Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
mrb arkadaşalar bende ikimci denememe başladım ankete katıldım 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu gibi transfer nisan başı gibi belli olacak sonuca göre oyumu kullanacam allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın herkese nasip etsin anneligi aminnnn..adana ankara tüp bebek merkezi ahmet zeki ışık hoca...

amin canım, inşallah emeklerin boşa gitmez bebişini kucağına alırsın.

canım 2 kere yaptırdım ama malesef negatif...
3. içinde bekliyorum tam hazır değilim bakalım ne zaman yaparız.......

canım allah yardımcın olsun inşll bu sefer olurda son denemn olur tüp bebekde yumurta toplanırken narkoz verılıyomu ve daha sonrasında yatmak gerekıyomu yoksa normal yaşantıya devemmı edılıyo

canım allah yardımcın olsun inşll bu sefer olurda son denemn olur tüp bebekde yumurta toplanırken narkoz verılıyomu ve daha sonrasında yatmak gerekıyomu yoksa normal yaşantıya devemmı edılıyo

canım yumurta toplamada narkoz veriyorlar sonrasında 1-2 saat dinlendiriyorlar.

mrb.bende 1yıl önce 4.başarısız denememi yaptım ama yılmadım..sanki daha da bilendim.her başarısız deneme yoruyo belki,ama inancımızı yitirmemeliyiz.allah izin verdiyse olacak...hepinize kolaylıklar ve sabırlar diliyorum...

canım 2 kere yaptırdım ama malesef negatif...
3. içinde bekliyorum tam hazır değilim bakalım ne zaman yaparız.......

canım tüp bebekde yaumurta toplama işleminde uyutuyolarmı ankarada nerde yaptırdın hakkında hayırlısı olsun inşll bu sefer kucagına alırsın bebeşini

benim daha ilk denemem ve yarın sabah test yaptırmaya gidicem..inş. hayırlısı olur cümlemizin hakkında...test sonucundan sonra oyluycam anketi...

kızlar testi yaptırdım 52.67 çıktı ve pzt. bir daha yaptırcam....sizce değerim çokmu düşük....inş. yükselir...hamişim diyemiyorum ama idrar testinde 2. çizgi silik olarak çıkıyo artık...:emir_bebek:

tuğbacım çooook sevindim. Dilerim değer katlanır. Yiğenim bende giremiyorum internete. seni merak ettim kendine iyi bak. görüşürüz canım.

hayırlı olsun tuğbaa tebrıkler daha oncesınde ıdrarada bakmısmıydın merak etme ayrıca degerın katlanır ıcını ferah tut

hayırlı olsun tuğbaa tebrıkler daha oncesınde ıdrarada bakmısmıydın merak etme ayrıca degerın katlanır ıcını ferah tut

cnm saol...daha önce 8. gün idrardan bakmıştım tek çizgi çıkmıştı..11.gün kantestinden 52.57 çıktı ve dün idrar testide yaptım 2.çizgi silikte olsa çıktı cnm...çok merak ediyorum acaba değerim nasıl...fikri olan yada benim gibi değerleri olan arkadaşlar yazarsa çok memnun olucam...CADIARZUCADIARZU

sagolasın canım kimsenin emegi boşa gitmez inşallah sen ne durumdasın allahım herkese nasip etsin.aminnnnnn

ben ikinci tüp bebek denememe başladım martın sonu transfer olacak hayırlısıyla inşallah bu sefer diyorum kısmetse allahım herkese nasip etsin tüm olmayanlara...

tugbacım benim 12.gün degerim 52.58 di ama iki gün sonra degerim 34 düştü yani gitti.umarım seninki artar.herkesin aynı olacak diye bir şey yok .bu degerler de veye daha düşük olanalar okuyorum katlayarak degerleri gitmiş.sonucunu ben de merak ediyorum canım korkma ne olacaksa oluyor.bir de üzüntü insanı çökertiyor.

Son düzenleme:
tugbacım benim 12.gün degerim 52.58 di ama iki gün sonra degerim 34 düştü yani gitti.umarım seninki artar.herkesin aynı olacak diye bir şey yok .bu degerler de veye daha düşük olanalar okuyorum katlayarak degerleri gitmiş.sonucunu ben de merak ediyorum canım korkma ne olacaksa oluyor.bir de üzüntü insanı çökertiyor.

:Saruboceq::Saruboceq:cnm üzüldüm allah daha nice bebişler nasib eder sana cnm üzülme napalım kaderimizde varsa bir şekilde yaşıyoruz cnm...hakkımızda hayırlısı...inş. yükselir vede hamişim diye halay çekerim bende....şu anda hamişim diyemiyorum cnm...:1no2:

sağol canım seni çok iyi anlıyorum bende hamileyim dedim ama tam sevinemeden gitti.umarım senin benimkine benzemez.

:CüvCüv:delikafadulden kızlar şükürki değerim 126.49 çıktı.....hamileyimmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey: darısı tüm isteyenlerin başına...beni,de şubat hamişi listesine eklermisiniz ...21 mart keseyi görme günüm...:CüvCüv:

çok müthiş ne güzel bir haber o degerin ardından sonra bu deger çok güzel.kutlarım seni.ekle kendini ankete oyunu ver.

kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp

canım ilçları neden kesiyorsun kesme sonuç kesinleşsin ondan sonra kesersin.doktorun dedigini yap

Back
X