Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
merhaba anketi cvpladım benim 1. denememdi ama negatif sonuc aldım nedeni acıklanamıyor hersey mükemmel giderken beklenmedik birsey 2. yi denemeyi düşünüyorum fakat malum fiyatlar oldukca yüksek o yüzden biraz birikim yapmamız gerekecek zamanı geldigindede yazarım burdan :) umarım Rabbim isteyen herkesi anne yapar

merhaba anketi cvpladım benim 1. denememdi ama negatif sonuc aldım nedeni acıklanamıyor hersey mükemmel giderken beklenmedik birsey 2. yi denemeyi düşünüyorum fakat malum fiyatlar oldukca yüksek o yüzden biraz birikim yapmamız gerekecek zamanı geldigindede yazarım burdan :) umarım Rabbim isteyen herkesi anne yapar

üzülme canım .olana kadar deneyecez imkanlarımız elverdigince.işin maddiyat bölümü gerçekten insanı düşündürüyor.hamileyim diye çıklıklarını yazılara dökersin inşallah bizde burdan okuruz.kendine iyi bak canım.

bizim 1. denememiz, 2 buçuk yıllık evliyiz 1 yıl korunduk sonra denedik ama bebeğimiz olmadı. eşimde varikosel çıktı sperm sayısı ve hareketliliği yetersizdi. 6 ay önce ameliyat oldu ama pek düzelme olmadı. 16 martta tedaviye başladık uzun protokol. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, isteyen herkese bekletmeden meleklerini göndersin :Saruboceq:

bizim 1. denememiz, 2 buçuk yıllık evliyiz 1 yıl korunduk sonra denedik ama bebeğimiz olmadı. eşimde varikosel çıktı sperm sayısı ve hareketliliği yetersizdi. 6 ay önce ameliyat oldu ama pek düzelme olmadı. 16 martta tedaviye başladık uzun protokol. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, isteyen herkese bekletmeden meleklerini göndersin :Saruboceq:

olacak canım ..ben buna inanıyorum.ama biraz bizleri yoracak bu süreç ama sonucuna deger.az kaldı canım güzel sonucunu alırsın inşallah

olacak canım ..ben buna inanıyorum.ama biraz bizleri yoracak bu süreç ama sonucuna deger.az kaldı canım güzel sonucunu alırsın inşallah

amin canım inşallah.. evet yorucu ve zor bir yoldayız ama bebişlerimizi kucağımıza aldığımız anda hepsini unutucaz..

arkadşlar ben aranıza yeni katıldım ankara tıp fakültesi cebeci hastanesi hakkında bilgisi olan varmı tüp bebek düşünüyorum

benimde birinci denemem pozitif. bir kızım var ikinciye başlıyorum inşallah. allah nasip ederse

harıkacım benım 1.denemem ve pozitif suan 4 haftalık hamıleyım ankaradakı merkez hakkında bılgım yok canım ben konya eurofertılde yaptırdım çok memnunum ikiz bebek beklıyorum hayırlısından canım

problem kımde senın benım eşimdeydı sana şiddetle eurofertılı tavsıye edrım 13de 9 kişi hamıle kalmış suana kadar iyi bi değer değil mi

problem bende psk var teşekkürler ama hş kliniğini düşünüyorum urfada oturuyorum mesajını yeni gördüm ben nasıl sizinle mesajlaşacagımı tam olarak bilemiyorum girdiğim zaman kimse mesaj yazmıyor.nasıl olacak aynı zamanda heralde nisan ın başında yaptıracagım

prenses hayırlı olsun işallah bebeklerini en yakın zamanda kucagına alırsın.Benim urfadaki doktorum orayı öneriyor ben kararsızım herkez farklı yeri söylüyor

bütün anne adyları işallah herkez anne olma duygusunu yaşar.
Allah hepimize yardım etsin gerçekten bu süreçlerden geçmek çok zor.kendimizi yıpratmamamız gerekiyor ama elimizde değil benim kafam çok karışık ilk defa tüp bebek yaptıracağım oyüzden çok heyecanlıyım birazda sabırsız bir huyum vardır.uzun süreden beri sizleri takip ediyorum gerçekten çok faydalı bir site.ben bir kere düşük yaptım.iki buçuk yıllık evliyim.eşimde sorun yok.Benim yumurtalıklarımda tembellik var.herşeyi denedim.iki defa aşılama yaptırdım hatta kocakarı ilaçlarını bile kullandım fakat sonuç aynı moralim çok bozuk çok üzülüyorum düşünmemek istiyorum fakat sürekli aklımda kendimi yıpratıyorum hamile bir bayan görsem içime çekerek bakıyorum ve neden benim çocuğum olmuyor diyorum biliyorum daha yolun çok başındayım fakat ben sıkıldım ve biran önce hamile kalmak istiyorum ve kendimi sürekli suçluyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın Allah kimseyi ümitsiz bırakmasın kendinize iyi davranın

Back
X