerden geçmek çok zor.kendimizi yıpratmamamız gerekiyor ama elimizde değil benim kafam çok karışık ilk defa tüp bebek yaptıracağım oyüzden çok heyecanlıyım birazda sabırsız bir huyum vardır.uzun süreden beri sizleri takip ediyorum gerçekten çok faydalı bir site.ben bir kere düşük yaptım.iki buçuk yıllık evliyim.eşimde sorun yok.Benim yumurtalıklarımda tembellik var.herşeyi denedim.iki defa aşılama yaptırdım hatta kocakarı ilaçlarını bile kullandım fakat sonuç aynı moralim çok bozuk çok üzülüyorum düşünmemek istiyorum fakat sürekli aklımda kendimi yıpratıyorum hamile bir bayan görsem içime çekerek bakıyorum ve neden benim çocuğum olmuyor diyorum biliyorum daha yolun çok başındayım fakat ben sıkıldım ve biran önce hamile kalmak istiyorum ve kendimi sürekli suçluyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın Allah kimseyi ümitsiz bırakmasın kendinize iyi davranın

seni çok iyi anlıyorum canım aynı duyguları bende yaşıyorum ama bu yolda umutsuzluk en büyük düşmanımız.
biz de 2 buçuk yıllık evliyiz bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı ve hareket. 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama pek düzelme olmadı. ilk mikroenjeksiyon denememize başladık hayırlısıyla. ben çok umutluyum ama kısmet tabiki Allah ne zaman yazmışsa o zaman alıcaz kucağımıza bebeğimizi. sende kendini üzme, umutlu ol ve dua et canım inşallah bebeğine kavuşursun.

slm,
ben 5.tup bebek trasnferimide basarisizlikla sonuclandirdim!!!!
2kez taze embrio ve 3kez dondurulmuslardan sadece 1kez pozitif aldim o'da dusukle sonuclandi!!
simdilik ara verdim yoruldum bu denemelerin hepsi ekim2007ve mart2009 arasi oldu yani 15ayda bu yuzden yoruldum ama toparlanir toparlanmaz tekrar baslayacagim, beni bekleyen 8tane dondurulmus embriom var daha...
insallah benim kadar ugrasmadan rabbim sizleri evlat sahibi yapar tabii en kisa zamnadan banada anneligi tattirir

bu oylama biraz yaniltici olabilir. Henuz tedavinin ortasinda olanlar ilk sikki ya da 3. sikki rahatlikla isaretleyebilirler. sonucu almadan yani. Normal sartlarda, tup bebegin genel anlamda basari oranlarina bakinca, ben ikinci sikkin sonuclarinin en yuksesk olmasini beklerim. Bu anketi bastan yapabilir miyiz?

teşekkürler canımmmmmmm inş dualarım seninleee hatta hepinizlee :)))

bu oylama biraz yaniltici olabilir. Henuz tedavinin ortasinda olanlar ilk sikki ya da 3. sikki rahatlikla isaretleyebilirler. sonucu almadan yani. Normal sartlarda, tup bebegin genel anlamda basari oranlarina bakinca, ben ikinci sikkin sonuclarinin en yuksesk olmasini beklerim. Bu anketi bastan yapabilir miyiz?

önerin için teşekkürler, genelde enaz bir deneme yapıp sonuç alan veya alamayanlar cevaplayacak şekilde yazdım anketi, ayrıca daha sonra durumu değişenler için 2. anket yaptım. bu anketler açık oy olduğu için kimin hangi zamanda neye oy verdiği görülüyor. ankette ki sayılardan herhangi birine tıklarsan kimlerin nereye oy verdiği görülür. ilgin için teşekkürler canım, çok sağol

selm kızlar bende bir kere denedim 3 ay oldu negatif biraz toparlanalım ikinciyi yaptıracaz inşallah

hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın güzel bir keyifle ankete işareti koyarsın

burdaki sayıları görünce gerçekten çok üzüldüm insanlar ne büyük sınavdan geçiyorlar hem maddi hem manevi rabbim yardım etsin de isyan etmeden isteyenlerin kucağını doldursun .benim ilk denemem ve şükürler olsun ki pozitif

Merhaba. Bizim ikinci denememiz de negatifle sonuçlandı. Daha doğrusu ilki negatif ikincisi kimyasal gebelik oldu.3.denemeden sonra başarı ihtimali azalıyor diyor uzmanlar. Merak ediyorum bebek sahibi olabildiniz mi?çok moralim bozuk anne olamayabilme gerçeğini kabullenmeye başlamak çok geriyor beni:cry:

Back
X