Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide benim yapım gereği cevap veremiyorum özel hayatımdada öyle aklıma bişey gelmiyo söyleyeyim en fazla bi daha görüşmüyorum ama eve gelince günlerce ağlıyorum
elifcim karşındaki yetişkin aklı başında bir insan ise ve seni kırıyorsa cesaret et bir defa dene cevabını ver bak o zaman ne kadar rahatlıyorsun .o anda olay orda bitiyor.ama içine atıp sessiz kalınca o içinde sana rahatsızlık verir zamanla farkında olmadan daha fazla yıpranan sen olursun.
elif 23 tüp bebek teadivisine geçtiğini okumuştum daha önce bend de pko var iğne oluyorum işte her iğnede hemşireler neden tüp bebek denemiyorsun kolay çözüm diyordu böyle uğraşma diyordu
Araycığım benim ilk denemem olduğu için burdan oylama yaptım umarım doğru yerdir Rabbim sanada tez vakitte bebişini nasip etsin inşallah arkadaşım
tebrikler lotus .bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim.anketi de oylarsan canım kendine uygun anketi cevaplarsan sevinirim.