• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
ben 4 dunu almanyada ikisini istanbulda denedim olmadi istanbulda memorialde yaptirdik cok memnun kaldim inseallah gene orda denicem tavsiye edrim allah isteyen herkese versin

ben 4 dunu almanyada ikisini istanbulda denedim olmadi istanbulda memorialde yaptirdik cok memnun kaldim inseallah gene orda denicem tavsiye edrim allah isteyen herkese versin

sağol canım, allah sana da nasip eder inşallah, memorial de neler yaptılar, sorunun neydi ayrıntılı yazarsan sevinirim. Almanyadan neden memnun kalmadın?

:Saruboceq:ALLAHIM İNŞALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER,TÜM İSTİYENLERE ANNELİĞİ TATTIRIR:CüvCüv:

tahmin etmiştim ama emin olamadım.çok hoş sempatik ve sıcak bir insan olarak görüyorum resmine bakınca.inşallah bir de annelik eklenecek çok daha güzel olacak.dualarım senin için ve isteyen herkes için.

arkadaşlar elimde 2 adet açılmamış ganol f var tedavimden artan ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim

yok o kadarda değil tüp bebek masrafı kadar sanmam. devlet hastanelerinde 235 lira civar

aray benim 7. denemem olacak cok zor ama pes etmedim sorunum yumurta rezervim az esim azo spermi halan sansim var buna inaniyorum allahin izniyle olacak hepimizin olacacina inaniyorum almanyada sinirlarin disina cikilmiyor yani olursa olur olmassa olmaz onlar icin oyle yani ben memorialden cok memnun kaldim herkese tavsiye edrim dr semra kahramandi drum malesef 6. denememde olmadi nasip rahim kabul etmiyormus yumurtam azdi ama kaliteliydi ki embriyo verildi kaliteleri guzeldi tutunamadilar sadece 4 yumurtam oldu ikisi dollendi hemde saglikliydi diyecegim o her sey nasip savasiyorum kazanacagim allahin izniyle rabbim bu yolda gidenlerin ellerini yuregini cevircevirmesin yerimseniben

aray benim 7. denemem olacak cok zor ama pes etmedim sorunum yumurta rezervim az esim azo spermi halan sansim var buna inaniyorum allahin izniyle olacak hepimizin olacacina inaniyorum almanyada sinirlarin disina cikilmiyor yani olursa olur olmassa olmaz onlar icin oyle yani ben memorialden cok memnun kaldim herkese tavsiye edrim dr semra kahramandi drum malesef 6. denememde olmadi nasip rahim kabul etmiyormus yumurtam azdi ama kaliteliydi ki embriyo verildi kaliteleri guzeldi tutunamadilar sadece 4 yumurtam oldu ikisi dollendi hemde saglikliydi diyecegim o her sey nasip savasiyorum kazanacagim allahin izniyle rabbim bu yolda gidenlerin ellerini yuregini cevircevirmesin yerimseniben

canım tabiki de pes etmek yok.imkanlarımız elverdigi sürece devam.benim arkadaşım 10.denemesinde bir kız çocugu oldu.ve 41 yaşında bir aylık kızı var.kadıncagız hiç pes etmedi ve ödülünüde aldı .

ıkıncı denemem fakat ıkısınde de basarısız oldu.sımdı ucuncu deneme ıcın beklıyorum.henuz kendımı hazır hıssetmıyorum.tam 6ay once denemıstım.son tup bebegı.ınsallah olur

ıkıncı denemem fakat ıkısınde de basarısız oldu.sımdı ucuncu deneme ıcın beklıyorum.henuz kendımı hazır hıssetmıyorum.tam 6ay once denemıstım.son tup bebegı.ınsallah olur

üzme kendini canım. ben de senin gibi 3.deneme için bekliyorum.bu arada neden olumsuz oluyor nedenlerini araştırsınlar.3 de başarıya inşallah ulaşacagız.

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

merhaba canım ankete oy kullandın mı?
Genelde istanbul ankara gibi yerlerdeki büyük merkezler daha iyi özellikle tüp bebek merkezinin hastane bünyesinde olmasına dikkat et laboratuvarın iyi olması açısından.
Ben araştırma hastanesinde ofis histereskopi olmuştum üniversite hastanesinde sevkli gittiğim için para vermedim. sadece prof. özel muayene ücreti verdim. hastane konusunda özeline yazarım.

Back
X