Allah yüzümüze güler umarım ... bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah arkadaşım bize de nasip olur umarım. Dondurulmusum yok benim ilkinden kalmadı . Bu aşılama olmazsa tüp bebek için devam edicem 2.de olma umudu bile bana enerji veriyor .cevabın için teşekkürlerMerhaba arkadasim ben 2.ci tüp bebek denememde dondurulmuslarla hamileyim çok şükür.umudunu kaybetme cok iyi anliyorum seni.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah sende hamileyim diye yazarsinda seviniriz beraber.
Aşılama oldun mu hiç peki ? Bir de ateşini ölçtün mu hiçMerhaba arkadasim ben 2.ci tüp bebek denememde dondurulmuslarla hamileyim çok şükür.umudunu kaybetme cok iyi anliyorum seni.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah sende hamileyim diye yazarsinda seviniriz beraber.
Hayırlısi olsun darısı başımıza2.denememde hamileyim cok şükur
İnşallah canım ilk aşılamam tutar umarımTüp bebekten önce 2 negatif asilamam var canim.atesimi hic ölçmedim insallah hayirli sonuclar alirain tedavinden
Allah yenisini nasip etsin canım Allah sabır versinIlk tup denememde tuttu.. hersey gayet guzel ilerliyordu...
Erken dogumla kaybettim sonra.
Hepimize insallah...hepimize saglikli evlat versin.....sokaktaki hamile kedileri kiskanir oldum:)Allah yenisini nasip etsin canım Allah sabır versin
Şanssız kısım biziz isteHepimize insallah...hepimize saglikli evlat versin.....sokaktaki hamile kedileri kiskanir oldum:)
Katılıyorum sana arkadaşımDogal yoldan hamile kalan kadinlar.. nasil buyuk bir mucize icinde olduklarini insallah biliyorlardir.. 10 vakit namaz kilsalar az..... galiba yakinda kısır ve sadece tup bebek le hamile kalinabilen bir nesil geliyor...
Insallahhh bu defa olur insallah bebegin tutunur sana canim allahim yar ve yardimcin olsunMerhaba ben 1 yıl önce doğal yoldan anne olamayacağımı öğrendim ve bu 1 yıl içinde çok uzun bi yoldan geçtim karşıma yanlış Insanlar çıktı gittiğim her doktora inandım ama yüzüne gülüp çok şans veren deyil elimizden geleni yapacaz gerisi Allaha kalmış diyene güvenecektim geç anladım 34 yaşındayım 2015 Şubat bi laparaskopi geçirdim bi tüpüm açıldı ama hasarlı idi ardından bi aşılama olmadı ardından iki tüp bebek yine olmadı ocak 2016 tekrar 1 laparoskopi geçirdim iki tüpümü de bağladılar şimdi üçüncü başladık haziranda transfer yapılacak sanırım doğru doktoru buldum herşey Güzel olacak Allah yüzümüzü güldürsün kulaklarını tez vakitte doldursun
Amin Allah razı olsun inş sende bebeyi ni tez vakitte kucağına alırsın Rabbim sağlık versinInsallahhh bu defa olur insallah bebegin tutunur sana canim allahim yar ve yardimcin olsun
Amin sagol canim.benim 2.denemede tutmustu ama 8haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum gecen ayAmin Allah razı olsun inş sende bebeyi ni tez vakitte kucağına alırsın Rabbim sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?