Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
elifcim belki hamilesin kahverengi kan rengi dedin ve kan az bir bakmışsın hamilesin.ne güzel olur.yani histereskopi mucizesi olabilir.öyle aklıma geldi

araycım doktora gittimde daha adetim sökülmemiş ama kanama gelcekmiş öyle gördü hayırlısı diyorum pazartesi bidaha gitcem

dün senin tüm mesajlarına baktım durumunu tam anlayabilmek için .sen de doktorlardan çekmişsin.insan birşey sordugunda insanı tersleyen doktorlardan nefret ediyorum.böyle durumlarda bazen dayanamayıp cevabını veriyorum.tabi onlarda altında kalmıyor.bende yapım geregi haksızlıga gelemiyorum sonuç ne olursa olsun göze alıp vermem gereken cevabı veriyorum .senin doktorun kızdıgını okudukça sanki o doktor karşımdaymış gibi gerildim.şimdi en son bahsettigin merkezdemisin .

kızdiğm doktor 9 eylüldeydi adam çok kötüydü prof tu ama insana çok kötü davranıyordu ben baskı altında sitresten adetin 17 günü tekrar adet oldum tedavi iptal edildi sonra smyrna ya gittim orda çok iyi herşey rahatım ve herkese tavsiye ediyorum bülen muayenede 1 dakika bile bakmazken özlem çok güzel ilgileniyo beni rahatlatıyo aynı zamanda piskolojik destek oluyo neyse canım kısaca bülentten kaçtım funda hanıma sığındım

bide benim yapım gereği cevap veremiyorum özel hayatımdada öyle aklıma bişey gelmiyo söyleyeyim en fazla bi daha görüşmüyorum ama eve gelince günlerce ağlıyorum

elif 23 tüp bebek teadivisine geçtiğini okumuştum daha önce bend de pko var iğne oluyorum işte her iğnede hemşireler neden tüp bebek denemiyorsun kolay çözüm diyordu böyle uğraşma diyordu

bide benim yapım gereği cevap veremiyorum özel hayatımdada öyle aklıma bişey gelmiyo söyleyeyim en fazla bi daha görüşmüyorum ama eve gelince günlerce ağlıyorum

elifcim karşındaki yetişkin aklı başında bir insan ise ve seni kırıyorsa cesaret et bir defa dene cevabını ver bak o zaman ne kadar rahatlıyorsun .o anda olay orda bitiyor.ama içine atıp sessiz kalınca o içinde sana rahatsızlık verir zamanla farkında olmadan daha fazla yıpranan sen olursun.

canım allah verdikten sonra farketmiyor aşılama yada tüp bebek ama ben tüp bebekte şans biraz daha fazla olduğu için tüp bebek yaptırıyoruz

elifcim karşındaki yetişkin aklı başında bir insan ise ve seni kırıyorsa cesaret et bir defa dene cevabını ver bak o zaman ne kadar rahatlıyorsun .o anda olay orda bitiyor.ama içine atıp sessiz kalınca o içinde sana rahatsızlık verir zamanla farkında olmadan daha fazla yıpranan sen olursun.

öyle zaten eşimin ablası beni çok kırdı tahmın bile edemezsin yaptıklarını hiç bişey söyleyemedim aradan 1 yıldan fazla zaman geçti hala konuşurken aklıma geliyo yüzüne bakamıyorum ailem olduğu için kendimi geri çekemiyorum da ama ne yapayım allaha havale ettim

neyse canım kendine iyi bak yarın görüşürüz iyi geceler rüyanda bebişlerini gör

Araycığım benim ilk denemem olduğu için burdan oylama yaptım umarım doğru yerdir Rabbim sanada tez vakitte bebişini nasip etsin inşallah arkadaşım

elif 23 tüp bebek teadivisine geçtiğini okumuştum daha önce bend de pko var iğne oluyorum işte her iğnede hemşireler neden tüp bebek denemiyorsun kolay çözüm diyordu böyle uğraşma diyordu

canım eğer maddi durumun iyi ise bencede aşılama ile uğraşma direk tüpe geç valla biz eşimin çalıştığı yerden çektik maaşından kescekler

Araycığım benim ilk denemem olduğu için burdan oylama yaptım umarım doğru yerdir Rabbim sanada tez vakitte bebişini nasip etsin inşallah arkadaşım

dogru oylama yapmışsın.teşekkür ederim.inşallah 3.deneme de artık bende kavuşurum bebegime.

hamdolsun ılk denemede nasıp oldu...ınsallah hepımızın hayırlı ve saglıklı evlatları olur:Saruboceq::nazar:a.s.

tebrikler lotus .bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim.anketi de oylarsan canım kendine uygun anketi cevaplarsan sevinirim.

tebrikler lotus .bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim.anketi de oylarsan canım kendine uygun anketi cevaplarsan sevinirim.

ıyı dıleklerın ıcın sagol canımŞenizoy kullanmıstım ben canımkaydirigubbakcemile5

mrb arkadaşalar bende ikimci denememe başladım ankete katıldım 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu gibi transfer nisan başı gibi belli olacak sonuca göre oyumu kullanacam allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın herkese nasip etsin anneligi aminnnn..adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca...

benim daha ilk denemem ve yarın sabah test yaptırmaya gidicem..inş. hayırlısı olur cümlemizin hakkında...test sonucundan sonra oyluycam anketi...

hadi tugbacım güzel haberini alalım bunun kutlmasını da ankete yazdırarak yaparsın

Back
X