Çok özel değilse infertilite sebebiniz ne acaba ? Ayrıca olumsuz düşünceleri kafanızdan atın lütfen. Olacağına odaklanın. Vücut bunu hissediyor emin olun. Ve transfer sonrası sürekli yatmayın, ananas, havuç, haşlanmış yumurta, dut kurusu ve kabak çekirdeği yeyin, haşlanmış tavuk, süt ve süt ürünleri vs.. özellikle ananas tutunmada çok etkili. Siz elinizden geleni yapın ve gwrisini Allah’a bırakın. Ben ilk transferimde hiç tutmayacağını düşünmedm, hissettm varlığını ve ona göre konuştum ona göre davrandım. Çift transfer yapılmıştı teki tuttu. Şimdi yine aynı şekilde davranıyorum. Ha olur olmaz bilemem orası nasip, yiyeceği ekmeği varsa mutlaka benmledir şuan. Sadece bunu düşünün. Çevrenizdeki kötü olumsuz düşünceleri uzak tutun ve bence bu süreçte öyle insanlardan da uzak durun. Yanınızda size destek olan insanlar olsun sadece. Benm kendime yaptığım bir artı da buydu açıkcası. Eşimle benden başka tüp bebek olduğunu hiç kimse bilmiyor. Buna en yakın arkadaşlarım, dostlarım dahil. Evlilik yaşım çok erken ve tüp bebek için evlilik yılını bile sağlamıyordum ben normalde. O yüzden evliliğimin 2. Yılında hamile kalmış oldum. Kimseye söyleme gereksinimi de duymadım. Ne kadar çok kişi özelinizi bilirse size o kadar zarar verir bu durum